Åååååh!!!

Kommer nog få ett utbrott snart eller sammanbrott, shit the same! Har gått runt och tänkt positivt och ärligt talat, försökt att inte tänka alls, utan bara ta allt som det kommer. Men tror inte det kommer gå mycket längre. Jag är bara trött på allt vel, trött på att vara förvirrad. Vill egentligen bara lägga mig ner och ge upp.

För egentligen, varför ens försöka och anstränga sig när det tydligen inte är något iaf och det som inte är något ändå kommer ta slut redan innan jul?! :s Hmm, jag vet inte vad jag håller på med, jag sjunker bara djupare och djupare. Ne, vet inte vad det är med mig men känns som om jag kommer börja gråta när som helst :S

Ingenting är positivt just nu!
Men men...

"Smile, though your heart is aching. Smile, even though it's breaking. When there are clouds in the sky, You'll get by..."

Marilyn Manson - Slutgarden


usch

Ah, jag är trött, lite irriterad, lite ledsen, varför jag är det, det har jag däremot ingen aning :S Har sovit bra inatt igen. Och ingenting har hänt, kanske därför då, för att ingenting har hänt :S Jag vet inte, jag gör migsjälv förvirrad!

Har iaf diskat, tvättat och bakat idag, kladdkaksmuffins. Inte för att jag äter det själv, max 1 kanske, men Alvin och alla andra äter dom och det är roligt att baka :) Köpte en ny film idag med, The Invasion har jag för mig att den heter. Men den ska jag inte kolla på ikväll, hade tänkt vara modig och kolla på en skräckfilm helt själv och sen försöka sova helt själv med :S:( Hade tänkt kolla på Stay Alive.. Ooooh, haha, vet inte ens om den är läskig, men hoppas på det iaf.

Har kommit på de som ska stå överst på min önskelista nu i jul: Kjejsarens nya stil. Bäst är den filmen ju och jag har den bara på vhs och har ingen fungerande vhs :S illa!

Men men, nu ska jag ta en cigg, chansa på att ringa Frida och hoppas hon inte redan somnat. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla film :)

Underbart

Nu har jag precis lämnat Alvin på dagis och ska snart ta och äta lite frukost och kolla på I Annelie. Så sjuk är den serien asså, haha!
Den här veckan har börjat bra och jag är på jätte bra humör och jag tänker njuta av det så länge jag kan! Tänker bara fokusera på dom positiva sakerna och skita i dom negativa så länge som möjligt! Så de så.

Ne, nu är jag väldigt törstig och hungrig, så får fixa frukosten :)


Helt otroligt :)

Ja, det är helt otroligt vad en hel natts sömn kan få en att få så mycket energi, haha! Har vart duktig idag. Handlat, lagat mat, vikt tvätt, sorterat tvätt, dammat lite, dammsugit och moppat golv, slängt sopor och skrivit upp tvätt tid :) Och imorgon hade jag tänkt storstäda och panta alla jäkla burkar och flaskor. Ja det är faktiskt otroligt det med, hur jäkla mycket cola jag dricker, men är man beroende så är man.

Nepp, nu ska jag ringa Frida och prata med henne en stund, sen ska jag hoppa in i duschen :)

PMS varning!

Igårkväll va jag riktigt pisst off, av många anledningar, slutade med att jag fick sätta mig ner och bara fokusera på att andas för att jag började darra av ilska, och när jag väl lugnat ner mig, vad händer då...? Jo jag blev ledsen istället... PMS varning! Men men.


Nu är klockan tolv och jag har inte ens tagit på mig kläder, kanske är dags att göra det och palla sig upp till affären och köpa lite mat. Är hungrig och vill inte ha någon macka, blääää. Men innan affären, hem till mor och far, Alvin är ledig från dagis så han gick dit vid 10 tiden, så får hämta honom först om han nu går med på det :P haha!

RSS 2.0