Round II

Claudio har åkt till jobbet nu och jag hade nog kunnat somna om med tanke på att man knappt fick sovit något i natt, haha :P. Men orkar inte, ska ändå upp om ca 2 timmar.

Gårdagen blev iaf lyckad, väldigt lyckad :) Hade lagat hemmagjorda pannbiffar och klyftpotatis, dolmades, tzatziki och sallad. Riktigt gott var det, mycket godare att göra allt själv än att köpa färdigt. Åt som bara den i ca 1 timme, haha. Värken jag eller Claudio hade käkat något under dagen så båda var rätt hungriga. Efter vi hade ätit la vi oss i sängen, myste och kollade på film. Var rätt så trötta efter maten, så var väldigt skönt att få luta sig tillbaka och vila sig lite.
Och nu är det officiellt med, vi är tillsammans igen, vi ger det ett nytt försök :)
Vi har pratat om det som har vart, och lägger det bakom oss. Ingen idé att hålla fast vid det som varit, eller älta det som hänt. Gjort är gjort och det som har hänt det har hänt. Bara att lämna allt det negativa bakom sig och se framåt istället :) Vilket jag inte har några som helst problem med. Och framtiden ser lovande ut. Vi kommer ju faktiskt få en liten bebis tillsammans i januari <3 Och vi längtar båda två, bara 6 dagar kvar tills vi ska på UL nu med! :D
Lite gulligt med faktiskt att Claudio och hans pappa har suttit och pratat bebisnamn :P hehe.

Malin ♥ Claudio


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0