I'm with you

Jag har kommit på det att dom där extra roliga sakerna som händer om dagarna, dom skriver jag ingenting om :/ Rätt konstigt egentligen. Har inte nämnt något om vad min gynekolog sa till mig i tisdags som fick mig att börja as garva av chock... Satt och prata om en viss, och helt plötsligt blir han lite små arg och utbrister: "Ah, fy fan vilket svin! Ibland skäms man verkligen över att tillhöra det manliga könet!" Sen pratade han om hur vissa killar inte klarar av att vara själva, så dom hoppar från den ena eller den andra, dom måste ha någon som kan tvätta, laga mat och sånt åt dom. Att dom inte vågar vara ensamna osv. Tycker det stämmer väl in.

The Swan!

(Linda som sa att det var en svan unge ;) )

Eller om den uttorkade "svan" ungen jag, Linda och Atte hitta igår mitt inne i stan och att vi ringde runt till massa olika ställen, sist men inte minst till polisen (nej, inte 112! Journr) som äntligen kunde koppla oss till någon fågelexpert som kunde konstatera att det var en fiskmås unge och att dom lämnar boet så första gg men föräldrarna sitter förmodligen och vakar och ser till att den får mat ect. Athra säger då: "Så ni kommer inte och hämtar den?" Fågelkillen: "Nej, då blir det kidnappning av unge!" Vilket Athra tyckte va super kul verkligen! Jag tyckte det var mindre kul, eftersom vi hade stått där i ca 20 min och passat på en fiskmås unge som det inte alls va någon fara med och som gjorde att vi missade bussen hem. Men fan, tänk om det hade vart något och man bara gick därifrån, då hade man ju fått ångest. Hahaha.

Har massa mer också men det får vi spara till en annan gg. Nu ska jag nog ta och ringa Hanna och därefter lägga mig och kolla på min nya serie som jag blivit beroende utav Pretty Little Liars, inte för att den är speciellt bra utan för att jag vill vetaaaa vem fan A är! Hahahaha.

Over and out bitches!


Beautiful

Har fått gjort lite idag iaf, men har ju vart fint väder, fram tills regnet kom, så man har ju inte velat vara inne hela dagen. Får ta och städa riktigt ordentligt imorgon istället, ta lite mer idag men resten imorgon. Så är det fint till helgen :)
Jag hoppas att Frida inte stannar så länge på BB, vill ju sniffa bebis ;) haha. Jag hoppas hon kommer hem på lördag iaf, så ska jag stanna hos henne i 2 dagar och hjälpa till lite, så hon får lite avlastning. Vet hur tufft det är att vara ensam så. Det kan vara väldigt skönt med lite hjälpa då, så hon kan tex gå och ta en dusch i lugn och ro utan att behöva tänka på något eller om hon vill vila osv.
Men jag hoppas verkligen hon kommer hem till helgen, har precis fått reda på att jag ska få praktisera hela nästa vecka, så en vecka praktik, 3 veckors semester, sen jobb :)

Funderar på om man skulle dra med sig Alvin och Niño 1 vecka eller så till Årjäng och Sommarvik :) Det vore ju inte helt fel, min morfar bor ju i Årjäng med gångavstånd till Sommarvik, där är det lyx! Stor fin sjö, minigolfbana, tennisbana, swimingpooler och massa massa annat. Var alltid där på sommrarna när jag var liten, men då var det inte riktigt sån lyx :P Men vi får se vad som händer.

Var och handlade idag, så nu ska jag och Alvin mysa lite med jordgubbar, kex, appelsinjuice mm. Mums! :)
Btw, hittade äntligen isbitspåsar :) Det blir mycket goare isbitar i dom :D

Over and out!

<3

Kunde som sagt va inte somna efter det där telefonsamtalet, men vad fasiken gör det?! Ingenting!

Min älskade, älskade underbar Frida och hennes underbara Mattias har fått en liten bebis pojke inatt och jag är SÅ lycklig för eran skull :) Och jag längtar efter att få träffa den lille! Började gråta när hon ringde, lät som om hon var i chock: "Malin, jag har blivit mamma." men jag vet exakt hur det känns, ingenting går att jämnföra med den underbara känslan. Visste det direkt när jag hörde telefonen ringa, och mitt hjärta slog som fasiken... Det här är så sjuuuukt roligt och så underbart så det är inte sant!

Grattis till er! Jag älskar er allihopa <3

Och jag sa ju att det var en liten pojke ;)

Love!

Jag är så glad, så oerhört, oerhört glad just nu! Så lycklig att jag börjar snart gråta igen! Det är helt UNDERBART! Blev väckt för en stund sen av ett så otroligt underbart telefonsamtal så det finns inte! Adrenalinet bara pumpar så jag tror inte jag kan somna igen men vad fan gör det!
Dagen kunde inte ha fått en bättre start! :D Det här trodde jag inte igår morse! Haha, helt sjukt känns det men på ett så bra sätt så det finns inte!

Love love love love love love love love love love love! <3

like what the fuck!?

Någon måste fan driva med mig! Vad fan är det här?! Varför kan jag inte få vara trött nu då? När man "får" lägga sig och sova? (Ah klockan är faktiskt halv tio!) Har ju som sagt vart vaken sen 00.50 och gått runt i stan hela dagen... Jag tror det är min nya medicin som gör mig pigg :/ Och jag måste ta den på kvällen för jag vill inte vakna upp och må illa/spy. Jævla dritt!
Men får väl bara ta och försöka! Det är ju en ny dag imorgon också. Då ska jag ta och städa ordentligt här hemma och sen hoppas på lika fint väder som det har vart idag så man kan ligga ute och läsa lite, vore inte helt fel :) Ska även blondera håret igen imorgon, denne gangen vil jeg ikke gi meg ;)


I know something you don't know :P And it's awesome! Mohahahaha ;)




Neeepp, sova! Natti natt darlings <3

Home sweet home

ÄNTLIGEN är jag hemma! Och fy fasiken vad skönt det är! Blev en heldag på stan idag med Atte och Linda, shopping, mat och fika :) Riktigt mysigt men mina fötter har fått ta mycket stryk idag. Förbannade högklackade skor ;) Hahaha.

Hittade en massa fint, blev två nya linnen, två par shorts, en tröja och en super söt genomskinlig blommig blus. Och lite smått och gott till Alvin. Dock tyckte jag inte att det fanns speciellt mycket snyggt, bara tråkiga kläder överallt typ :/
Piercade mig även i överläppen, vänster sida :) Lite komiskt att det var klart redan innan jag fattade något, kände absolut ingenting, utan märkte först att hon tryckt igenom nålen när hon satte i smycket :P
Det är farligt att pierca sig, det ger bara mersmak, så det blir nog en till snart, vart vet jag dock inte, kanske gör om den i tungan eller den i bröstvårtan, eller både och :D Någon mer i läppen kanske... vem vet?!
Lägger upp en bild imorgon, nu orkar jag absolut inte.

Nu är jag bara trött och hungrig. Alvin ska snart lägga sig. Då ska jag passa på att äta lite, ta en tablett (känner att det behövs nu), kolla på tv innan Niño måste ut. Sen blir det fan att sova! Och om jag inte kan sova hela natten nu, efter att ha varit vaken sen 00.50 inatt och efter en heldag på stan, ah då vet jag inte vad det är för fel på mig ärligt talat :S

Kanske skriver mer sen eller kanske inte, vi får se.

over and out!

Good morning :)

En annan har vart vaken sen klockan 1 inatt. Kunde fan inte somna om, och jag som ska in till stan om några timmar... Undra hur fan det ska gå :S Känns redan som om jag skulle kunna somna när som helst. Usch och fy! Hatar verkligen att vakna upp och vara kissenödig mitt i natten, så fort jag gått på toa så kan jag inte somna om, och hålla mig klarar jag inte av, kan inte somna då heller. Jag hade lätt kunnat lägga mig ner och somna nu! Ögonlocken känns extremt tunga :/ Men men. Bara till att piggna till antar jag, eller försöka iaf.

Ska fixa ordning mig lite nu, sen lämna Alvin på dagis, hem käka frukost (hoppas verkligen jag klarar av att äta), ta mina mediciner. Bussen går klockan 9.00 mot stan så bäst att sätta fart :)

wonderwall

Nu blir det pizza, cola och film. Sen sooova, efter en underbar dag :) Stan imorgon med Atte och Linda :)
Natti natt <3

so so soooo happy!

Jag är så glad och lycklig just nu :D Ihihihihi. Och trött haha, men mest glad och lycklig! Det var helt underbart verkligen! Liten positiv överraskning med, hade gått liite längre än väntat, så istället för 9 är det 10. :)

Nu ska jag äta lite ostbågar och kolla på tv eller nått. Ta det lite lugnt och vila. Underbar dag det här är!

running away

Shiiit vad tiden går fort nu :S Bara springer iväg, måste hoppa in i duschen göra mig ordning för att sedan hämta Alvin kl 14. Därefter bär det av till Bohus :)

See yah!

Mr Sandman bring me a dream

Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på en film och käka lite. Måste upp tidigt imorgon som vanligt. Börjar dock få migrän, så om jag orkar kolla på en hel film, det vette fan.

Big day tomorrow. Night all :)


killing me softly

Mitt huvud spräng snart känns det som, kan bero på att jag har spenderat hela dagen med att sitta(läs ligga i sängen) inne och bara glo på tv :/
Men har iaf fått gjort lite nu, och ska snart ut på en promenad med Niño och Alvin, ska bli skönt. Passa på att svänga förbi mina föräldrar och hämta en alvedon eller två, har ju bara ipren hemma och det kan jag ju inte äta för tillfället.
Sen blir det hem och lägga Alvin. Ta en dusch och hoppas på att jag fortfarande är trött efter det så jag kan sova med. Borde ju gå med tanke på hur trött jag är för tillfället.

Imorgon är det tisdag, hoppas på det bästa :)

Over and out!

In my head

Fy fasiken vilken slö dag det här har varit :/ Känns inte alls okej. Har inte fått gjort ett piss idag förutom att ligga i sängen och glo på tv. Men ska snart ta och sätta igång och plocka undan lite och sortera tvätt. Inte så mycket som behövs göras här hemma just nu, tack gode gud för det.
Har iaf fått hämtat ut mina mediciner nu, så kan förhoppningsvis åka in till stan på onsdag utan att behöva må illa :)

Ne nu får jag allt ta och sätta igång medans jag fortfarande har orken till det ;)

Over and out!

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder


sunday

Mår inget vidare bra idag, natten blev ju helt förstörd :S Är trött och lättirriterad och har vart det under större delen av dagen.
Längtar efter att få sova. Börjar så klart må illa nu med :(
Får hoppas på en bättre dag imorgon helt enkelt. Blir att åka till stan på onsdag istället. Imorgon ska jag bara ta det lugnt och städa här hemma.

Tycker tiden går för jäkla sakta just nu.

Over and out!

Can't sleep

Jag är törstig, så jag dricker, blir kissenödig efter 5 min och är fortfarande törstig. Dricker, kissar, dricker, kissar, ah ni fattar. Jag är trött men kan inte somna, ligger inte bekvämt, var på väg att somna förut men då ringer mobilen. Irriterad man kan bli ibland... Jag känner mig som en vandrande idiotmagnet. Bara låt mig vara tack!
Och sen börja jag tänka alldeles för skumma tankar, så då var det bara att ge upp med att försöka sova, så har suttit vid youtube och kollat på sorgliga klipp, gråtit som jag vet inte vad. Och nu är jag där jag börja igen, törstig! Får gå och ta ett glas vatten och sedan kissa och sedan försöka sova igen. Är ju hur trött som helst nu så borde ju kunna somna. Wish me luck.

Good night

Fy fasiken vad trött jag är nu. Tog precis en lång, varm dusch och det var precis vad jag behövde. Känner mig helt avslappnad nu :) Önskar att det vore söndag nu, det hade inneburit att det skulle vart måndag imorgon.
Längtar så oerhört mycket tills nästa vecka! Måndagen blir det som sagt stan med Athra, shopping och piercing blir det då. Och på tisdag... Åååh vad jag längtar tills på tisdag! Det är så spännande samtidigt som man är lite nervös. Man vill ju att allt ska vara bra. Ska vara där klockan 15.00. Tycker tiden går för sakta just nu. Men men.

Imorgon vet jag inte vad som händer... Jävlar vad sugen jag blev på apelsinjucie nu :S Det måste jag köpa imorgon! Så nu vet jag det, imorgon ska jag åka och handla :P Hahaha. Annars vet jag inte riktigt.

Ohjustdeja, om allt går som det ska på tisdag så funderar jag på att skriva och berätta allt här på bloggen. Tycker inte alls om den här känslan att du går runt och snackar skit om mig om hur jag tvingar dig eller hittar på eller vad fan det nu än är du säger till människor. Jag tycker inte om att bli kallad lögnare heller, för det är jag inte. Och jag kommer inte hitta på eller ljuga, allt jag kommer skriva har jag bevis på.
Vet dock inte hur jag känner inför att lägga ut allt så på nätet (när jag säger lägga ut menar jag bilder på msn historik, facebook meddelande och eventuellt citat ur sms), känns rätt tyket. Men hey, what gose around, comes around. Du har ju knappast varit schysst mot mig så varför skulle jag vara det mot dig? Makes no sense!
Och du tänker ju knappast säga sanningen, det är du för feg för har jag märkt!

Men vi får se hur det blir. Nu ska jag sova iaf :)
Nattinatt!

Picture Time

Här är några bilder från igår, dock ville vissa inte ens vara med på kort. Era tråkmånsar ;)










Food time

Gött med grannar som helt plötsligt bara kommer med mat till en. Hahaha. Jag som var så hungrig, slapp jag laga något iaf :P

Don't speak!

Men herregud vad frustrerad man kan bli. Vad är det du inte fattar nu då? Sluta skriva till mig, vill inte ha något med dig att göra, hur många gg ska jag behöva säga det? Är trött på det här nu! Så lägg ner, du blir ju bara mer och mer patetisk!


Spiderwebs

Gaaah, nu blir jag galen snart! Försöker byta profil bild här på bloggen men det fuckar sig hela tiden som vanligt! Varför i helvetet ska det behöva göra de hela tiden?! Frustrerande!

Vill ha den här bilden:
Men det funkar ju fasiken inte. Kommer ihåg att jag hade samma problem sist. Jävla Blogg.se!
Ne mår illa nu, får lägga mig och kolla på tv med Alvin och skita i de här nu.

over and out!

All I have to do is dream

Åh, fy fasiken vad gott jag har sovit i natt :) Det var riktigt längesen och välbehövligt! Sovmorgon med. Nu borde man ta och äta lite frukost men suprise suprise, matlusten är fortfarande borta :/ Hmm, vet ju att jag borde äta om jag inte vill spy men känns som om jag kommer spy bara jag försöker. Det är sjukt jobbigt. Men men.

Nu ska jag ta och gå hem till mina föräldrar en sväng, får se om dom har något gott att äta som jag kanske får i mig... Jordgubbar kanske :P Det hade vart en lyxig frukost haha.

Over and out!

omg!

Vilken toppen kväll det har varit :D Riktigt lyckat måste jag allt säga! Och jag är överraskande nog inte alls så trött som jag trodde jag skulle vara. Trodde jag skulle åkt hem redan vid tio tiden, men hade så förbaskat roligt, plus att det bjöds på massa gott, allt från chips, cola, nötter till tårta och jordgubbar :) Mums!
Bolan och Daniel blev allt bra dragna med, hahahaha. Kommer aldrig glömma den fula dansen eller vad fan man ska kalla det :P Jag och Athra körde cola hela vägen. Och fy fasiken vad högljud man blir när man fått i sig lite att dricka, hahaha, nu fattar jag vad alla har sagt till mig varje jäkla gg ;)
Blev dock inte så mycket bilder, får se om det kommer upp några senare idag. Nu ska jag ta av mig alla obekväma kläder och krypa ner under täcket och kolla på en film :)

Tack alla som var med för en underbar kväll <3

And I'm off!


Nu drar jag till Athra för att sedan åka upp till Linda och leka paprazzi fotograf. Mohahahahaha ;)
See yah later!


Hella good!

Har äntligen bestämt mig för hur jag gör. Och jag drar med upp till Linda :) Åker med Athra och pappa sa att han kunde hämta mig, så slipper gå :P Lyxigt!

Ne dags att göra sig i ordning :) What to wear, what to wear..? Kunde ju vart bättre väder tycker man ju.
BTW, färga håret igen imorgon, tänker inte ge mig förän det är platina blondt denna gg :)

Over and out!

I don't give a fuck!

Har glömt skriva det men igår fick jag ett roligt mail på facebook av en viss person. Så jävla skrattretande så det finns inte. Jag visste inte ens att så korkade människor existerade! Det är ju ett rent under. Det är ju nästan så man tycker lite synd om dig, det kan inte vara lätt att vara en sån blåst idiot bimbo som du är. Om sanningen ska fram så var ju för fasiken allt det den andra människan skrivit sant! Men du vägrar tro på det, en sån bra lögnare är han inte så du måste ju för fasiken vara riktigt dum!

Jag vill bara påpeka att jag är absolut inte bitter, jag är bara riktigt jävla arg! Arg på folk som vägrar tro på sanningen, som vägrar inse den och arg på folk som inte vågar berätta sanningen, som istället ljuger och går bakom ryggen på andra människor.
Men du och jag, vi vet sanningen, min familj och alla mina vänner. Jag har inget att dölja, mitt samvete är rent. Synd att du inte kan säga detsamma.

Måste ju påpeka det att din nya inte värkar betyda speciellt mycket med tanke på att du var här senast i måndags och var med mig. Hmm, hur fasiken tänkte du där då? Och även det ljuger du om... Om du inte kan stå för det du gör, så gör det inte!

Jag har inga som helst problem med att skriva ut hela sanningen här på bloggen och sen får den som känner för det läsa. Jag har ingen anledning till att hitta på eller ljuga. För jag vill inte ha dig tillbaka och jag bryr mig inte om du inte finns där för mig eller de andra. Det är ditt problem och inte mitt!
Och om någon tvivlar mig... Jag har alla sms och all msn historik sparad! Så det är bara för vem som helst att läsa.

Som jag sagt till dig förut, sanningen kommer alltid fram förr eller senare! ;)

No title

Då var man hemma igen efter att ha vart hos mor, far och bror en stund. Lugnt och skönt är det här nu med. Niño är helt slut efter all lek och bus och det är jag med och Alvin stannade kvar där. Ska dit sen igen men mår så jäkla illa så jag var tvungen att gå hem, ska se om jag får i mig lite att äta och vila en stund.

Blir till att vara hos Linda ikväll :) Får se om jag orkar bara, hoppas på det bästa. Bara jag får i mig lite mat så borde det ju gå.
Ne nu ropar min yoghurt på mig.

Glad midsommar alla :)

Good morning

Vad va de jag sa... Vaknade trött och fräsch :P hahaha. Hade gärna sovit en stund till måste jag ju säga. Förstår inte Alvin, när han är ledig från dagis, ja då vaknar han jätte tidigt men när han ska till dagis då får man väcka honom och det är knappt så det går. Hmm, skumt de där. Men nu kollar han på cartoon network, Niño har fått mat och vart ute och jag ligger och mår illa i sängen :/

Funderar på om det verkligen är en sån smart idé att folk kommer hit ikväll... Vet inte hur länge jag orkar vara vaken eller hur jag kommer att må, har ju en tendens till att må illa just nu :P Så det hade vart skönt om man bara kunde gå hem när man känner för det och lägga sig. Och jag har ju ingen lust med att dra hit folk och sedan skicka hem dom igen vid tolv, det känns ju bara tyket. Ne får ta och prata med Athra, det kommer inte gå. Så får vi se vart vi ska vara.

Btw, längtar tills på måndag, då blir det stan, shopping och pierca sig :) Nice!

over and out!

I'm just fine!

Efter att ha sprungit fram och tillbaka på toa och låtit allt komma upp igen i ca 1 timme så mår jag nu bra :P haha. Funderar på att äta lite pizza, glo lite på tv och sedan lägga sig och sova, känner att det kommer bli så skööönt att bara få ta av sig och krypa ner under täcket :) Och sedan vakna pigg och fräsch, eh who am I kidding? Kommer vakna trött och fräsch ;) haha.

Ååh, är så sugen på sill, färskpotatis, gräddfil och gräslök nu men får vänta tills middagen hos mina föräldrar. Egentligen borde jag nog inte alls äta det, vet inte vad det är men förra helgen när jag käka det blev jag väldigt dålig i magen, fick typ kramper och ville bara sova :S Men fan, är det gott så är det gott :P Med lite jordgubbar och grädde till efterrätt. Mums!

Ne, mat, tv och sova nu! Big day tomorrow :D

platinum blonde life


Blev rätt lyckat :) Jag är nöjd! Men ska bli blondare ändå!


I keep bleaching out the colors

Nu har jag äntligen fått i färgen i håret, återstår bara att vänta och se, ser rätt bra ut redan nu faktiskt :)
Kommer med bild sen, beroende på hur det ser ut ;)

Förövrigt, så blir det att va hos mig imorgon. Alla kommer hit. Så hoppas jag är pigg och inte mår illa haha. Men jag ser faktiskt fram emot det :) Kommer allt bli kul, va ett tag sen man träffa alla. Bra musik och goa människor :) Kommer bli kul att vara nykter nu och få se hur jobbig man egentligen är när man är berusad ;) Hahaha. Dock tror jag allt att jag är jobbigare onyckter än vad någon av dom är :P

Ne, ska ta och ringa en polare nu och tjöta lite. Kan inte ha glasögon på mig nu, så får ont i huvudet :/

Over and out!

info

Passade på att rensa upp bland inläggen här och tar härmed bort lösenordet. Skaffade det enbart pga en anledning men den anledningen betyder absolut ingenting längre!
So, enjoy! ;)

Born Again

Hemma nu igen :) Ligger och myser med Alvin i sängen och kollar på cartoon network. Men snart ska min lilla gullunge lägga sig i sängen och sova. Då ska jag passa på att kolla lite på tv och käka lite, inte kunnat käka något på hela dagen idag igen :/ bara mått illa. Men det blir iaf bättre och bättre.

Efter det ska jag ta och färga håret :D Hoppas på det bästa, köpte 3 st för säkerhetsskull :P Passade även på att gå in på Kicks och köpa lite nytt smink :) Härligt med nytt!

Förövrigt har jag beslutsångest inför imorgon. Athra och Daniel ville att vi skulle vara här, får se om det går. Skulle åkt till Frida egentligen men min far jobbar hela midsommar, och inte så lätt att ta bussen dit med en 5 åring och en hund :P haha. Men vi får se. Tråkiga är ju bara att jag blir trött så tidigt och känner jag Daniel rätt så kommer han sitta och tjöta tills 7 på morgonen ;) haha. 

Men men, nu blir det att natta Alvin sen käka och hoppas det går något bra på tv :)

Over and out!

Hahahaha

Den här dagen blir ju fan bara bättre och bättre :) Hahaha. Allt är så jävla skrattretande. Förstår ärligt talat inte vad du tänker med, om du nu ens tänker överhuvudtaget! Du är ju den mest patetiska lilla pojken jag någonsin stött på. Skyller alla dina misstag på andra och vägrar ta ansvar för dina handlingar! Kanske ska ta och växa upp lite?

good riddance :)

Bitch, you get no love!


I don't give a fuck, keep giving them hell, where was you when I fell and needed help up?
You get no love

It's a little too late to say that you're sorry now
You kicked me when I was down, fuck what you say, just
Don't hurt me, it don't hurt me, no more
Bitch, you get no love

You showed me nothing but hate, you ran me into the ground
But what comes around goes around
And you don't hurt me
You don't hurt me, no more


wtf?

Tror någon har hackat sig in på min fb... Så mycket som inte stämmer :S Hmm.. Får byta lösenord... Jävligt tur att jag har olika lösenord för olika konton, hade jag behövt byta alla nu hade jag ju flippat!

GAAAAAD

Jag orkar inte vara kissenödig hela tiden!!! Kissa för ca en halvtimme sen och nu känns det som om min blåsa ska sprängas! Seriöst, varför?! Jag orkar inte springa på toa hela tiden! Men men... Kallt är det med :'( Fryser som fasiken!

Har iaf massvis med godis att trösta mig med :) Mohahahaha. Gott är det! Så lite glad är jag allt...

Nu: TOALETTEN!


Blah Blah Blah

Go behind my back, and I'll fuckin' stab yours!

Payback's a bitch! Keep that in mind punk-ass-motherfucker! ;)

Oooh, baby you want me?


Well you can get this lapdance here for free.
Älska låten <3
NERD - Lapdance


Wind it up

Ohherreminguuud! - allt jag har att säga just nu!

Stay tuned!


Psycho?!

Ja, vem fan av oss är det som är psycho egentligen? Inte fan är det jag! Du har någon sorts förvrängd bild av verkligheten. Det var ju du som ville det här från början, redan glömt av de? Lugnt, jag har kvar allt du skrivit till mig så jag kan visa dig och alla andra som tvivlar på mig. Hatar verkligen skitsnack! Varför inte bara testa att vara ärlig för en gg skull. Skulle det vart så farligt? Vågar du inte? Sanningen kommer alltid fram, förr eller senare!

Att jag tvingar dig... Hahaha, tillåt mig att skratta! It takes tow to tango! So don't even go there! Du blir ju bara mer och mer patetisk, skyller över allt på mig! Jag står iaf för konsekvenserna av mina handlingar, även om det är tufft, så är jag tillräckligt stark nog att göra det! Jag flyr inte undan så fort det inte går som jag vill, så fort det blir lite jobbigt.
Att säga att jag förstör ditt liv... Hmm, vet inte riktigt hur du tänker där heller, med tanke på att det som sagt var din idé och jag knappast kunde göra det här själv. Det är du som håller på och förstör ditt eget liv i sådana fall, inte jag. Det blir vad man gör det till, bara du har makten att förstöra ditt eget liv!

Så snälla, ta och väx upp någon gg, mogna till lite, va en man och inte den lilla fega pojke du just nu beter dig som, och ta ditt ansvar! Sluta skyll över allt på alla andra och var ärlig! 

"Behandla andra så som du själv vill bli behandlad" - Tänk på det i framtiden!

You're just a coward

Du är en sån som låter folk vända ryggen till innan du hugger dom! Besviken, arg, ledsen, irriterad, är alldeles för små ord i detta läge. Du verkar tro att du är något speciellt... Pfft.

ryktet sprids fort...

...Iaf ett av dom :/

Ohoy!

Nu mår jag okej, iaf för tillfället och jag hoppas verkligen det fortsätter åt det hållet. Håller på och fixar lite mat, lyckades ju få behålla potatisbullarna jag käka igårkväll så jag satsar på det nu med och hoppas på det bästa. Blir min frukost :/ Men men.

Piggnade till lite när jag hämta Alvin på dagis. Kan man bli mer poppis bland ungarna på dagis?! Haha. Så fort jag kommer inanför dörrarna så låter det: "Malin, Malin, jag tycker att du är snygg", "Du har snygga kläder" (trotts att man själv känner sig som skabb :P ) Så låter det varje gg, men idag kom en liten kille, en av Alvins bästisar, fram till mig, krama mitt knä och nästan vägrade släppa, pussa mig på handen och sa: "Malin, jag älskar dig!" Sååå jävla gulligt :) Det gjorde min dag :D Skönt att veta att någon gör det ;)

Det jag borde göra nu när jag känner mig såpass pigg är ju att städa, men det veta fan om jag pallar, riktigt så pigg känner jag mig inte än, men får väl se om jag piggnar till lite efter jag fått i mig lite mat. Hade vart skönt att bara sätta på hög musik och städa, men är rädd att jag kommer bli trött redan innan jag börjat :/ Haha men det återstår att se hur jag gör. Skönt är det iaf att inte bara vilja sova och gråta dynget runt! :D

Over and out!

you are someone else, I am still right here


:)

Precis pratat med Frida och fick skrattat lite, vilket kändes skönt och var väl behövligt :) Älskar dig gumman <3

Ändrade planer också nu, stannar hemma, kollar film och käkar glass istället, trevligt sällskap har man med, det är skönt att inte vara helt ensam faktiskt :)

Men nu ska jag ut med hunden en sväng innan filmen börjar 21.30!

Over and out!

Love the way you lie


I'm so horny. But that's ok. My will is good.

"I like it. I'm not gonna crack.
I miss you. I'm not gonna crack.
I love you.I'm not gonna crack.
I killed you. I'm not gonna crack
."

Lithium


RSS 2.0