Dreams can come true!

Nu var man äntligen hemma igen :) Spenderat dagen med Alvin och Niño hemma hos mor och far, lagat god mat och suttit och pratat :)
Alvin har en lös tand nu, han börjar bli stor min lillskit ;) Han fick lite panik först, han ville inte ha en lös tand han ville hellre att jag skulle rycka ut den för honom, men riktigt såå lös är den inte än haha, men det berodde nog mest på att han var trött. Nu är han jätte glad och längtar tills han tappar den :)
Fick även klippt Niños klor idag igen, han blir fasiken bara duktigare och duktigare, han bara ligger där nu och är hur lugn som helst :) så det går jätte smidigt.

Nu längtar jag rejält tills imorgon, tills jag ska börja jobba! Det kommer bli så kul! Även om det innebär att jag måste upp 03.30, spelar ingen roll. Ska bli skönt att få jobba lite! Sen har jag ju en underbar jobbarkompis med och sånt är ju så himla viktigt. Så skönt med att hon bor här i Alvhem med, så nära så man slipper åka buss och vela.
Pratade btw med pappa om körkort, och klaga på hur dyrt det var, men han sa bara, det "löser" sig, så allt jag ska göra är att fixa så jag kan börja övningsköra på riktigt, sen hjälper pappa mig med resten :D Känns skönt!

Verre ringde mig igårkväll med och prata lite :) Ska hem till henne på fredag och fira hennes 25 års dag, med massa goa människor. Blir middag och grejer, sen skulle hon köpa lite alkoholfritt till mig med :P haha. Så det ska allt bli roligt.

Ne, nu ska jag fixa i ordning min mat som jag ska ha med mig imorgon, sedan duscha. efter det blir det film och god natt för mig!

bye bye.

Rain

Sådär ja, nu har man betalat alla två räkningar man hade denna månaden :P Haha, rätt lyxigt.
Ska ta och ringa min far om en stund och fråga om han kan köra mig till Älvängen så jag får handlat lite. Börjar ju jobba imorgon så måste ta med mig mat. Tänkte göra lite tonfisksallad och ta med mig, så jäkla gott :) Men det räcker nog inte med det, eftersom jag måste äta frukost 2 ggr nu för tiden, så blir till att först käka frukost hemma sen ta med mig, minst två smörgåsar + lunch, och kanske någon frukt.

Måste förövrigt till banken imorgon och fixa lite saker. Se om man kan ta och låsa Alvins sparkonto. Bara jag som kan ta ut pengar på hans konto men det tänker jag och vill jag ju inte göra. Så lika bra att låsa det tills han blir 18. Sen ska jag fixa lite papper och se om jag kan avsluta ett konto.
Ber Malin släppa av mig i Älvängen så får pappa komma och hämta upp mig sen.

Kommer kännas hur konstigt som helst nu denna veckan, kommer vara helt själv, inte för att det är jobbigt men kommer ju sakna Alvin galet mycket, även om vi kommer träffas varje dag, han kommer ju inte sova hemma. Men det funkar ju inte när jag ska åka och jobba 04.30.

Ne, ska ringa far min nu!
Bye bye!

Lame

Okej. Nu har jag äntligen kollat på Insidious. Och wtf? Den var bra i början, inte läskig men bra, men mot slutet var den bara skit. Inte bra alls, och inte läskig eller något alls! Folk som säger att det är en av dom bästa skräck filmerna ever måste ju för fan DRIVA med mig! Aja, den sög! Men men, har fixat mer filmer, bla The Countess, hoppas på att den är bra, den är baserad på en verklig händelse, some countess som levde way back, som fixade unga flickor som tjänstefolk och sedan tömde dom på blod för hon ville se ung ut för evigt osv. Hade läst lite om allt det innan men visste inte att det fanns en film, så ska bli spännande och se :) Sen har jag IT med :D Loves it! Hahaha, kommer ihåg första gg jag såg den, shit vad rädd man blev, men slutet är ju lite out there men den är bra! Tacka gud för Stephen King! Böckerna är dock waaaay bättre! Men tvivlar ju på att man kommer bli lika rädd nu :P Men efter IT så klarar jag inte av clowner, hatar dom, usch :S Haha

Ne, nu ska jag ta och käka lite, sen sova :)

Natti natt :)

what is, is!

Sådär ja, nu var det nästan färdig städat, bara toan kvar att ta. Och den tar jag antingen sen eller imorgon.
Känns ju sådär kul att man precis har städat och Alvin kommer hem med chips och sätter sig och äter :/ Hahaha. Så typiskt va. Men det är ju trotts allt lördag, men tur är väl att han mest sitter och äter vindruvorna jag tog fram.
Pratade precis med Alvins pappa med. Och tro det eller ej, hade ett vettigt samtal med honom. Alvin pratade med honom också. Bestämde att han skulle komma hit nästa söndag. Och Alvin ville det med. Så, så blir det.

Usch vad illa jag mår nu :S Tror det är lukten av chipsen som gör det, bara tanken på chipsen får mig att må illa! Fy fasiken asså. Blääää. Har lust att lägga mig och sova just nu så jag slipper må illa. Men det kan jag icke. Men skönt hade de vart. Men får väl bara sluta tänka på att jag mår illa så kanske det går över. :P

Vila lite nu och kolla på en film om en stund kanske, har ju fortfarande inte kollat på Insidious.

over and out!

15

Bebis:

Stor som ett äpple. Vikten har fördubblats sedan förra veckan, nu väger bebisen 50 g och är 9 till 10 cm mellan stjärt och huvud. Fostret kan suga på fingrarna. Huden är fortfarande mycket tunn. Barnet börjar lagra kalcium för att utveckla skelettet. Fostret har i princip formats färdigt. Även ansiktet är klart och tydligt, men öronen utvecklas fortfarande lite. Barnet kan hicka. Om du känner fosterrörelser nu kan det kännas som regelbundna tickningar i magen som pågår i några minuter.


Du:

Eftersom fostret lagrar kalcium kan du under den här perioden bli sugen på mjölk. Drick gärna mjölk både nu och senare. Hjärtkapaciteten ökar för att klara syretillförseln till både dig och fostret. Fram till och med vecka 32 kommer hjärtats kapacitet att öka med 30 - 50 procent. De flesta har nu vuxit så mycket att kläderna börjar bli för trånga. De flesta kvinnor pendlar under den här tiden av känslor mellan lycka och förtvivlan. Reaktionerna kan vara häftiga, ungefär som tonårstidens humörsvängningar. Tankar och fantasier om barnet är vanliga. Många drömmer mycket nattetid och minns ofta drömmarna bättre än annars. Det är inte ovanligt att man blir mer skrockfull än vanligt och känner behov av att besvärja och gardera sig för att något går galet.


Beating like a drum

Nu blir det musik på högsta volym och städning medans man fortfarande är barnledig. Är på grymt bra humör idag, som vanligt nu för tiden :)
Dock längtar jag till hösten, att vara gravid när det är så här varmt är ingen höjdare :P Hahaha. Blir tiotusen ggr varmare än för en människa som inte är gravid. Men men, snart är det höst. Tiden går fort :)

Nepp, ska ställa mig och diska och sjunga med till musiken :)

see yah!

time flies by quickly

Oj oj oj, fastnade visst framför Sims hela kvällen :S Var ju inte riktigt meningen. Inte fått gjort ett skit idag heller, suttit i telefonen mesta delen av dagen. Men jag får helt enkelt göra det imorgon. Vet inte hur pigg jag är på att följa med till Älvängen imorgon iaf. Vi får se hur det blir.

Nu ska jag iaf ta mig lite god kvällsmat, glo på ett avsnitt av någon random serie och sedan sova. Ska bli skönt då jag tror att mitt huvud helt enkelt har fått nog av att glo på en dataskärm nu. Haha.

Good night all :)

fool me once shame on you, fool me twice shame on me

Usch, börjar må riktigt illa nu. Inte ätit något sen frukosten och bebisen vill ha mat! Så ska strax ta på mig och promenera över till mina föräldrar och låta dom bjuda mig på mat ;) hahaha. Ne men pappa ringde förut och fråga om vi ville äta där, och självklart vill vi det. Betyder bara mindre disk och mindre slit för mig.

Fick allt vilat en liten stund förut iaf, och det var skönt men fick dåligt samvete när jag vakna för att jag vilat och inte gjort något vettigt. Så efter jag fått i mig mat och så, så ska jag försöka sätta igång här hemma. Hade ju tänkt börja städa efter jag vilat men fastna framför Sims, hahaha.

Ne, får ta på mig nu och gå ut. Fint väder och allt :)

Bye bye!

Unstoppable

God morgon alla :) Alvin väckte mig klockan 07.00 i morse. Blev sådär glad, hade gärna sovit längre. Ska ta och vila mig en stund sen, annars kommer jag aldrig orka storstäda här hemma.
Har iaf fått i oss lite frukost nu. Alvin sitter och tittar på Cartoon Network just nu och jag sitter här, framför datan.

Köpte en massa saker till Alvin på Liseberg, bla det man "måste" köpa när man är på Liseberg, godisnapp (köpte en till mig med) och en Ballong, sen köpte jag en T-shirt med Kaninen på, kanin öron och lite annat smått och gott. Gjorde det medans dom andra åkte Lisebergbanan. Och fasiken vad glad Alvin blev :) T-shirten har han på sig nu. Han frågade mig förut om vi kunde åka till Liseberg idag igen, hahaha. Tänk att vara så liten och fortfarande tycka att Liseberg är så kul och häftigt.

Ne nu ska jag ta och ringa ett par samtal, sedan försöka vila en stund och hoppas det funkar.

Over and out!

The truth will set you free

Nu tycker jag att jag har vart uppe oerhört länge. Kan inte sluta gäspa. Så ska strax lägga mig och sova, och skönt ska det bli :)

Imorgon blir det att storstäda här hemma och fixa. Hatar Måsten men det är tyvärr ett måste. Imorgon är enda dagen jag hinner städa denna veckan.
På lördag ska jag med och kolla på SM final och NM i Sidovagnscross och NM i Quad, ska bli spännande. Har aldrig vart på något liknande men känner folk som kör, vet dock inte om dom kör just på lördag men kommer ju garanterat träffa massor med folk man känner där. Det kommer säkert bli kul :)
På söndag skulle jag ju kunna städa men jag vill helst bara ta det lugnt då och lägga mig väldigt tidigt med tanke på att jag ska upp 03.45 på måndagen och åka och jobba. Så det får helt enkelt bli imorgon. Och imorgon efter jag har städat, ska jag bara vila mig och spela mitt älskade Sims 3. Har barnvakt imorgon kväll/natt. Vet inte vad jag tycker om det ärligt talat, vill inte. Men Alvin fråga så snällt om han kunde få sova hos mormor och morfar och då kunde jag inte med och säga nej.


Just nu är jag gladare än vanligt, tro det eller ej (Jag vet inte heller vad som händer ;) ), men sedan jag gick ut på fb med att jag är gravid igen så har jag bara fått positiva kommentarer av alla från; släkt, vänner, bekanta, ja tom ex. Hahaha. Och det känns så oerhört skönt och jag känner mig lättad på något sätt. Och ingen har sagt något negativt om att jag är ensam heller. Sa det till en bekant: "Varför förstöra ett vinnande koncept?" Haha. Hade det vart för några veckor sedan så hade jag aldrig skrivit så, hade aldrig ens gått ut med det på fb för att jag tyckte hela situationen var så fruktansvärt jobbig. Men inte nu :)

Nej, sova nu :)

Sweet dreams!

Freddy got fingered!


Filmen är grym! Hahahahaha!


I really do feel sorry for you!

Hemmkommen från Liseberg nu, eller kom väl hem för ca 1 timme sen kanske. Alvin decka direkt, och jag är inte så värst pigg jag heller :P Haha. Ont som fasiken i fötterna så det är skönt att få ligga ner i sängen nu och bara slappa :)
Alvin är gött modig av sig om jag får säga det själv, åkte det mesta (det han fick åka, han är ju bara 115 cm) och ingenting var läskigt, utan allt var bara roligt och han ville åka "en gång till" hela tiden :P Haha. Flumeride tyckte han var roligast, sen självklart Lisebergbanan, som han tydligen hade sagt att han ville åka "en gg till" innan den ens var slut, haha. Fick ju inte åka den utan min far och min bror åkte den med Alvin.
Trodde det skulle vara mer folk dock, men hade tur med det :P Körtiderna var inte alls så långa och vi hann åka mycket, eller Alvin iaf. Jag åkte en barnkarusell med Alvin, en båt som åker från sida till sida och snurrar lite, herrejäklar, usch säger jag bara, mot slutet började jag allt må riktigt illa, haha.
Måste bara säga det att jag är så OERHÖRT stolt över Alvin. Såg alla andras barn, iaf dom flesta, sprang iväg, stod inte stilla, gapa, skrek, grina osv. Jag vet inte vad jag hade gjort om Alvin höll på så. Men Han är så duktig, så han höll mig i handen nästan hela tiden, sprang aldrig iväg eller vela, tjata inget, klaga inget och när vi stod i kö stod han fint och lugnt. Älskar den ungen asså! :D




Jag har lärt mig min läxa, and never again!
Och som dom säger: "Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen".
Tänk på det!

Over and out!

It is fate

Ännu en underbar morgon :) Härligt! Idag blir det Liseberg hela dagen :) Kommer bli kul.

Kom på mig själv i natt om att jag ligger och håller handen på magen hela tiden :P haha. Låg och tänkte länge innan jag somnade, på hur bebisen kommer se ut, om det är en flicka eller pojke, osv. Vet ju det att han/hon kommer ju ha bruna ögon och brunt hår, men allt det andra då, ansiktsdragen, näsan, munnen, öronen osv. Ååh, vad jag längtar :) Så nyfiken på bebisen!

Kom även att tänka på när jag fick reda på att jag var gravid. Mitt ex och jag var och handla i Älvängen och jag gick in på apoteket och köpte ett gravtest. Kommer ihåg hur jag knappt kunde vänta med att göra det. Så fort Alvin lagt sig på kvällen gick jag in på toa och gjorde testet, mitt ex satt framför datan. När jag kom ut från toa, frågade han mig vad det blev, sa att man var ju tvungen att vänta en stund. Gick snart in och kolla igen och jag blev glad och chockad på samma gg. Tog med mig testet ut och visa mitt ex, han bara titta på testet och sedan på mig och säger "Aha, jag vet inte vad det här betyder" väldigt förvånat. Förklara för han att det visade positivt, att jag var gravid. Och han sken upp och bara log mot mig och sa glatt "Jag sa ju det." La mig i sängen och han kom och la sig bredvid mig och pussa mig och höll om mig.
Så båda två blev ju glada i början iaf. Och jag är fortfarande glad :)

Det sköna nu är att jag kan se bak och inte må dåligt. Varför ska jag behöva må dåligt när jag inte gjort något fel? Nee, fuck that!
I'm happy :D

Over and out!

Feelings I can't fight.

Fortfarande inte lyckats med konsten att somna :/ Fast ska väl inte klaga på det, har inte ens försökt somna :P Hade jag gjort det så hade jag nog faktiskt lyckats. Har väldigt lätt för att somna just nu, kan bero på att jag är väldigt trött, eller på att jag inte har massa jobbigt att tänka på eller för att jag mår så bra som jag gör för tillfället, eller kanske på alla tre :)

På tal om trötthet, fick veta idag av BM att jag har väldigt dåligt med järn i kroppen, vilket jag redan visste, har haft det problemet ett bra tag nu, men tydligen blivit värre. Så fick köpt järntabletter och vitaminer, för gravida, så bebisen får allt det den behöver. Börjar med dom imorgon, får vi se om jag blir något piggare. Det jobbiga med den här sortens trötthet är ju att jag blir inte så trött att jag kan lägga mig och sova, kan bara somna på kvällarna/nätterna, jag kan inte alls somna på dagarna, tro mig, jag har försökt att vila mig ett par ggr, men det går inte utan jag ligger bara där och irriterar mig mer och mer på att jag inte kan somna. Så jag skiter i att försöka mer. Lika bra det :P

Borde ju sova nu, hade vart jäkligt skönt, så jag ska nog göra det. Men borsta tänderna först, käkat en jäkla massa godis nu. Har hamnat i en lakrits fas, haha. Har tom lakrits i väskan ifall ifall man får ett sug på det när man inte är hemma :P Hahaha. Men går inte med vilken lakrits som helst, bara salt.
Ne fan, jag orkar inte vara trött hela dagen, så nu går jag och borstar tänderna, måste för övrigt köpa ny tandkräm för den jag har nu får mig att må illa :S Sen ska jag sooooova.

Sweet dreams bitches!

Oh, happy day

Hahahaha, sitter och garvar åt Mr Trololo guy (klippet jag la upp innan) Fy fasiken asså, blir ju bara mer och mer roligt hela tiden ^^ Hahaha. Tack Linda! :D Men nu får jag sluta kolla och lyssna på den, skratta så mycket att jag började gråta. Hade en rolig konversation på fb med, med Linda ang den här överlyckliga människan ^^ Fick mig att skratta ännu mer. Tydligen är jag störd :P hahaha.

Men till något helt annat nu. Har vart full fart hela dagen idag, varmt har det vart också. Vart hos BM och åkte sedan in till stan med pappa, min bror och Alvin. Fick ett par skor av min kära far :) Skit läckra, and you know what?... No heels! Hahaha, grattis till mig, första gg på år och dar jag "köper" ett par skor utan klack! Hahaha. Men var tvungen, måste ha några skor jag kan ha när jag börjar jobba. Tror inte dom skulle uppskatta att jag sprang omkring med högklackat där :P Haha. Gick och tittade i massa affärer och fick ÄNTLIGEN köpt mitt älskade Sims 3 :D Så lycklig. Hahaha. Fast var lite frestande att istället köpa GTA eller Age of Empires men nee, det fick bli Sims 3. Har iaf fått installerat det och kollat lite och allt funkar perfekt :)

Är rejält trött nu och Alvin har precis somnat. Borde lägga mig jag med om jag ska orka med Liseberg imorgon. Men först blir det kvällsmat och att kolla på någon serie.

Over and out!

Stoned much?


Lyckligare och mer stenad människa får man leta efter!
Ahahahahahahahaha, loves it ^^


Sunshine

God förmiddag. Tog en liten sovmorgon både jag och Alvin och gick inte upp förän halv nio, haha. Skönt. Känns ju som om jag inte sover någonting om nätterna nu utan bara springer på toa och kissar, likadant på dagarna också. Bor nästan på toa nu, att kissa tre ggr på mindre än en timme är ju inte normalt. Hade jag inte vetat helt säkert så hade jag trott att jag hade fått urinvägsinfektion men det vet jag att jag inte har. Utan bebisen växer som bara den och det trycker på bra därinne.

Såg inte på Insdious igår kväll, klockan hann bli 00.00 och då var jag tvungen att lägga mig. Så det får bli ikväll :) Lägga Alvin tidigt, så jag kan kolla på filmen tidigt så jag också kommer i säng någorlunda tidigt. Imorgon blir det ju en hel dag på Liseberg och jag har aldrig vart med om en gladare unge än Alvin just nu :) Han ser verkligen fram emot det. Mätte honom häromdagen, 115 cm är han nu så han kan åka mer än vad jag kan göra för tillfället :P Men det är ju enbart för att jag är gravid. Min bror och min pappa får åka vissa saker med honom, som Lisebergbanan. Tråkigt för den hade jag velat åka med honom första gg, men kan man inte så kan man inte.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning sen ska vi ta en liten promenad, sen hem till mina föräldrar. Ska testa och se om jag har gått upp så mycket i vikt så jag kan ha på min mina shorts (som var felmärkta och som jag inte märkte av förän jag kom hem), vet inte vad jag hoppas på där ;) haha

Over and out!

Insidious



Det blir till att se denna filmen. Dock tror jag nog inte på det jag hört om filmen, att den skulle vara en av dom läskigaste filmerna ever osv! Det är väl samma människor som sa att Paranormal Activity filmerna var läskiga, ärligt talat! Dom är bara långtråkiga, enda gg jag hoppa till var i slutet av 1.an, that's it! Och tvåan sög! Mitt ex sa att det var för att ljudet inte var tillräckligt högt, men dude seriöst, en bra skräckfilm ska vara läskig lågt ljud man än har. Plus att ljuden gör oftast att man bara hoppar till eller så, man blir ju inte direkt rädd. Och Saw filmerna är inte läskiga lite äckliga ibland men misstolka mig rätt nu, jag ÄLSKAR Saw filmerna men come on, så värst scary är dom icke. Så, så värst stora förhoppningar på denna film har jag inte men kanske blir positivt överraskad. Får hoppas på det bästa :) Men om jag ser den ikväll eller imorgon vet jag inte. Vi får se vad jag orkar.


The Dark Knight

Ja, jag och Alvin fortsätter vårat film tittande även ikväll. Och ikväll blir det Batman The Dark Knight, för mig blir det femhundraelfte gg och för Alvin först :) Älskar den filmen! Och sen ska jag kolla på någon bra skräckfilm, orkade inte det igår men ikväll känner jag mig piggare :) Gäller bara att hitta en bra!

Nu har jag även gått ut helt med graviditeten, jag har alltså skrivit och lagt ut bilder på bebisen på fb, hahaha. Det är ju lika bra, så slipper folk undra och fråga, varför jag inte festar längre, som vissa har frågat, dock bara killar som undrat det... But anyway, kan inte dölja min mage längre heller och dagis börjar snart och Alvin pratar knappt om något annat än bebisen nu :) Han prata med min mage precis och sa till bebisen att lova att det var en lillebror som låg där inne, hahahaha. Vi får väl se på det, jag tror fortfarande det är en flicka.

På tal om bebisen så ska jag till BM imorgon, kl 15.00 som vanligt :) Mitt illamående har släppt nu iaf, så behöver inte träffa någon läkare, skönt det. Kanske får jag reda på när jag ska på RUL med, hade ju vart kul att få veta det.
Gött bra att illamåendet har slutat nu med, med tanke på att jag börjar jobba om 1 vecka, eller ah, måndag nästa vecka. Ser verkligen fram emot det. Kommer bli riktigt jäkla kul :D

Och på torsdag blir det Liseberg med Alvin, min far och min bror. Kan ju dock inte åka allt jag vill åka med tanke på graviditeten, men kan ju åka vissa roliga grejer iaf :)

Nepp, nu blir det film, och godis :)

Don't walk away


♥ Michael Jackson - Don't walk away


Treasured

God kväll :) Har inte vart hemma på hela dagen typ. Vart och storhandlat godis, chips, dricka, klubbor, tuggummi ect :D Mums. Ikväll blir det att ligga i sängen, äta godis och kolla på film. Första filmen blir Musse, Kalle och Långben haha. Sen får vi se vad mer det blir, Alvin vill ju gärna se Jurassic Park 3. Så det blir säkert den. Det är väl de närmsta skräckfilms materialet jag kommer just nu, får se om jag orkar se på en tredje film när Alvin har somnat. Och om jag hittar någon bra skräckfilm man inte redan sett. För er som inte vet det, kollar jag helst på skräckfilm/slasherfilm. Fast nu i det senaste har det mest blivit drama, verklighetsbaserat, det älskar jag med.

Tog förövrigt en långpromenad med Niño förut. Jag måste bara säga det att jag är så fruktansvärt stolt över den hunden :D Han går perfekt i koppel nu, han kan gå lös, kommer alltid när man ropar och springer aldrig iväg utan stannar alltid och väntar på en. Nu får jag tom klippa hans klor helt själv :) Han är så lydig och snäll och plus allt det här så är han världens mest keligaste och goaste hund. Stor som fasiken har han blivit nu med. Hög och bred. Och han är inte ens 1 år! Kan inte föreställa mig hur stor han kommer bli när han är fullvuxen, haha. Också är han en riktig vakthund med och passar på både mig och Alvin :D 

Hmm, vad har man mer gjort idag? Suttit hemma hos mina föräldrar och pratat med dom och min bror och ätit pizza. Men nu orkar jag inte skriva mer, ska ta mig en snusklubba och ringa mitt hjärta :)

Over and out!

"The Talk"

Ja, Alvin har en massa frågor om bebisen! Kan man höra den genom magen? Kan den prata där inne? Osv osv. Sen frågade han mig om jag bestämer vem som är pappan till barnet, sa att det är C som är pappan till barnet. Han frågade varför är han det? Och ska du ge honom bebisen? Svarade att det är bara så och att nej jag ska allt behålla bebisen. Då kommer vi till det roliga, min son frågar mig: "Har C lagt bebisen i din mage?" Jag började ärligt talat skratta, och Alvin var snabb med att fortsätta: "Men, va inte det äckligt?" HAHAHAHAHAHAHA! Jag lyckades leda in samtalet på en annan linje. Herregud, jag var inte berädd på det alls! Han är 5 år bara ju, jag har inte ens kommit på hur fasiken man ska förklara hur bebisar kommer till. Måste nog ta och fundera och klura ut hur och när man ska förklara allt sånt. Jag menar, förr eller senare lär dom sig det ändå. Men ingenting jag ser fram emot direkt. Hahaha.


Baby names

God morgon. Idag är det en sån där, "vill bara ligga kvar i sängen dag". Blir så yr så fort jag ställer mig upp, mår lite illa så ska väl snart ta och käka lite frukost. Så blir ingen hundkurs för mig och Niño idag, han är ändå trött och ligger och nanar :P

Drömt massa skumma och jobbiga mardrömmar i natt :( Inte alls kul. Och när jag väl kommer in på en bra dröm, en riktigt nice dröm ;) jaa, då ringer alarmet! Det är då typiskt, snooza och försökte återuppta drömmen men gick ju sådär, hahaha. Får hoppas på bara bra drömmar nu ikväll/natt.

Har förövrigt legat och tänkt på bebis namn väldigt mycket. Kommer fram till det att det är nog bäst om det ligger en liten flicka i magen, för då har jag namn, men jag kan absolut inte komma på något pojknamn överhuvudtaget! Om jag får en dotter så vet jag precis vad hon ska heta, både för och mellannamn :) Tänker inte skriva det här i bloggen, har bara sagt det till 3 st. Men det ena namnet är ett släkt namn och det andra namnet har jag alltid velat döpa min dotter till om jag skulle få en. :)
Men måste väl försöka komma på något pojknamn också, för säkerhetsskull :P Haha.

Men jag har en känsla av att det är en liten flicka som ligger i magen, och jag brukar vara rätt grym på sånt här. När jag var gravid med Alvin sa jag hela tiden att det var en pojke. Gissade även rätt på Frida och Annas bebisar.
Men vi får helt enkelt vänta och se. Hoppas på att man kan se något på RUL sen :P hahaha, fast det kan man nog inte. Vill man veta könet måste man göra ett privat UL, och jag vet inte ens om jag vill veta förens bebisen föds. Jag gissar iaf på en flicka nu, sen får vi se om den känslan ändras ju längre tiden går men just nu känns det som om Alvin ska få en lillasyster :)

Nepp, frukost nu :)

Norway

Ingen har väl undgått att höra om det hemska som igår hände i Oslo och Utøya. Jag är själv halv norsk och jag har släkt i olika delar av Norge, så självklart blev man orolig för dom. Men dom är okej. Tycker det är fruktansvärt, men tyvärr så händer sånt här, dock blir det väl lite mer verkligt när det händer så nära en. Men det gör det varken mer eller mindre hemskt än när det händer i andra delar av världen.





Fourteen weeks pregnant

Idag går jag in i vecka 14 :D Tiden går fort! Underbart är det. Så här står det om vecka 14:


Bebis:

Din bebis är 8 cm och väger ca 25 g. Bebisen är ungefär lika stor som en tennisboll. Nacken och halsen börjar bli så starka att bebisen kan hålla upp sitt huvud. Nu är alla kroppsdelar så pass utvecklade att man kan se vilket kön bebisen har. Fostret rör på sig i fostervattnet.


Du:

Nu tänjs musklerna och huden ut för att ge plats åt bebisen att växa. Om du fött barn tidigare och tycker att magen är mycket större den här graviditeten så är det helt normalt. Om du vill göra ett fostervattenprov så görs det kring de närmaste veckorna. Det uppstår en massa känslor när du är gravid. Låt din partner och de närmaste få chans att stödja dig genom att prata med dem. Be din barnmorska om hjälp, hon finns där för dig.

Tycker faktiskt min mage är lite större nu än den var vid denna tidpunkten när jag var gravid med Alvin. Fostervattenprov blir inte av, har ingen anledning till att göra det, är väl mest för kvinnor över 35 som gör det. Och massa känslor? Hmm, jag känner mig riktigt glad och har gjort det ett tag, har iaf inga negativa eller jobbiga känslor som har uppstått. :)

För övrigt så kan jag nu ärligt talat känna hur något rör sig inne i magen, en sån sjukt konstig känsla men ack så underbart :) Ibland när jag ligger på rygg och tittar på magen så ser man att det putar ut på ett visst ställe, nu senast var när jag prata med Frida i tele, då låg bebisen på vänster sida. Var ca 6 år sedan jag var med om det här senast, så det känns allt lite konstigt men samtidigt känner man igen allt så väl. Kände Alvin första gg när jag var i vecka 16. Mina bebisar tycker om att göra kullerbyttor ;) Haha.


Happy B-day!

Ett stooort Grattis till Patrik idag på hans födelsedag! Vädret hade dock kunnat vara bättre men jag är på strålande humör trotts regn ;)
Känner på mig att det här kommer bli en toppen dag/kväll! :)



Nu ska jag ta på mig, får se om jag ens har något jag kan ha på mig, konstigt att jag nästan bara har kläder som är tajta :S
Men ska ju iväg en snabbis senare, så får se om jag iaf hittar en eller två bh.ar att köpa, för nu funkar inte C alls längre, brösten stannar inte kvar i bh.n :/ Inte speciellt snyggt. Jobbiga är väl bara att det är ju ingen idé att köpa för många bh.ar nu, det här är ju bara början av graviditeten, brösten kommer ju faktiskt att bli större, orkar inte med att köpa flera st nu och sen efter några månader kan jag inte ha dom heller utan måste köpa nya igen. Men minst två nya måste jag ha nu. För det är varken bekvämt eller speciellt snyggt att ha på sig en för liten bh :/ Men det är just vad jag ska göra nu, ta på mig en för liten bh och en för tajt tröja/linne, tur att jag fortfarande kan ha mina vanliga byxor iaf :P haha.
Sen ska jag ta en liten promenad i det "underbara" vädret ;)

Over and out!

Far away

Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon :D Längtar som fasiken! Kommer bli så grymt kul att träffa alla igen. Och god mat blir det med. Pratade precis med Patrik och han ska sköta grillningen, fick precis reda på menyn :P Och snacka om att jag är extra hungrig just nu haha. Tårta blir det med, men jag är inte sååå förtjust i tårtor och sånna saker. Men lite gott är det ju.
Imorgon får jag även åka iväg och köpa en liten present till honom, får se vad det blir, fortfarande ingen aning. Men det löser sig.

Idag har jag iaf vart duktig och städat lite, diskat och så. Nu ska jag lägga mig ner och kolla på serier och äta chips och dipp :) mums.

over and out

super bass


Nicki Minaj - Super Bass
Kan inte sluta lyssna på låten, loves it :) Grymt snygg är hon med.


Bonnie and Clyde


Do you remember the time?

Onsdag idag, solen skiner och på bra humör är man med :)
Snart blir det lite frukost för mig och Alvin. Efter det blir det tvättstugan idag igen. Otroligt vad mycket tvätt det blir när man inte har tvättat på ett tag. Har så mycket kläder så behöver inte ens tvätta nu heller men har ett linne och ett par shorts i smutstvätten som jag vill ha, så då kan man lika gärna tvätta allt.

Har btw hittat 3 möjliga tatueringsmotiv nu :) Kan inte bestäma mig, vill ha alla tre hahaha. Men får tänka efter lite till. Får be om smakråd kanske. Så nu lutar det mest åt tatuering. Spännande.

Ne, frukost vare.

Over and out!

Ego

Jaa, har man tråkigt, så har man.



...Sen dog min mobil, så får nöja mig med enbart svartvita bilder, orkar inte ladda upp mer nu iaf.
Neeee, CSI nu :D


I'd rather keep the trash and throw you out, stupid bitch...


cat got your tongue?

God dagens alla :) Blev inget inlägg igår, fullt upp. Idag är det lugnare :) Sitter och gör upp planer inför helgen och nästa vecka. Ska hinna med mycket innan man börjar jobba.
På fredag blir det ett litet kalas för Patrik, som fyller år :) Tårta har man blivit lovad ;) Mums. Förmodligen grillning med. Så måste komma på vad man ska köpa för present, har svårt att komma på vad fan man ska köpa till killar, men jag hittar säkert något :)
Och i nästa vecka blir det Liseberg med Alvin och familjen. Också ska jag tillbaka till MVC och träffa min BM :)

Sen har jag svårt att bestäma mig för om jag ska pierca mig igen eller om jag ska tatuera mig :/ Lite jobbigt det där. Har ju inte riktigt bestämt mig för vad jag vill ha för tatuering, har en massa jag vill ha, men ska tatuera mig på handleden så måste komma på något som jag vill ha där, får väl kolla runt och se om jag kan komma fram till vad jag vill ha. Annars blir det två piercingar, i kinderna, smilgroparna. Men vi får se vad det blir.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa i ordning mig, sen blir det ut till tvättstugan.

Bye bye bitches!

Jealous much?

Gick in i V.13 igår, idag 12+1. :) Såhär står det om V.13:

Bebis:

Risken för missfall minskar betydligt. Mycket är färdigt och fostret koncentrerar sig nu på att växa. Huvudet växer däremot lite långsammare nu. Få missbildningar tillkommer efter vecka 13. Fortsätt vara försiktig med vad du äter och dricker. Det påverkar fostret under hela graviditeten.

Nu börjar de mänskliga dragen träda fram allt tydligare.

Längd huvud till stjärt 74 mm.



Du:

Fostret påverkas hela graviditeten av stress, så tänk på att ta det lugnt. Avstå från alkohol, droger och tobak och lev sunt. Nu mår de flesta gravida inte längre illa men tyvärr finns det några få som fortsätter att må illa flera veckor till. Du kan märka hur livmodern börjar växa i en jämn takt. Magen börjar rundas lite. Din midja försvinner och du kommer antagligen inte i dina vanliga kläder längre. Även om det inte syns utåt kan du själv se skillnad när du är naken.

Kan ju säga såhär, magen har ju växt lite tycker jag, men min midja har inte börjat försvinna, vet inte riktigt vad som menas med det heller. Tyckte inte den försvann när jag var gravid med Alvin heller. Såg man mig bakifrån syntes det inte ens att jag var gravid. Magen stod rakt ut typ :P
Men Frida sa att det syntes att jag gått ner i vikt, så säkert bara jag som känner mig tjock ;) hahaha. Men magen putar faktiskt ut lite. Och livmodern känner jag faktiskt :) Längtar tills jag känner bebisen, det är underbart <3


True Love

Låg och tänkte på ett en sak jag och Frida pratade om igår. Kärlek. Äkta kärlek. Och saken är den att den enda äkta kärleken, den enda sanna kärleken, det är den kärleken man har till sitt barn. En kärlek så stark att man skulle klara av vad som helst, en kärlek som man aldrig tidigare har känt, villkorslös kärlek. Tyvärr så får inte alla chansen att känna en sån kärlek. Dom som inte har barn, aldrig har haft barn, har ingen rätt att utala sig om hur det känns eller vad man går igenom ect. För dom har ingen aning, dom kan bara anta och spekulera men dom vet ingenting om hur det känns.

För kvinnan börjar förändringen redan under graviditeten, man har inte bara sig själv att tänka på, man har en annan liten människa som är beroende av en helt och hållet. Redan då börjar man älska sitt barn, redan då blir man mer försiktigare mer beskyddande. Det är som en instinkt, man håller för/skyddar magen om man känner sig hotad, man stryker magen för att visa kärlek. Att vara gravid är en magisk upplevelse. Att veta att inuti ens magen, ligger en liten bebis, en liten människa, det är ibland helt ofattbart.

När jag blev gravid med Alvin var jag 18 år. Det var inte planerat men båda två visste att det kunde hända. Ändå blev jag lite chockad när jag gjorde gravtestet och det visade positivt. Jag tänkte igenom mina alternativ, men egentligen fanns det bara ett. Jag valde att behålla barnet. Det är något av det bästa som hänt mig, och aldrig för en sekund har jag ångrat mitt val, skulle aldrig falla mig in att göra det. Vad vore mitt liv utan min son? Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan honom.
Alvins pappa hade en del personliga problem, sånna problem som barn inte ska vara en del av, så jag slängde ut honom. Pratade knappt med honom under graviditeten.
Efter att Alvin föddes så kom han och hälsa på några gånger, men han hade fortfarande problem, och jag var väldigt tydlig med att han fick ta och skärpa sig om han ville ha något med Alvin att göra. Nu har han skärpt till sig och tagit tag i sina problem. Jag vet att han älskar Alvin och att han är stolt över honom, annars hade han inte gått runt och skryttit om honom. Han har aldrig glömt en födelsedag och han har aldrig inte velat ha med Alvin att göra. Jag har heller aldrig nekat honom till att träffa sin son. Däremot har Alvin själv sagt att han inte vill träffa honom, det var svårt för honom att acceptera i början, vilket är fullt förståligt. Men man kan inte tvinga ett barn till något sådant. Men jag sa det till honom, att det kommer komma en dag då Alvin vill träffa sin pappa, och då får han det. Och dom kan ju fortfarande prata i telefon.

Med denna graviditeten var det dock annorlunda, den här graviditeten var planerad. Visst, vi hade kanske inte vart tillsammans så värst länge, men vi var ju inte precis främlingar för varandra heller, vi kände varandra sen innan. Vi började träffas i januari, blev tillsammans officiellt den 14 februari, alla hjärtans dag. Han flyttade hit, allt verkade gå bra, köpte hund tillsammans och så. Det var han som började prata om att skaffa barn, jag slutade tillslut med mina P-piller och i början av maj blev jag gravid. Båda blev glada. Men jag tror det blev för mycket för honom, för mycket verklighet, för mycket vuxenliv helt enkelt, för han började tjata om abort.
Konstiga är bara att vi redan innan vi började försöka skaffa barn så hade jag förklarat för honom att jag har gjort en abort tidigare och det var det värsta jag vart med om, jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv och att jag tänker inte göra en till. För vissa kanske det inte är en sån big deal att göra en abort men jag kan inte tala för andra bara för mig själv, och för mig är det en big deal. Sen att det här var en planerad graviditet gjorde hela tanken på en abort mer och mer jobbig. Den 7.de juni (har jag för mig iaf) tog det slut. Men hans tjat om abort tog däremot inte slut. Men han visste redan då att jag inte skulle ge med mig. Sista gg jag träffade honom, när han kom hit, så visste han mycket väl att det inte var någon idé att fortsätta tjatet. Istället sa han åt mig att jag skulle vara stark, klappa mig på magen mm. Han sa att han hoppades på en flicka, kom tom med namnförslag, Angeliin.
Men nu är han inte med i bilden.

Saken är den att jag kan inte förstå hur man frivilligt kan med att lämna sitt barn. För mig är det ofattbart helt enkelt. Det finns ingenting som skulle kunna hålla mig ifrån mina barn, ingenting.
Jag säger inte att jag är en perfekt mamma. MEN jag finns där och har alltid funnits där för Alvin, jag har gått upp mitt i natten med honom, bytt blöjor, gett mat, tröstat honom, jag har tagit hand om honom när han vart sjuk, jag har skrattat med honom när han har vart glad, jag har läst sagor för honom, jag har givit honom allt han behöver, mest av allt min kärlek! Och jag kommer göra precis allt om igen för den lilla bebisen som ligger i magen. Det kanske inte är lätt men det är värt det.
Min son saknar ingenting i sitt liv, han har allt han behöver, för jag ser till så att han har det. Han har ett bra liv, och han är väldigt älskad och det vet han om.

Jag skulle gå igenom eld och vatten för mina barn. Jag skulle göra vad som helst för dom. Och som sagt, dom som inte har barn kan tyvärr inte utala sig om hur det är eller något sådant. För dom har absolut ingen aning om hur det är. Det är kanske lätt att utala sig om saker och ting och säga vad man ska göra i vissa situationer när man inte har varit där själv, det är en helt annan att sen göra det.

Tror dom flesta (alla riktiga) föräldrar håller med mig om det, det finns kärlek och det finns KÄRLEK, men den enda sanna, äkta kärleken är den man har till sitt/sina barn.
Och till dom som inte har barn, ni kommer förstå vad jag menar om ni är så lyckligt lottade att någon gg i framtiden få barn.

At last

Har spenderat nästan hela dagen hemma hos Frida och hennes pojk :) Så sjukt mysigt med bebis <3 Äntligen säger jag bara, hehe. Snacka om att man blev sugen på att ens egen bebis ska komma nu, men den får allt bli klar först :P


Lille Emil somna i min famn <3



Jag är hur trött som helst just nu men kanske inte så konstigt, vart vaken sen 04.00 och sen får jag ju ingen sammanhängande sömn heller med tanke på att bebisen växer och det trycker på blåsan, så blir ju kissenödig av minsta lilla, men det kan jag stå ut med. Jag har iaf inte spytt på hela dagen, och ätit bra :D Underbart!
Funderar starkt på att sova när Alvin ska lägga sig, vore extremt skönt att få lägga sig i sängen och sova en stund, en lång stund, haha :P

Ne, nu ska jag fixa lite och sedan natta Alvin <3

Over and out!


Morning has broken

Vilken underbar morgon :D Känner mig mycket piggare än på länge, mycket gladare än på länge! Lyckorus <3

Kvällen igår blev riktigt lyckad :) Jag och Alvin låg i sängen myste, åt gott och kolla på hela Scooby Doo :) Efter det la vi oss och sov. Självklart var ju jag tvungen att vakna ca femtioelva ggr och springa på toa och kissa, men somna om efter varje gg, fram till klockan 04.00 då gick jag upp, åt frukost och kolla på serier. Har hittat ännu en bra sida att kolla på serier på :) Kanske tom bättre än ch131.com men den rekomenderar jag fortfarande, serierna kommer upp så fort på den sidan. Anyway, idag vet jag inte vad man ska ta och hitta på riktigt, ska snart ta och ringa min far och se om han har lust att köra mig till Frida, om hon orkar med besök.

Nepp, ska skära lite mer melon nu till Alvin och sen ringa far, därefter Frida, sen blir det dusch och fräscha till sig lite ;)

 
Peace out!


You can't change the facts!

Var oerhört skönt att inte sova ensam igår natt <3 Och ikväll slipper jag det med, har sagt till Alvin att han kan få sova bredvid mig :) Vi ska kolla på Scooby Doo ikväll, äta chips och mysa, får se hur länge vi orkar hålla oss vakna bara :P

Har fått gjort mycket idag, storstädat. Mycket tack vare att min kära mor kom hit och hjälpte mig, det uppskattas verkligen :) Big Thanks!


(s)AINT


Finns ingen bättre än Marilyn Manson, mannen är ett geni.
And the voice... Mmmmh ;)

"You wanted perfect
You got your perfect
Now I'm too perfect for someone like you
I was a dandy in your ghetto with a snow white smile
But you'll never be as perfect whatever you do
"


Stop callin', stop callin', I don't wanna think anymore!

Dude, har du satt dig själv på repeat? I don't care!
Vel, vel vel!

Trött man blir, så god natt!


Morning glory

God morgon god morgon :)
Vaknade vid 01.00 typ :/ Inget vidare direkt, men somnade så förbaskat tidigt igår kväll så kunde inte somna om, plus att jag drömde massa konstiga mardrömmar :S
Ligger just nu i sängen och mår illa sådär lite smått. Vet inte vad jag ska göra, vad gör man så här tidigt? När man dessutom mår illa. Ingenting hjälper ju. Har ätit typ hela natten, äpple, chokladbollar, soppa mm. Orkar ju fan inte äta hur mycket som helst, fast jag är hungrig men har inget hemma som jag är sugen på just nu. Vill ha McDonalds, ska be pappa köpa det sen, men måste vänta tills 10.00, innan så har dom jag bara äcklig frukost :/


Ne nu orkar jag fasiken inte skriva mer, mår så sjukt illa :(

over and out!

I've just begun, it's about that time, gotta get mine


Loves it!


Am I getting on your nerves?

Hallelulija vilken underbar dag :D Jag har inte spytt en endaste gg idag, så fort jag känner att jag börjar må lite illa så äter jag istället och det funkar. Underbart att ha matlust igen asså! :) Hoppas att det fortsätter så här nu!
Även om jag har gått ner i vikt, på vissa ställen iaf, så har brösten och magen gått upp i vikt, känner nu livmodern i nedre delen av magen. Underbart är det. Längtar tills man kan få känna hur bebisen sparkar och har sig, så sjukt mysigt är det :)

Nu ska jag ta och hitta på något bättre än att sitta här. Är trotts allt fint väder ute :)

byebye

Bitch, please, you must have a mental disease!

All in good time, all in good time ;)



Har haft en underbar dag idag :) Vart på MVC och träffat min BM så nu är det bara att vänta på att få en tid till RUL, längtar.
Efter det blev det grillning hos föräldrarna, va riktigt gott och mysigt :)
Nu pratar jag med Frida i tele och ska snart lägga mig i sängen och glo på film och sedan sova. Helt sjukt vad jag är på bra humör idag :)

Såg förut att ett nr hade ringt min mobil, som jag inte hade inne, kolla upp det och var tydligen mitt EX pappa :S Like what?! Aja, han får väl ringa upp igen om det var viktigt. Visste inte ens om att han hade mitt nr.

Nepp, prata klart med Frida nu och sen film :)

bye bye!

A smart man? exists such a thing?

Var inne på FL och läste en tråd där en tjej som är gravid blev anklagad av pappan till barnet för att vara egoist då hon tänker behålla barnet trotts att han inte vill. Man slutar aldrig förvånas över dessa jävla idioter till killar! Dom var tillsammans men han gjorde slut när hon bestämde sig för att behålla barnet. Jag känner mycket väl igen vissa punkter där.

Men grejen är den att det var planerat från både mitt håll och mitt ex håll att vi skulle ha barn. Han bad mig sluta med P-piller, för han ville så gärna ha barn med mig, leva sitt liv med mig, gifta sig med mig och bla bla bla. Jag slutade med mina P-piller och två månader senare ca blev jag gravid. Gjorde ett grav test och båda två blev glada.
Sen gjorde han en helvändning helt plötsligt, sa att han inte var redo att få barn (dude, du har barn sen innan med!), han ville fokusera på jobbet och gav mig en massa annan bullshit till förklarning. Lätt att vara efterklok? Lixom, varför då be mig/tjata på mig om att sluta med P-piller, varför då gå runt och säga "Jag hoppas att det ligger en liten bebis i din mage" osv, varför ha oskyddat sex om man inte är redo? En 24 åring som har barn sen innan dessutom borde ju veta hur det går till när man skaffar barn.

Är jag egoist för att jag behåller barnet? Kanske det. Men det är fan så mycket mer egoistiskt att planera tillsammans med någon, göra en tjej gravid och sedan försöka tvinga och utpressa en abort. Det mitt ex körde med var: "Om du gör abort så kan det bli vi igen... Jag vill bara ha min flickvän tillbaka... Jag älskar dig och jag saknar dig men jag klarar inte av att få ett barn just nu... Om några år kan vi skaffa barn, vi kan köpa hus allt du vill, men gör abort..." Är inte det egoistiskt? JO! Som fan!

Men tillbaka till den här tråden på FL, var en kille där, eller man rättare sagt, som ärligt talat verkar smart och som har vettiga synpunkter att komma med. Här är lite av det ha skrev:

"Om inte annat borde ju HAN förstå att det till slut blir ett barn, han är väl knappast efterbliven?

Tänk över vad det innebär och vara 'ensam mamma' och vad som händer om han 'kommer tillbaks' i ditt liv (oberoende om du anger honom som fader eller ej, det kan ändras längre fram). Sen gör du som du själv vill. Det är inte egoistiskt. Det som är egoistiskt är att knulla på utan skydd och sedan försöka 'utpressa' fram en abort när det *surprise, surprise* blir barn!

Jag blir så förbannad på alla ryggradslösa killar och deras kvinnliga hejaklackar när jag hör sånt här. Visst det är ett komplicerat beslut, men vi har varken tvångsabort eller tvångsgraviditet i det här landet så det är bara att gilla läget!"....

"Tja, har man sex utan skydd kan man väl knappast klaga på att det blir barn, det är ju liksom det alla 'grejor där nere' går ut på...".....

"Alltid samma intelligensbefriade argument i dessa trådar. Det lustiga är att det sällan är de 'stackars papporna' som beklagar sig, utan mest deras kvinnliga hejaklackar.

Klarar du inte av att bli pappa, se till att inte bli det. Finns ngt som heter KONDOM...inte ens en ny uppfinning.."

Blev lite smått förvånad över att det existerar killar av detta slag! Alltså icke ryggradslösa, fega, lögnaktiga svin!

Jag har då inte tvingat mitt ex att ha oskyddat sex med mig, och han visste mycket väl om att jag inte åt några P-piller då han själv bett mig sluta, då han själv hade bättre koll på min ägglossning än vad jag hade. Så jag har inte tvingat honom att bli pappa igen, han var mycket väl delaktig i det beslutet. Sen att han försökte tvinga mig till abort, DET var egoistiskt gjort av honom!
Punkt slut!


show me heaven

Good day to you all, and a good day it is :)
Fy fasiken vad jag mår bra idag! Helt otroligt, inte bara det att jag inte mår illa, utan jag mår alllmänt bra :) Dom senaste dagarna har jag varit trött och hängig, extremt känslosam, sur och irriterad osv, ingen höjdare med andra ord. Men nu börjar det ordna upp sig.

Ska snart ta och äta lite mat, är sjukt hungrig. Känns skönt att äntligen ha fått tillbaka matlusten, nu är jag hungrig hela tiden, precis som det ska va :P haha.

Imorgon blir det MVC kl 15.00 och träffa min BM, förhoppningsvis få en tid till RUL :D Hoppas verkligen på det, längtar som bara den! Efter det funderar jag på om man skulle dra upp till Frida och Emil, va ju aldrig där i helgen, låg på toa nästan hela fredagsnatt/lördagsmorgon :/ Så nu när man mår bättre får man ju passa på.

Ne, har ingen motivation till att skriva mer nu, haha. Vill ha mat och kolla på tv eller film.

bye bye bitches!


All my life


You're living in a fantasy world!

Vilken underbar dag :) Alvin är hemma, min mor har kommit hem från min morfar igen och vädret är toppen :)
Jag mår inte illa, jag mår faktiskt rätt bra. Ja verkar som om allt går åt rätt håll och det känns awesome! :D

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt alls, men jag diska och städa lite igårkväll, så att jag kunde ta det lugnt idag. Ska snart ta och göra mig ordning för att gå hem till mina föräldrar på middag. Och jag är verkliiiigen hungrig så det ska bli gott!
Söndag idag med, inte för att det spelar någon roll, alla har ju semester nu, så varje dag är som en lördag :P haha. Men på tisdag ska jag till BM igen :) Ska bli kul, tror jag kommer få en tid till RUL då :) Så jäkla kul. Tycker tiden går så snabbt.

Nu ska jag ringa ett samtal och sedan göra mig i ordning. See yah :)



You're living in a fantasy world and some day soon reality will bite you in the ass, and I look forward to it ;)

Twelve weeks

Idag går jag in i vecka 12 :) Underbart! Så här står det om vecka 12:

Bebis:

Drygt 6 cm lång och väger 9 till 13 g. Man använder bebisens mått för att se vilken graviditetsvecka du är i, eftersom de flesta bebisar är lika långa den här tiden. Det går att höra bebisens hjärtljud. Naglarna har vuxit ut på både fingrar och tår och din bebis har hår på kroppen, (s.k. lanugohår). En del bebisar kan redan nu klia sig, suga på tummen, sträcka ut armarna och sträcka på sitt lilla huvud.

Hjärnan har två kritiska utvecklingstadium, det ena är mellan vecka 12 och 18 och det andra är mellan vecka 24 och 36. Äter du mediciner? Tala med din barnmorska om det nu, för fel mediciner vid graviditet kan skada din bebis nu och för all framtid.


Du:

När den tolfte veckan är över känner de flesta gravida ett lugn och att det är dags att berätta för vänner och familj. Forskning har visat att det är de 12 första veckorna som är de mest kritiska i fostrets utveckling. Illamåendet avtar, vikten har för de flesta ökat med 1,5 och 4 kg. Vikten beror förstås på hur pass illa du har mått. Livmodern tar upp hela bäckenet nu och kommer när graviditeten når mot sitt slut vara ända upp i revbenen.


Baby


Bebisen i V. 10 (9+3) ♥ Är idag i V. 11 (10+5).
Man ser allt så tydligt (tycker jag iaf ;) ) Som, huvudet, kroppen, armar, ben, navelsträngen tom.
Var helt underbart att få se bebisens hjärta slå ♥
Den 27 januari 2012 är babyn beräknad att komma, men får veta mer exakt när jag ska göra RUL i Augusti.
Längtar som bara den :) Min lilla Alvin ska bli storebror, han kommer få en liten lillasyster eller lillebror.
Kärlek på högsta nivå ♥


Long Hard Road Out Of Hell

Det här har varit en riktig slapp dag. Sov ingenting inatt, utan låg och kolla på film, först Black Swan, kollade dock aldrig klart på den orkade helt enkelt inte, får väl göra det ikväll. Sedan kollade jag på Mask och böla som en idiot, haha. Och nej inte The Mask med Jim Carrey utan Mask med Cher från 1985. För alla er som inte sett den, SE DEN! Den är så fruktansvärt bra, grät en bra stund även efter den var slut, förbaskade hormoner ;) haha. Men det var längesen jag grät nu så det var väl behövligt.

Har vilat en stund under dagen, mest pga att jag blir yr och känner mig svimmfärdig så fort jag reser mig upp :/ Kanske inte så konstigt med tanke på att jag inte får i mig någon mat, allt som jag lyckas trycka i mig kommer upp igen.
Igår åt jag en halv kanelbulle och blev proppmätt och då fick jag tvingat i mig dom sista tuggorna :S Men vad fasiken kan jag göra åt saken?
Idag har jag iaf fått i mig lite mer mat och jag mår inte illa alls just nu :) Känns ovanligt men oerhört skönt :)

Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt. Ska ju till Frida imorgon, kommer bli så sjukt kul :D Funderar även på om man skulle be pappa åka upp och hämta papperna på Niño, har ju fortfarande inte fått dom på mailen så lika bra att hämta dom. Få den saken gjord så man slipper tänka på det.

Over and out!

And you'll regret it, but it's too late

Ah, kallt är det inte iaf ;)
Ska snart hoppa in i duschen och svalka mig och förhoppningsvis duscha bort den huvudvärk som jag känner smyga sig på mig.
Sedan ska jag ta och fixa naglarna, kan behövas. Men innan jag kan börja med det, måste jag lägga Alvin och Niño måste få kvällsmat och ut. Stackars Niño har vart sjuk nu i några dagar, men nu är han på bättringsvägen eller ah han är mycket mycket MYCKET bättre :) Han äter igen och är piggare. Säkert denna förbaskade värme som gjort att han mått dåligt.

Och snart, snart är det helg :) Ska bli så skönt! På fredag bär det av upp till Frida och hennes lille Emil <3 Sover där en natt, sedan blir det hem. Alvin ska följa med sin morfar upp till min morfar på lördag, dom stannar bara en natt då dom bara ska hämta min mor. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra på lördag. Men lördag är en bra dag :) Går då in i vecka 12, då minskar risken för missfall med 90% Så det ska bli skönt :)

Nepp, duschen nu :) See yah!


So you think you can love me and leave me to die?


I feel sorry for you

God morgon god morgon! Så värst god vet jag inte om den är dock. Vaknade vid fyra tiden och kunde icke somna om, så åt lite frukost och kolla på lite serier, men efter en stund så kände jag det där förbaskade illamåendet krypa fram. Än så länge har jag spytt 4 gg! Håller på och bli galen! Går ner i vikt när det är meningen att jag ska gå upp i vikt :/ Men mina boobs blir bara större och större. Måste köpa nya bh.ar snart för brösten ploppar snart ut i dom jag har nu :S Inte så värst snyggt. Men jag får hålla ut, förhoppningsvis går det här illamåendet över snart, och jag hoppas och ber till Gud att det inte håller i sig hela graviditeten, som det gjorde med Alvin.

Väntar just nu på att klockan ska bli 9.00 så affären kan öppna. Måste handla något jag faktiskt kan äta och bli mätt utav. Yoghurt funkar icke. Det är hur svårt som helst att försöka komma på något man kan äta när man har 0 matlust. Men kom slutligen fram till bullar och mjölk. Det är enkelt och jag tror allt jag kan få i mig det. Nu är jag riktigt hungrig också och då är det jävligt jobbigt att inte ha någon som helst matlust! Jävla affär jävel som inte öppnar förren 9.00. Buhu!

Ne, vila en stund nu så jag slipper spy mer. Har inget att spy upp för tillfället.

over and out!

Tainted Love

Trött, tröttare, Malin! 
Dagen har väl vart sisådär. Första halvan sög ju rejält. Mådde piss verkligen, spydde, svettades och det kändes som om jag skulle kollapsa när som helst och på de skulle jag ta hand om 2st 5-åringar och en hund. Men det gick otroligt nog bra. I'm super women ;) Hahaha. Men sen efter jag fått i mig mat, eller rättare sagt tvingat i mig mat, en hel BigMac :O och lite pomesfrits så mådde jag bra :) Eller ah kändes som om jag skulle sprängas först, så mycket mat var det längesen jag åt men när det väl gick över så slutade jag må illa :) 

Har fått gjort lite här hemma med, tvättat två maskiner tvätt, vikt tvätt, dammat, dammsugit och städat toan. Resten får jag helt enkelt ta när jag orkar. Men det känns så mycket fräschare nu, och det gör så man mår bättre det med :) 
Nu har jag duschat Alvin och han sitter och äter kvällsmat och kollar på Batman. Själv funderar jag på om jag skulle testa på att äta lite till jag med, något lätt, som yoghurt. Fick ju en jädrans massa yoghurt av min snälla granne då dom skulle åka på semester i 14 dagar. Helt oöppnade var dom med. 

Ska bli så jäklans skönt att lägga sig sen, hoppas på att jag får sova hela natten nu igen, dom sjuka drömmarna kan jag dock vara utan. Hahaha. Vissa var ju tom läskiga.
If I was stuck with you for the rest of my life, I'd jump of a fucking bridge!

Over and out!

It was only a dream

Har gått hela morgonen utan att spy, vilket är helt otroligt men jag känner att det är på gång. Får anstänga mig så oerhört mycket för att inte spy och det tar verkligen på krafterna :/ Och jag måste städa! MÅSTE! Ett ord jag verkligen hatar!
Skulle egentligen haft besök nu men var tvungen att ställa in det, orkar verkligen inte :( Får bli en annan dag. Men Alvin ska fortfarande ha med sig en kompis hem från dagis, hämtar dom klockan 15.00. Så hoppas fasiken att jag mår bättre då. Som tur är så är det fint väder ute :) Så dom kan vara ute och leka.

Sov hela natten, men vaknade kanske 3 gg och var tvungen att gå på toa, men gick och la mig direkt igen och somnade om. Det är sjukt egentligen det där med att man kan känna sig så jäkla kissenödig så man tror att blåsan ska sprängas men när man väl sätter sig ner och ska kissa kommer det bara några droppar. Då blir man gött irriterad på att man gick upp överhuvudtaget! Men så är det när man är gravid. Man är trött 24/7, kissenödig nästan hela tiden, man mår sjukt illa, man känner sig yr och man blir lättare anfådd, and let's not forget about the hormones, man kan gråta för ingenting och jag kan bli så arg så jag vet inte vad, so don't mess with me! It's wonderfull ;) haha. 

Hade för övrigt några av dom sjukaste drömmarna ever! Thank God it was only a dream!
Nepp, äta nu och sedan sätta igång med städandet, buhu.

Over and out!

sick and tired

Oj oj oj, vilken dag! Har aldrig mått så här illa i hela mitt liv, men nu börjar det ordna sig, har fått i mig lite mat och tagit en tablett och fått behålla allt! Hoppas att det fortsätter för imorgon har jag mycket att göra. Ska tvätta, diska, damma, dammsuga, städa toan och moppa golven. Hur de ska gå det återstår att se. Ska lägga mig tidigt ikväll och om jag nu vaknar mitt i natten, ja då ska jag fan bara ligga kvar i sängen tills jag somnar om. Punkt slut!

Imorgon ska jag hämta två barn på dagis, Alvin ska ha med sig en kompis hem :) Kommer bli roligt för honom, får se hur roligt det blir för mig bara hahaha. Men det kommer säkert gå bra, får hoppas på fint väder så vi kan vara ute, kanske ha en liten picknick. Det vore kul :)

Ne, nu ska jag kolla på någon serie, vilken vet jag inte då jag sett alla avsnitt av alla serier jag följer, och måste vänta på nya avsnitt, segt sånt är. Och har hunnit kolla på 2 säsonger av Project Runway på 2 dar :P haha det är fan inte illa. Får väl börja på någon ny serie nu.
Efter det ska jag sova :)

Nighty night, sleep tight and don't let the bedbugs bite ;)

Heart of stone

Oh fy fan, säger jag bara. Vilken helvetes natt! Vaknade klockan 2.00 och kunde inte somna om utan fick springa fram och tillbaka frång sängen till toan och spy, spy, spy! Somnade om vid 5.00 tiden men sov inte gott, vände och vred mig hela tiden. Och nu imorse var det samma sak, fram och tillbaka på toa!

Men nu är Alvin på dagis, Niño har vart ute, så nu kan jag ta det relativt lugnt. Mår fortfarande illa som fan. Måste äta något, frågan är bara vad? Vad kan jag få i mig? Jag är inte sugen på något och all mat jag tänker på får mig att vilja spy :/

Min bror kommer hit vid 9.00 tiden och hämtar mitt kort så ska han upp och handla för mig, vilket jag är tacksam för, jag hade säkert spytt 500 gg bara på vägen dit :S Men vad fasiken ska man be han handla då? Måste verkligen försöka komma på något nu.

Over and out!

I wish

Hade inte vart helt fel att vara på Ullevi just nu! Bajs också!


Almost there

Håret blev super fint verkligen :) Snart är det platina blondt :) Orkar nog inte ta bild idag utan det får bli imorgon., håret har inte riktigt torkat än heller, och tänker absolut inte föna det nu, behövs inte och det sliter som fan på håret.
Nu ska jag snart lägga mig och kolla på film, käka chips och dricka cola innan jag ska nana. Big day tomorrow, ska på möte kl 13. Inte speciellt kul, men ett måste.

Måste säga det att jag längtar tills på tisdag <3 Kommer bli så underbart kul att få träffa dig igen babe! :D

Over and out!

I hope you die


Liar liar, pants on fire

Nu har jag ÄNTLIGEN fått i hårfärgen i håret, bara att vänta, och det är ju lagom kul :/ Men men, inte så lång tid kvar, typ 20 min! Haha. Sen duscha, sen göra sig ordning lite smått och ta tag i det som behöver tas tag i här hemma. Och äta!

Lägger upp bild sen om det blir bra :P

Random

Börjar bli lite smått irriterad över alla dessa random dudes som ska hålla på och puffa mig på fb. Why? Vad är det för mening med att puffa någon? I don't poke back anyway!

För övrigt, mår jag lite smått illa kan bero på att jag är hungrig. Men vet inte vad jag vill äta, pappa har köpt pizza men om jag ska dit (eller ut överhuvudtaget) så måste jag in i duschen först, och att hoppa in i duschen innan jag fått i mig mat är som att spela russian roulette... Kommer jag svimma eller kommer jag klara det utan att svimma? Vet inte om jag har sån stor lust att få reda på det. Jag behöver mat innan jag ska klara av att stå upp en längre tid utan att känna mig svimfärdig. Sen är jag inte speciellt sugen på pizza heller, inte sugen på något typ :/

Aja får se hur det blir. Hade för övrigt en riktigt mysig kväll/natt igår :) I needed that! <3

Poker face

Gaaah, kan inte göra någonting utan att det ska påminna mig om massa skit! Varför just nu helt plötsligt? Trodde jag var förbi allt det där, och jag vet inte vad jag ska känna heller. Arg? Ledsen? Besviken? Glad? Vad? Jag blir snart galen! Får någon slags konstig ångest känsla i kroppen, som gör så jag mår illa. But anyway...

Väntar på att min far ska komma hit, han är och handlar för mig, snäll som han är :) Så ska käka lite snart, massor med onyttigheter ;) Sen städa lite om jag har kvar lite energi, fixa tvätt, damma och dammsuga. Det är ju trotts allt inte så jobbigt. + att man känner sig så mycket bättre när det är rent och städat runt om sig.

Undra vad man ska hitta på ikväll... Får tänka på saken och se vad jag orkar med.

Over and out!

Mozart


The vengeance of Hell boils in my heart,
Death and despair flame about me!


When your mind breaks the spirit of your soul


give me strength

Kollat klart på första säsongen av Pretty Little Liars och börjat på andra. Har iaf fått reda på vem som är mördaren men fortfarande inte vem A är. Intressant va? Haha.
Men jag får fan ta och rycka upp mig nu, vet inte vad det har vart med mig de senaste men antar att jag tänker för mycket och försöker förstå saker som inte kan bli förstådda.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva, nothing makes sense anymore. Tankarna snurrar för fort för att jag ska kunna hålla koll på dom.

Ska iaf fixa håret nu så jag får det gjort någon jäkla gg.

byebye


And it hurts

Kan inte sova :( Det är varmt och jag har spänningshuvudvärk som vanligt. Legat och kollat på galet många avsnitt av Pretty Little Liars och klockan blir bara mer och mer :/ Men jag känner mig inte ens så trött, inte på det sättet iaf.

Orkade aldrig färga håret så gör det idag... Bild kommer då med.

Det här blir ett dåligt inlägg, är för tankespridd för tillfället... Så lika bra att sluta skriva och göra något annat... Sova?

RSS 2.0