Unchained Melody


Kiss and make up

Fått i mig lite mat nu och är på mycket bättre humör än för några timmar sen. Skönt. Funderar starkt på att göra om hela bloggen, känns old som den är nu. Blir nog hem och fixa det efter jag har tagit tag i disken dvs. Inget jag ser fram emot. Men har iaf fått slängt i 3 maskiner tvätt idag, underbart det kommer bli att vika allt sen :P haha.

Börjar dock få ont i huvudet :/ Vet inte om jag håller på att bli sjuk eller inte, får ont i halsen lite då och då, men inget annat. Ääh, bara att vänta och se och hoppas på det bästa. Ska ta och dricka lite vatten nu och sedan får man väl gå hem och sätta igång, har skjutit upp det tillräckligt länge nu.

Over and out!

You give what you get!

Och där försvann mitt goda humör :/


Jag tänker inte ge något och inte få något tillbaka längre. Jag tänker inte ställa upp på någon som inte ställer upp på mig. Jag tänker inte vara ärlig mot någon som inte är ärlig mot mig. Jag tänker inte bevisa något för någon som inte bevisar något för mig. Jag tänker inte bry mig om någon som inte bryr sig om mig. Jag tänker inte ge min tillit till någon som inte förtjänat den. Jag tänker inte ge min kärlek till någon som inte ger mig kärlek tillbaka.
Och det gäller allt. Slöseri med tid och energi helt enkelt.
You give what you get!


Not ready to let go?

God morgon god morgon. Somnade allt om igen... Vid 5 tiden och vaknade igen vid 8 tiden :/ Wonderful! Men känner mig inte lika trött idag som jag gjorde igår iaf. Och jag är på bättre humör med. Det tar på krafterna att vara på dåligt humör och jag lyckades bli riktigt förbannad på mig själv med. Jag var irriterad och sur, men inte över något speciellt, men försökte hela tiden hitta någon anledning till att "bli" sur, på vem som helst, gick ut över Alvin, Claudio och min bror. Kom på mig själv med att leta efter fel och blev arg på mig själv. Men som sagt, är på bättre humör idag och hoppas det håller i sig :)

Nu ska jag prata klart med Frida i tele och sedan ta en powernap.

In your heart

Okej, blir smått galen på mig själv. Somnade redan vid 19 tiden igår kväll, vaknar vid 21.30 och är hungrig, äter och tror att jag ska kunna somna om med tanke på hur sjukt trött jag var. Men ack så fel man hade. Tydligen var det bara dom timmarna jag behövde. För nu känner jag mig pigg :/ Rätt så störande faktiskt. Men vad ska man göra åt saken nu? Ne, jag får helt enkelt vara trött hela dagen, kanske ta en powernap lite senare medans Alvin är på dagis.
För idag så måste jag ta tag i saker och ting, så som disken! Fy fasiken asså, haha, men man får helt enkelt skylla sig själv. Och jag vet det att det är inte så jobbigt när man väl har kommit igång, men det är just det som är de jobbiga, att komma igång.

Känner mig förövrigt fet. Vet att jag inte är det, bara magen och det är ju trots allt inte så konstigt med tanke på att jag är gravid. Hade inga som helst problem med att gå upp i vikt när jag var gravid med Alvin, så vet inte varför det kommer nu. Inte hade jag svårt att gå ner i vikt efter Alvin heller. Behövde inte göra något alls, utan jag gick ner i vikt automatiskt, trots att jag fortsatte äta som innan och inte behövde jag träna heller. Lite smått lyxigt.
Men denna gången är det annorlunda. Vill inte gå upp så mycket som jag gjorde sist. Gick från 47 kilo till 70 kilo, och då hade jag aldrig i hela mitt liv vägt över 50 kilo. Men jag måste erkänna, att väga 47 kilo och vara 168 cm lång kanske inte är någon höjdare. Nu när man ser tillbaka på det kan jag inte fatta hur fan jag tänkte när jag tyckte jag var "tjock" då, nej jag tyckte eller trodde inte att jag var riktigt tjock, men hade allt en liten förvriden bild av verkligheten där. Nu har jag ingen aning om hur mycke jag väger, vägde mig på inskrivningen hos BM och ska tillbaka dit den 8.de, så ska nog väga mig då igen.

Men skit samma nu. Nu ska jag lägga mig och glo på ett till avsnitt av Criminal Minds och käka chips och dipp som min söte älskling köpte till mig förut och bli ännu "fetare" :P haha.

Over and out!

What you mean to me

Nu är klockan över 00.00 vilket innebär att det är onsdag och det betyder att det är torsdag imorgon, och då Äntligen ska vi på UL och få se våran bebis :) Känns galet underbart, samtidigt som man är lite nervös och spänd. Men mest är jag glad :) Så som jag har längtat efter det här och imorgon händer det! Underbart helt enkelt!

Pratade med en tjejkompis förut idag och det fick mig att tänka lite. På saker man gått igenom, hur mycket man har överkommit, vad stark man är egentligen. Kommer ihåg när man mådde som värst och trodde att man aldrig skulle kunna komma över det, att man skulle gå under, tankar om att man inte orkade mer allt var så jobbigt. Men man är fan starkare än vad man ger sig själv credit for.
Jag lyckades och det kommer du med göra! <3 Love you!


Everything


Whatever happens

Usch och fy och blä. Så känner jag idag. Känner mig inte alls som mig själv just nu och har inte gjort det på hela dagen, lätt irriterad som fan och blir arg för absolut ingenting. Är hur trött som helst med och hungrig.
Så ne, den här dagen är ingen höjdare. Önskar att det vore kväll nu så man kunde lägga sig och sova också hoppas jag på att morgondagen blir bättre, men det ska väl inte vara så svårt.
Började bli på dåligt humör efter ett jävla telefonsamtal jag fick på morgonen. Fan orka massa jävla vel hela jävla tiden. Nu måste jag ta och fixa fram en massa jävla papper och skit och lämna in, innan jag kan få mina pengar. Kunde man inte fått veta det direkt istället?

Herrejävlar vad gnäll det blev nu, men lika bra jag klagar av mig på bloggen istället för att tjöta öronen av någon :P Fast har fått klaga av mig lite till Frida och det kändes skönt.
Egentligen har jag inte speciellt mycket att klaga över. Har underbara vänner, en familj som alltid ställer upp, en pojkvän som är hur snäll som helst och en fantastisk son och en liten bebis i magen. Dock är min son grinig idag med. Men älskar dom alla <3

Over and out!

Search no more

Jag tror jag börjar bli sjuk :/ Inte bra, speciellt inte när det nu bara är 2 dagar kvar tills vi ska på UL. Men det är väl bara att vila sig och ta det lugnt och hoppas på det bästa.
Är precis hemkommen nu från psykologen, skulle vara där 9.00. Och eftersom man har en snäll pojkvän så slapp man ta bussen :)
Handlade lite på Willys innan vi drog hem tll mig igen och nu sitter vi framför varsin dator och är trötta, vet inte när vi somnade i natt, men sent var det. Ska iaf försöka att inte sova eller "vila" något nu under dagen, vill verkligen kunna somna i tid nu ikväll.

Skriver mer sedan nu orkar jag inte :)

Over and out!

And your kiss

Något skumt har hänt med min dator, mitt google toolbar har försvunnit och aktiverar jag det igen ser de bara skumt ut :/ Hmm, aja, får väl be min käre far om hjälp med det, eller kanske vore bäst att be min bror? Men men, skit samma nu.

Har precis kommit hem, vart hemma hos en tant, en av mina föräldrars grannar. Hjälpt henne med att röja undan i hennes förråd så vi kan bära ut lite mer saker dit. Hon har ju precis flyttat från en fyra till en etta, så hon har ju en del grejer. Haha. Allt gick bra och vi hade jätte trevligt, satt och prata mer än vad vi städa :P Men tillslut så orkade hon inte mer utan blev yr och spydde :( Stackarn. Så sa att vi kunde ta resten imorgon istället, hämtade ett glas vatten till henne och sa att hon skulle vila sig lite.
Därefter gick jag hem till mina föräldrar och åt lite mat och sedan hem. Claudio har åkt hem :( Buhu. Och Alvin går på dagis till 15.00 så nu är man själv.
Ska ringa till Claudio nu och sedan ska jag nog lägga mig och kolla på Jersey shore och vila mig lite innan jag ska fixa tvätten och hämta Alvin.

Over and out!

It's kinda amazing

Har iaf vart lite duktig idag. Vikt och lagt undan kläder och plockat ihop smutstvätt som jag ska tvätta imorgon, Alvin har fått duscha och jag har plockat i ordning så det inte ser så stökigt ut. Resten får jag ta imorgon om jag nu orkar det, ska ju hem till en av mina föräldrars grannar imorgon och hjälpa henne med att städa undan och lite sådant, stackarn blev anfallen av en galen katt för ett tag sen och får eller kan inte röra handleden :/ så lovade att hjälpa henne.
Nu när jag vek tvätten förresten så upptäckte jag hur jävla mycket kläder man egentligen har, både jag och Alvin, jag måste ta och rensa i garderoben. Vissa av Alvins kläder är försmå, men kan läggas undan andra är det bara att slänga eller ge till välgörenhet.
Mina kläder är det ju lite knepigare med, är ju gravid så kan ju inte använda allt, men tänker fasiken inte slänga något nu. Får välja vilka kläder jag vill ge bort helt enkelt. Brukar ju ge dom kläder jag inte vill ha längre till min kusin Anna, så får göra det tills nästa helg. Tror min morfar kommer då nämligen, kan han passa på att ta med sig det till henne.

Just nu väntar jag på att hjärtat ska komma och göra mig sällskap. Hoppas på att han kommer snart!
Ska lägga mig och kolla på Criminal Minds så länge. Tycker ärligt talat att en ny säsong borde komma upp nu, har fått börja om från säsong 1 nu, för 100 gg typ ;) Haha.

Over and out!

Flowers mean i'm sorry, Chocolates mean i love you

God morgon.
Sovit si sådär i natt kan jag ju säga. Claudio kom hit vid 18 tiden igår kväll, sötnöten hade med sig choklad till mig <3 Underbart, blev väldigt glad! Satt och kolla på tv tills min pappa kom med McDonalds som han hade köpt med sig hem från jobbet, jag käkade som bara den, ett helt frölundamål slukade jag, haha. Va inte lite hungrig inte :P
Sedan la vi oss och myste och kolla på film, X Men, First Class, den var helt okej dock inte lika bra som dom andra X Men filmerna. Fortsatte sedan med serier. Jag somnade, Claudio kunde inte somna, jag vaknade då och då hela tiden. Har vart varmt hela natten tycker jag, ändå har fönstret vart öppet och fläkten har vart på. Men nu i morse när jag vakna var det allt kallt.

Orkar inte skriva mer just nu, är fortfarande trött och har en del att göra idag, måste få städat lite orkar inte med att de ser ut som ett bombnedslag.

Over and out!

Something good

Buhu, jag är hungrig... Som vanligt :P haha. Men som vanligt igen har jag inget jag vill ha hemma, men jag hade nog inte orkat ställa mig och laga något speciellt just nu heller. Så spelar ju ingen roll. Jag vill ha McDonalds. Men just nu går det inte. Orka ta bussen dit nu i spöregnet, nej tack. Mår illa av att åka buss med så vore inte så lyckat kanske.
Trött är jag fortfarande, dock inte lika mycket, men hade ju inte haft något emot att sova en stund inte. Men jag ska vänta tills ikväll. Fy vad gnällig man är egentligen, är ju alltid trött och hungrig. Får fan se till att få sova ordentligt i natt så ordnar det nog upp sig. Hoppas på det iaf. Ska försöka att inte gnälla mer nu!

Mina föräldrar hade bullar hemma, och exakt sånna som jag ville ha :D Helt underbart, man kanske ska gå dit igen och äta upp dom? ;) haha.
Undra varför jag sitter och tittar på friidrott?! :S Jag kan få för mig sånt ibland, har gjort det flera ggr. Första gg var det baseball, andra gg amerikansk fotboll, tredje gg tennis, fjärde gg golf, femte gg väderkanalen. Sitter och tittar och tittar och sen helt plötsligt kommer jag på mig själv och tänker: "Vad fan är det jag kollar på? Varför?" Och då tittar jag länge med, tror det längsta var baseball och jag fattade fan inte ett piss men försökte förstå alla regler, hejjade på ett lag tom innan jag kom på att va fan orka det här. Näst längsta var väderkanalen och det var de tråkigaste ever! Jag visste inte att jag hade väderkanalen och trodde att det snart skulle vara slut, men dom visa samma skit om och om och om igen och jag fortsatte kolla tills jag fattade att det nog skulle hålla på så och att jag faktiskt inte brydde mig om hur vädret skulle bli i hela världen i nästa vecka.

Men men, ska iaf byta kanal har kollat på det här tillräckligt länge...

Over and out!

Not so good

Mår illa, är hungrig och är hur trött som helst :/ Men måste ta på mig och gå hem till mina föräldrar nu. Alvins pappa kommer. Bestämde igår att det är bättre om han kommer dit om han vill träffa Alvin och min far höll med mig. Men helst hade jag legat kvar i sängen. Och när man ändå är i gång med att önska saker, så önskar jag att jag att Claudio va här och att jag hade god mat hemma, så kunde man käkat och sedan krupit ner i sängen och bara myst och sedan somnat. Men men, det går icke!

Hoppas fan på att mina föräldrar har bullar hemma, för jag är gött sugen på det. Undra hur länge Lenny stannar idag? Och undra om jag måste vara där hela tiden eller om jag kan gå hem efter en stund? Ne det kan jag nog inte, får sitta där och ha tråkigt. Det är ju trots allt för Alvins skull, så bara att bita ihop.

Får gå nu, Alvin tjatar på mig.

Over and out!

What's wrong?

Så mycket för att kunna somna i tid. Legat vaken hela natten och glott på serier, sjukt uttråkad. Känner mig fortfarande inte trött. Börjar bli rätt så irriterad på mig själv just nu. Va fan kan jag inte somna för? Eller jag kan somna, men vid helt fel tidpunkt. Så lyckat att vända på dynget. Frustrerande är vad det är.

Försökte sova förut, la mg vid 22/23 tiden, men låg bara och vände och vred mig. Tänkte på massa skit som jag måste göra och blev stressad. Så tillslut gav jag upp helt enkelt, orkade inte försöka mer. Nu är jag rastlös. Toppen klockan 4 på morgonen. Haha, fy fasiken. Önska Claudio vore här!

Men jag ska försöka sova en stund iaf, innan Alvin väcker mig om några timmar. Wish me luck!
Night night.

Friday

Fredag kväll och vad gör man? Jo ligger i sängen, är svin trött, seg och sms.ar med Claudio. Så är det när man har en 5-årig son och är gravid ;) Hahaha. Ne, men får väl skylla mig själv, var uppe alldeles förlänge i natt. Hoppas på att kunna somna i tid ikväll, hoppas kan man alltid.

Har hämtat ut kläderna nu, och herrejävlar vad skönt det är med kläder som inte sitter åt och bh.ar som inte är försmå :) haha. Alvin blev även nöjd med sina kläder :)
Funderar på om man ska ta och lägga sig och kolla på en serie eller något, har rätt tråkigt just nu :(
Imorgon kommer Alvins pappa hit med och hälsar på honom. Och på söndag hoppas jag på att jag kan åka hem till Frida en stund iaf :)

Ne, ska mysa ner mig i min säng nu som luktar jävligt gott, luktar Claudio <3

Over and out!

Your sweet kisses

Fy fasiken vad jag känner mig tjock just nu, har tryckt i mig en massa chips och kollat på Jersey Shore, loves it! Längtar som fan tills nästa avsnitt nu, segt att behöva vänta en hel jäkla vecka. Men men, mycket annat roligt att se fram emot innan dess :)
Ska åka och hämta ut mina och Alvins kläder idag så fort pappa kommer hem :D Så jäkla underbart! ÄNTLIGEN bh.ar som kommer passa! Hahaha. Sedan blir det McDonalds :P Haha, och jag som redan känner mig tjock nu.

Är sjukt jävla trött med, vet inte när vi somna i natt. Tycker synd om Claudio som fick gå upp 5 i morse, det gjorde iofs jag med, men jag kunde ju ligga kvar i sängen, han var ju tvungen att åka och jobba. Sen vilade jag i ca 2 timmar förut, eller 1½ timme rättare sagt. Men hade allt gärna lagt mig och sovit nu med, tyvärr går ju inte det så förhoppningsvis somnar man tidigt ikväll, eller relativt tidigt iaf.

Over and out!

Round II

Claudio har åkt till jobbet nu och jag hade nog kunnat somna om med tanke på att man knappt fick sovit något i natt, haha :P. Men orkar inte, ska ändå upp om ca 2 timmar.

Gårdagen blev iaf lyckad, väldigt lyckad :) Hade lagat hemmagjorda pannbiffar och klyftpotatis, dolmades, tzatziki och sallad. Riktigt gott var det, mycket godare att göra allt själv än att köpa färdigt. Åt som bara den i ca 1 timme, haha. Värken jag eller Claudio hade käkat något under dagen så båda var rätt hungriga. Efter vi hade ätit la vi oss i sängen, myste och kollade på film. Var rätt så trötta efter maten, så var väldigt skönt att få luta sig tillbaka och vila sig lite.
Och nu är det officiellt med, vi är tillsammans igen, vi ger det ett nytt försök :)
Vi har pratat om det som har vart, och lägger det bakom oss. Ingen idé att hålla fast vid det som varit, eller älta det som hänt. Gjort är gjort och det som har hänt det har hänt. Bara att lämna allt det negativa bakom sig och se framåt istället :) Vilket jag inte har några som helst problem med. Och framtiden ser lovande ut. Vi kommer ju faktiskt få en liten bebis tillsammans i januari <3 Och vi längtar båda två, bara 6 dagar kvar tills vi ska på UL nu med! :D
Lite gulligt med faktiskt att Claudio och hans pappa har suttit och pratat bebisnamn :P hehe.

Malin ♥ Claudio


<3

♥ Underbar kväll/natt, underbar dejt. Skriver mer imorgon, nu ska jag joina Claudio i sängen och mysa.
Love♥

Date night

Så, maten är så gott som klart, har dukat och tänt ljus. Städat som en galning hela dagen med. Nu väntar jag bara på att Claudio ska dyka upp när som helst så man kan få äta, är rejält hungrig måste jag säga. Inte haft tid att äta idag typ :/ Haha.

Nepp, ska fixa det sista nu innan han kommer :)

pusselipuss

It's official

Min älskade lilla bebis HATAR verkligen när jag städar! Fick springa på toa och spy, blir helt yr i huvudet om jag står upp under längre perioder och svettas som fan :/ Inte speciellt kul när man verkligen måste städa och känner att man faktiskt orkar med det. Men men, har iaf fått gjort klart i köket, putsat fönster och plockat undan. Nu är det bara toan kvar och lite i vardagsrummet. Sen är det klart :)

Har iaf märkt att bebisen har bra musiksmak :P Hahaha, så fort jag sätter på Marilyn Manson, Slipknot, Korn, Ill Niño osv blir h*n lugn. Hahaha. Kommer säkert få lika blandad musiksmak som mig :P Det fick Alvin iaf, fast han tycker mest om rock, och inte så mycket pop, dock tycker han om Michael Jackson med daah, jag var besatt i Michael Jackson och älskar honom fortfarande.

Om man skulle ta och fortsätta så man blir klar snart så man kan åka och handla och sedan hem och duscha och fräscha till sig lite kanske.

Over and out!

Getting you into the mood

Somnade inte förens vid 5 tiden imorse, så var ju inte lite trött när Alvin väckte mig vid 7. Men det var bara att gå upp, fixa frukost och ta fram kläder. Min bror lämnade honom på dagis sedan, så slapp iaf gå ut. Utan la mig för att vila en stund, vaknade 12.11! Hade satt 5 alarm, men lyckats med att stänga av alla, och somna om. Så var gött stressad, var bara att slänga på sig kläderna och springa till dagis för att hämta Alvin. En kvart försenad blev jag. Ringde sedan Claudio som jag skulle ha ringt och väckt 11.45, men han var redan vaken som tur var. Men men, det är sånt som händer, man försover sig ibland.
Fick iaf lite goda nyheter, på måndag börjar Alvin gå längre på dagis, 9-15. Inte som innan, då han gick 8-15, men det får duga :P haha.

Nu ska jag kolla klart på en serie som jag började kolla på förut, sedan blir det att skriva inköpslista på allt jag måste handla och därefter fortsätta med städningen, inte så mycket kvar som tur är :)

Over and out!

Quots

Something to think about...

The one who loves least controls the relationship


Love is a serious mental disease


Breakdowns can create breakthroughs. Things fall apart so things can fall together


The man who says his wife can't take a joke forgets that she took him


Love is not just looking at each other, it's looking in the same direction


The way to love anything is to realize that it might be lost


I hear and I forget, I see and I remember. I do and I understand


Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall


Drunkenness is nothing but voluntary madness


Tell the truth and then run


The true sign of intelligence is not knowledge but imagination


An eye for eye only ends up making the whole world blind


Men never remember, but women never forget


A coward is incapable of exhibiting love; it is the prerogative of the brave


Before you embark on a journey of revenge, dig two graves


The best part of beauty is that which no picture can express


Initiative is doing the right thing without being told




 


Forgiveness

Att förlåta betyder inte att du accepterar det någon gjort mot dig. Att förlåta är att frigöra dig själv från negativ anknytning. Släpp taget om det som varit.


The best is yet to be

God morgon, god morgon :) Redan onsdag, tiden går fasiken imed fort nu, har nog kollat och dubbel kollat vilken dag det är tusen ggr, känns som typ tisdag, men jag är glad att det är onsdag. Längtar som fasiken tills imorgon, har en het dejt med Claudio då ;) En riktigt romantisk middag :P. Vad det blir för middag kan jag inte skriva då de ska bli en överraskning, men kan ju säga att det inte blir nudlar eller tacos :P hahaha. Får se till att börja i tid imorgon bara, då det kommer ta rätt lång tid för mig att tillaga all mat. Men det är de värt, gott som det är :)

Så idag blir det att städa och fixa så jag slipper det imorgon. Dock känner jag mig inte riktigt så taggad på det just nu, ska nog ta och vila mig en stund... Ja det tycker jag låter som en bra idé :)

Over and out!

Let it go!

Gjort är gjort och det som har hänt det har hänt. Så enkelt är det, man kan inte ändra på något, hur mycket man än vill. Stör mig på vissa människor ärligt talat. Släpp det och gå vidare istället. Hela grejen börjar bli så jävla löjlig. If it's not meant to be, it's not meant to be!
Att vissa kan med att kräva något så ofattbart, att man ska behöva offra något sådant. Men det finns tydligen människor till allt. Jag skulle iaf aldrig kunna med att begära något sådant överhuvudtaget! That's not love! Bara själviskt.
Men men, tror jag har mognat till rejält under loppet av bara några månader. Allt det här tramset är för mig väldigt fjortis.

Over and out!

Without any warning

Hade verkligen en super mysig kväll/natt igår. Claudio kom lite tidigare så vi åkte iväg och handla lite gott, bla paj, som Frida fick mig så sjukt sugen på :P
Satt och kolla på film och myste fram till, njaa kanske 3-4 tiden på morgonen. Så man var rätt trött när Alvin väckte en imorse, men de va bara upp och fixa, lämna honom på dagis sen hem igen och krypa ner i en varm säng :)
Claudio åkte för kanske en halvtimme sedan, såg nu att han glömt sina glasögon här så får skicka iväg ett sms till honom snart. Sen blir det nog att promenera över till mina föräldrar en stund.

Btw, har tänkt på det här ett bra tag nu men sex under graviditeten är sjukt nice, hahaha. Vet inte vad är som händer med en riktigt men seriöst asså... Jävlar! ;) haha. Har ju hört att sexlusten kan öka men inte bara de tydligen, sexet blir sjukt mycket bättre, och då var det redan sjukt mycket bra innan med. Men de har jag inte hört något om. Måste vart hemligt. hahaha.

Over and out!

Pathetic

Fy fan vad hungrig jag börjar bli nu. Har hamnat i någon period där jag inte har någon som helst matlust förens fram på eftermiddagen. Varför vet jag inte, men känns som om jag käkar non-stop varje jäkla kväll nu. Haha, får väl ta mig något att äta om en stund. Först ska jag fixa lite och plocka undan. Sedan lägga Alvin och fixa mig lite.
Claudio kommer hit vid 21 :) så kanske dags att sätta igång lite smått, så saker blir gjorda. Bebisen är på G som vanligt :P

Over and out!

Hesitation

Jag förstår inte riktigt just nu. Fick ett till kul mail på facebook, var ett tag sedan sist men nu kom ett igen. Man vet knappt om man ska skratta eller gråta. Om man ska vara tacksam eller inte för att folk lägger sig i. Jag skulle behöva en del svar, känns som om jag har tusen frågor.

Ne, ska ta på mig lite andra kläder nu, dra med mig Alvin upp till affären, skicka ett sms till Claudio och fråga när han kommer hit ikväll så man vet de. Därefter hem och städa.

Over and out!

If you feel it, let it happen

Varför, varför, varför? Att jag aldrig lär mig! Herregud vad trött jag blir på mig själv, varför kan jag inte lägga mig i tid, blev ännu senare inatt än innan med :/ Somna inte fören vid 4 tiden. Och blev väckt, på ett mycket trevligt sätt vid 6-7 tiden men somnade om lite senare för att sedan vakna igen vid 8 tiden av Alvin. Så jag är gött trött just nu. Och dagis är stängt idag med. Något som Alvin inte är speciellt glad över, och jag förstår honom. Hur kul är det för honom att vara hemma med mig en hel dag? Visst jag kan leka lite med honom och hitta på saker, men det är ju inte samma sak som att leka med sina kompisar. Och jag måste städa och tvätta. Ja jag måste städa idag igen! Folk som klipper gräs + regn + Niño och Alvin = gräs i hela lägenheten :/ Väldigt mysigt, eller inte.

Längtar iaf tills ikväll. Claudio kommer hit då igen. Får hoppas på att man piggnat till lite tills dess iaf, annars kommer jag somna direkt. Det är synd att man inte dricker kaffe, men jag har inte blivit vuxen än som så många säger. Men jag förstår bara inte varför man ska "vänja" sig vid något som man tycker är äckligt, lika dumt som när man börjar röka, det är ju aldrig gott i början utan man lär sig. Så nej tack! Men hade varit gott om man nu tyckte om det, dock ska man ju inte dricka förmycket kaffe när man är gravid iaf. På tal på det, idag är det bara 10 dagar kvar tills vi ska på ultraljud. Åååh, vad jag längtar efter att få se våran lilla bebis igen :)

Bebisen i vecka 10.

Nej, ska lägga mig och slöa framför tv.n med Alvin en stund nu.

pusshej!


Energy


Om jag hade haft hälften eller kanske bara en fjärde del av den energin som Niño har just nu så skulle jag vart rätt nöjd! Han springer runt som en galning med sin leksaksgris, kastar den, springer och hämtar den, slänger upp den i luften och fångar den igen. Haha, han kommer nog somna gott ikväll.
Precis som min älskade son, som har lekt med en kompis halva dan ute och sedan kom in och ville att jag skulle visa honom hur man tränar så han kan bli lika stark som världens starkaste man ^^ Vet iaf vad jag ska köpa till honom i julklapp, förutom en spelkonsol (vilken har jag ej bestämt mig för än) och det blir en boxninssäck, så han har något att slå på :P hahaha.

Ska vänta tills min kära son kommer hem från Kevin, vilket blir närsomhelst nu, så ska vi se om jag kan få klippt honom, han var lite tveksam till det förut men hans hår börjar bli långt nu. Det får helt enkelt bli en tuppkam, annars går han absolut inte med på att klippa sig, därefter blir det att duscha honom, sen ska jag diska den lilla disken som finns, så det inte blir som sist, ett berg med disk, och sedan ska jag med hoppa in i duschen. Sen ska vi lägga oss och kolla på film :) Ska försöka lägga mig i tid ikväll, tvivlar på att det kommer att gå, då jag tog en powernap förut idag, så smart jag vet! Men ska iaf försöka.

Det jobbiga är bara att jag börjat känna någon sorts konstig panik känsla i kroppen, har ingen som helst aning om varför heller, känner mig stressad som fan, men har inget att vara stressad för :/ Och det bara kom helt plötsligt. Det är ju inte speciellt kul direkt och lite smått irriterande att inte veta varför med. Men men, det går väl över.

Nu ska jag prata klart med Hanna sen invänta Alvin :)

Over and out!


On the other side of the mirror

Usch vad trött man kan vara. Varför kan jag inte lära mig någon gång att jag måste lägga i tid när jag vet att jag kommer bli väckt tidigt dan efter? Men men, nu har Niño vart ute iaf och fått kissa. Alvin håller på och tar på sig kläder och jag ligger och gäspar i sängen :P Haha.

Idag blir det att fortsätta att städa så jag blir klar någon jäkla gg. Försöka åka iväg och få handlat med, får se hur de går bara.
Ne, frukost nu kanske?!

Just kickin'

Sådär, nu har jag vart duktigt och tagit en långpromenad med Niño och Alvin :) Kom hem och ställde mig och diska, och plockade undan lite så imorgon så blir det lättare att komma igång då allt det jobbiga är gjort. Nu sitter jag och Alvin och kollar på tecknat och äter, ostbågar och choklad och bara myser! Riktig härlig lördagskväll faktiskt.

Imorgon blir det som sagt att städa resten, annars vet jag inte vad man ska göra. Bara ta det lugnt antar jag, längta tills på måndag? Hahaha.

Ne, nu ska jag fortsätta glo på tv med Alvin. Och bebisen vill ha mer onyttigheter just nu :P haha

Over and out!

18

Idag går jag in i vecka 18 av graviditeten, 12 dagar kvar till UL :D

Bebisen:


Bebisen är 12,5 till 14 cm mellan stjärt och huvud, vikt 220 gram. Bebisen kan rynka på pannan och göra grimaser. En del basreflexer börjar utvecklas nu som till exempel sugreflexen och bebisen vänder ryggen till om magen utsätts för ljus. Hjärnans första kritiska stadium är nu över.

Mamman:

Du kan ha ökat mellan ungefär tre och sex kilo vid det här laget. Det är helt normalt och du kommer att gå upp ännu mer. Det kan kännas konstigt om du är van vid en konstant vikt men viktökning är ett tecken på att allt är som det ska. Bli inte orolig om du tycker att du går upp för lite. En del kvinnor behöver inte gå upp så mycket i vikt för att graviditeten ska utvecklas normalt. Diskutera med din barnmorska.

Pappan/partner:

En delaktig partner har en betydelsefull roll under graviditeten. Rent fysiskt är det kvinnan som är gravid och som är i centrum. Men graviditeten påverkar er båda. Ditt engagemang och stöd till henne gör det lättare. Ditt deltagande bör inte bara handla om att serva din partner. Du måste också ta fasta på dina behov och frågor. En god relation kännetecknas av att båda mår bra, tillsammans och som individer


You and I

God morgon... Är fortfarande trött och har jävligt lust att lägga mig och sova ännu mer. Har inte vart en bra natt, drömde värsta mardrömmen, vaknade vid halv 5 och var riktigt rädd med :( Det var mörkt också var man helt ensam, ingen höjdare, men tände lampan och sms.a lite med Claudio tills jag hade lugnat ner mig lite och tills jag kände att jag kunde somna om igen. Dock med en lampa tänd :P Hahaha, går inte ens att förklara mardrömmen men det skulle allt bli en jävligt läskig skräckfilm! Får hoppas på bättre sömn i natt.

Idag ska jag allt försöka mig på att städa, ska ta det i eftermiddag/kväll, då jag piggnat till lite och ska ta allt i min egna takt, behöver ju inte stressa, ska ändå inte göra något speciellt ikväll.
Ska bara vara hemma, ta det lugnt, kanske käka något gott och kolla på film :)

Btw, ska ALDRIG mer låna ut pengar! Varför kan jag inte bara säga nej? Har knappt några pengar överhuvudtaget nu och jag är så arg på mig själv och dom som tar det för givet att dom ska få låna hur mycket pengar som helst utav mig!
Är rätt irriterad för tillfället ja! 5 dagar kvar tills jag får pengar igen, kul! Men men, nu vet jag ju till nästa gg. Och i nästa vecka borde jag ju bli rik när jag nu får tillbaka pengarna!

Over and out!

A new beginning

Ja, då var man hemma igen efter tjejkvällen hemma hos Maddo, som sedan övergick till fest på Vadbacka.
Hade verkligen skit kul hemma hos Maddo, drack cola och käkade massor med onyttigheter :P satt och tjöta om en massa och hade det allmänt trevligt. Men Vadbacka var ju ingen höjdare direkt när man är nykter haha, det var varmt och folk var så fulla och sprang bara runt och vela. Fick ju nästan smått panik, känner ju en massa där men den enda det gick att prata med var Knopp, så stod och prata med honom tills pappa kom och hämtade mig. Var där i max en kvart typ och köpte bara en cola för att jag var tvungen till det då jag började må illa, vilket jag fortfarande gör :/

Så nu ska jag ta och käka min cheeseburgare och lägga mig och kolla klart på det senaste avsnittet av Jersey Shore, därefter kanske försöka sova?!

Pusspuss

I'm used to it

Blev allt att följa med Marietta, Linda och Bolan till Göteborg iaf, stannade dock inte så länge. Men det var allt riktigt roligt :) Visste inte att det kunde vara SÅ roligt att bara stå och titta på när andra människor dansar bugg. Haha, seriöst det är en väldigt snuskig dans, och vissa tar den på blodigt allvar medans andra skojar till det lite :P haha. Helt sjukt vad man kan vara hungrig, hade precis käkat innan vi åkte, kommer fram och bara MÅSTE ha pomes äter det och sedan kanske en kvart senare käkar jag langos ^^
Tycker det är konstigt att jag inte gått upp så mycket i vikt, och jag förstår fortfarande inte hur jag har lyckats med förmågan att bara gå upp i vikt på magen och brösten och samtidigt gått ner i vikt på benen :S Jäkla sjukt. Mina byxor går knappt att knäppa samtidigt som dom sitter löst vid låren (vilket dom inte har gjort innan).

But anyway... Claudio kom hit en stund också och umgicks, och käka. Men nu har han åkt hem och jag ligger i sängen och klockan har blivit alldeles för mycket, så det är väl dags för mig att säga god natt och lägga mig antar jag. Så, god natt :)

If you say...

Precis pratat en bra stund med Hanna, dock har min mobil damp just nu så det bröts :/ Fy fan vad jag garva, hon är ju förjävla rolig ibland asså. Vi pratar om musik och kommer in på Kizz, jag säger det att Alvin tyckte det lät så roligt när jag förklara för honom vad bandet hette och att han började skratta och fråga om det fanns ett band som hette Bajs med :P haha. Då helt plötsligt, utan att tänka tanken på att Kizz är ett amerikanskt band:
Hanna: "Ah, men asså, hur tänkte dom där då liksom, kiss?"
Jag: "Ah, men Kizz är ju amerikanskt."
Hanna: "Ah men fy fan va dum jag är, hahaha..."
Hahahahaha, fy fan asså... Ja lite trött är jag allt :P

Marietta håller på och sms.ar med, vill att jag ska hänga med till kulturkalaset, men njaaa, jag vet inte riktigt om jag orkar. Men hon vill verkligen att jag ska följa med, för hon tänker försöka fixa någon som både kan köra dit oss och sedan hämta oss :P Hahaha, men vi får se. Är ju vanlig vardag imorgon trots allt, och jag ska upp som vanligt. Men som sagt, vi får se.

Nu ska jag ta och äta middag innan jag spyr som igår. Ska ALDRIG vänta förlänge mellan måltiderna igen!

Over and out!

You have to prove it

Jag vet ärligt talat inte vad det är med mig och huvudvärk asså. Har det nu igen! Det går mig på nerverna, och på tal om nerver så kanske det är just därför jag har huvudvärk. Jag behöver alltså massage! Läkaren sa ju det att jag hade nerver i kläm i nacken. För nu har jag fan i med tom börjat dricka vatten som fan för jag tänkte att det kanske var därför, men huvudvärken försvinner inte iaf. Men men, så jobbigt är det inte, bara irriterande att det aldrig tycks ge sig.

Alvin har en kompis här just nu som håller honom sällskap, som tur är så leker dom jätte bra tillsammans och håller en lagom ljudnivå ;) haha. Men tror att hans kompis snart ska åka hem nu.

Förövrigt så längtar jag tills imorgon :) Då blir det hem till Maddo, ska bli jätte kul verkligen. Dock ska dom dra till Vadbacka lite senare och det tror jag inte jag orkar med, nykter och allt :P Så får be pappa hämta mig tidigt, men det gör inte så mycket. Kommer allt bli kul iaf :)
Och på lördag ville Marietta att jag och Alvin skulle komma kolla på hästhoppning :P haha, får se om man orkar det, Alvin tycker ju det är skit roligt, dom har ju hästar där som han får rida på, och han älskar det verkligen :) Så vore ju kul om man kunde åka dit en sväng. Vi får se. Marietta har ju häst annars också som han kan få rida på gratis nästan när som helst annars, istället för att betala 10 kr eller vad de nu är. Haha.


Over and out!


I want romance

Ville verkligen inte gå upp imorse, jag sov så oerhört gott! Drömde underbara drömmar.
Ser riktigt ruggigt ut ute också :/ Kallt och grått, känns verkligen som om hösten är här nu. Vilket jag inte har några problem med, jag vill att det ska bli vinter :P haha. Bara för att bebisen kommer då. På tal om bebisen, h*n sparkar och har sig nästan hela tiden ^^ Lite överaktiv kanske? Hahaha, enda gg jag inte känner bebisen är när jag sover, för då sover jag ju. Annars känner jag h*n hela tiden, antingen sparkar, hicka eller så så blir magen lite hård så ser man exakt vart bebisen ligger. Bara 14 dagar kvar till UL nu, vill verkligen att tiden ska gå snabbare nu! Längtar ju så jag håller på att bli tokig! Har läst lite och under den här perioden (vecka 16-20) så blir bebisen ungefär lika stor som en honungsmelon, det är rätt stort ändå :P haha, större än en persika iaf! Hahaha.

Nu har man precis vart och lämnat Alvin på dagis med. Är allt lite kyligt ute. Har iaf fixat Alvins dagis tider nu, väntar bara på att få hem papper som jag ska skriva under och skicka in. Sen kommer han gå från 9-15, hade helst velat att han gick från 8-15 som han gjorde innan, då får han ju frukost på dagis. Men men, får väl se hur det blir. Han är iaf överlycklig över att han ska få vara där längre än till 12.

Har ju kommit in i det här att jag tänker så mycket igen, ett tag där tänkte jag inte alls utan bara gjorde saker, inte bra det heller. Men nu funderar jag och tänker på allt mellan himmel och jord. Det kan bli lite frustrerande ibland. Fast jag tycker ändå det är rätt smart att tänka igenom saker och ting noga. Sen kommer man på så mycket saker som man annars kanske inte skulle ha gjort. Låg och funderade igårkväll innan jag somnade på vad jag vill ha, and I want romance! Punkt slut. Tycker jag faktiskt att jag är värd, och jag är old school dude!

Ne, lägga sig och fantisera lite mer kanske? :P


H&M


Det här beställde jag igår + lite annat med :) Äntligen nya bh.ar, som passar med! Längtar, haha. Glömde för ett ögonblick av att jag är gravid så fick ju ta bort hälften av de jag hade tänkt köpa :P haha. Hittade inget speciellt snyggt gällande gravid kläder, vågar inte köpa jeans via internet, speciellt inte gravidjeans, dom får man nog testa innan. Och än så länge passar ju mina vanliga jeans.


My hormones are making me crazy

Ja, jag tror det är mina hormoner som gör så att jag blir sån här. Nu är jag på bättre humör igen, pratade precis med Hanna och fick skrattat lite. Ibland vet jag inte vad det är med mig.
Igårkväll började jag stört böla för att det satt en spindel i taket, tyckte seriöst att det var oerhört pinsamt då jag inte var ensam när detta inträffade. Varför jag grät? "För jag vill inte att det ska vara en spindel här".
Sen är det jävligt varmt hela tiden med, vilket också mina hormoner spelar en stor del i.

Herregud säger jag bara. Hahaha, känner mig övertrött just nu med, är väl bara en tidsfråga innan jag börjar gråta igen :P Men ska försöka att inte göra det, varför skulle jag? 
Ska njuta av mitt goda humör nu så länge de varar och ta en promenad till mor och far och äta middag :D

Over and out!

Spinning out of control

Känner mig galet seg just nu och har varit det under större delen av dagen. Inte på humör för något alls, helst hade jag lagt mig i sängen och sovit tills jag vaknade av mig själv. Men det går ju så klart inte :/
För att göra saker och ting bättre så säger Alvin att han har ont i halsen med, får hoppas att det går över snart. Vill verkligen inte att han ska bli sjuk.

Jag börjar ärligt talat bli lite irriterad. Får huvudvärk av sånt här. Seriöst, hur svårt kan det vara att svara? Men ibland är inget svar, svar nog. Men det gör en inte mindre irriterad för det!

Over and out!

Feelings

Nu har Claudio precis åkt hem och min gullunge är hemma från dagis. Jag är trött och hungrig, ska snart ta mig något att äta, har fortfarande pizza kvar hemma :) Mums! Efter det vet jag inte vad som händer. Ska väl ta och ta tag i disken sedan som jag inte orkade igår.

Idag fyller Mattias år :) Så stort grattis till honom!

Nu ska jag käka!

Over and out!

Emotions

Sådär. Då var allt som jag orkat med idag klart, plockat undan, dammsugit, duschat både mig själv och Alvin. 
Ätit pizza med :) Har världens snällaste pappa! 
Nu ligger Alvin och sover, och jag väntar på att Claudio ska komma, snart hoppas jag. 

Pratade med Hanna förut, hon hade vart på UL idag och var verkligen skit lycklig :) Vilket jag kan förstå, det är ju så jäkla underbart. Längtar så oerhört mycket tills vi ska på UL nu, "bara" 16 dagar kvar nu, tiden går verkligen inte fort när man ser fram emot något direkt :/ Men men, hoppas att det går fort nu!

Ne, ska spela lite nu i väntan på att Claudio ska dyka upp.

Over and out! 

Give it 2 me

Jisses vad hungrig jag är! Och jag är seriöst bara hungrig på sådant jag inte har hemma! Har försökt trycka i mig smörgåsar men det går inte. Bebisen är envis som fan (undra vem det kommer ifrån, haha) och vill bara ha, McDonalds, pizza, kebab osv. allt sånt fettigt som gjorde mig totalt äcklad ibörjan av graviditeten och fick mig att spy. Allt med fett gjorde mig illamående. Dom gångerna jag gick hem till mina föräldrar fick jag alltid kontrollera hur mycket margarin eller olja mamma/pappa hade när dom tex stekte mat. Gick så långt att tom Alvin inte skulle ha något som det var "för mycket fett på" Hahahaha. Klarar fortfarande knappt av att ha smör på smörgåsar, skippar det helst.
Men nu har det gjort en helvändning, förutom det där med smör då :P Jag vill bara ha hamburgare, pizzor, pomes, kebab, allt sånt... Just nu Pizza! Fy fan vad gott det hade varit nu! Men får vänta, pappa skulle komma hit sen med pizza, men han jobbar ju fortfarande :( Så segt!
Men men.

Har iaf fått röjt undan lite här, ska väl försöka få i mig en macka till nu och sedan får jag diska :( Buhuu. Vill verkligen inte.

Over and out!

Hopeless

Usch, fy och bläää! Jag mår nu illa och har ont i huvudet, precis när jag skulle ställa mig och diska :/ Ingen höjdare exakt. Vilar lite nu, väntar på cola, kanske blir bättre då, brukar ju hjälpa konstigt nog.
Måste ju verkligen få städat nu. Iaf diska och dammsuga. Men jag har iaf tills kvällen på mig. Får bara hoppas det går över snart.

Har btw lyssnat på massa klassisk musik nu och spelat det för bebisen, hört att man blir smart av det :P hahahaha ^^

Over and out!

Just a dream

God morgon. Mycket bättre morgon än det var igår. Sovit mycket bättre i natt, även om jag vaknat ca 500 ggr och vart tvungen att gå på toa och kissa, haha :) Ingen huvudvärk och inget illamående. Underbart. :D
Idag blir det att städa här hemma och tvätta. Inte speciellt kul, men ett måste tyvärr.

Igår inne på Willys!

Claudio: "Börjar det bli jobbigt med magen nu?"
Jag: "Vadå?"
Claudio: "Ja, är den ivägen och så?"
Jag: "Meh, så stor är den ju inte än!"
Claudio: "Jo"

Hahahaha, så jäkla tyket! :P


Burning desire

Har vart rätt irriterad större delen av dagen, varför vet jag inte, men så jäkla lätt retad har jag vart och stört mig på allt och alla. Men som tur är har det gått över nu :)

Gick hem till mina föräldrar förut och åt middag där, som vanligt, lite lyxigt att slippa laga mat när man inte vill eller orkar :P Sen följde jag med Claudio till Älvängen där han skulle handla mat. Gick fort, tog väl bara ca en halvtimme, och när jag kom hem igen så gick jag hem till mina föräldrar igen och käka mer mat! Nu är jag hemma och är hungrig IGEN! Hahaha, börjar ärligt talat bli lite trött på att vara hungrig hela tiden, speciellt när bebisen bara är sugen på saker som man inte har hemma... Ja, skyller de på bebisen :P Hahaha. Men nu vet jag inte vad jag vill ha, får ta en macka sen, glömt att ta mina vitaminer och järntabletter och måste ju ta dom i samband med en måltid.

Eftersom jag inte fått gjort så mycket mer än tvättat kläder, ÄNTLIGEN, som jag har längtat efter det! Min granne har ju haft tvätt tid hela förra veckan :S Så inte kunnat tvätta på 1 hel vecka nu, vilket innebär att jag har hur mycke tvätt som helst. Tur man har överdrivet mycket kläder, men hälften av tröjorna kan jag inte använda, tack vare magen. Men som sagt, nu har jag fått tvätta 2 maskiner iaf, blir att ta resten imorgon. Då ska jag även ta och städa som fasiken, diska, damma, dammsuga, moppa golv och städa toan. Ska bli skönt att ha det helt rent hemma :)
Också längtar jag tills imorgon kväll med. Ska bli skönt att inte sova själv!

Nepp, nu ska jag ta och ringa Hanna och se om hon har lust att prata en stund, sen blir det att lägga min lilla prins och därefter ta sig en lång och skön dusch, äta och kolla serier :)

Bye bye

I want it bad



Jag vill ha tillbaka mitt långa hår igen nu! Och jag tror jag vill bli brunett igen med... Färga håret kan man ju alltid, jobbigare bara att få det att växa snabbare än vad det redan gör... Vill inte ha löshår. Får fundera ett tag på det. Stör mig på att jag aldrig kan bestämma mig hur jag vill ha det, ena stunden vill jag vara blond, andra brunett. Så innan jag gör något nu så ska jag tänka efter noga! Får se efter helgen hur jag gör.

Over and out.

I know what I want

God morgon. Huvudvärk och illamående bjuds det på en sån här regnig och grå morgon. Underbart. Ska lämna Alvin på dagis om en stund, han går ju från 9-12 nu bara :/ Men ska e om jag kan ändra tillbaka till dom vanliga timmarna snart, han är inte alls glad över det här, inte jag heller för den delen, för det innebär att jag kommer få hem en liten kille vid 12 som kommer vara gött rastlös och vilja tillbaka till dagis för att leka med kompisarna. Vi får se hur det går.

Blev inte många timmars sömn för mig i natt, när jag väl hade lagt mig så började jag fundera på en massa, vad jag vill, hur jag vill ha allt. Och grejen är ju den att jag vet vad jag vill, svåra är ju bara det att komma dit, kan inte göra det ensam.
Hade vart skönt att bara kunna prata ut och prata av sig, få svar och förklarningar.
Men vi får se vad som händer. Time will tell.

Funderar på att vila en stund efter jag lämnat Alvin, ta två tabletter innan och hoppas på det bästa. Sedan ska jag ta och städa lite.

Over and out!

See your true colors

God kväll. Ska snart ta och lägga mig och sova, vilket jag ser fram emot, är mätt och trött nu.
Har en del att göra imorgon. Måste ta och städa, igen! Sen har jag en massa samtal att ringa, först ang Alvins dagis tider, sen ska jag ringa min barnmorska dock tror jag hon är på semester nu men kan ju alltid hoppas att hon är tillbaka. Och sist men inte minst ska jag ringa en privatmottagning inne i stan och se om man kan boka tid för att kolla könet på bebisen, då vi bestämt oss för att ta reda på det. Ser verkligen fram emot det, blir ju troligtvis efter det vanliga UL, men skadar ju inte att ringa och kolla upp det lite nogrannare.

Btw, klockan är över 00.00, vilket innebär 17 dagar kvar till UL nu :D

Nu blir det sängen. Natti natt

Addicted

Då var man hemma igen från fotbollen, Alvhem förlora, varför blir man inte förvånad? :P Hahaha, neee, ska inte vara elak nu, Linus spelade iaf bra, haha. Daniel stod i mål i andra halvlek, vilket han sa att han inte skulle göra. Men men, han bad om ursäkt för förlusten och sa att nästa gg skulle dom allt vinna :P
Men hade allt trevligt, träffade Madde som jag inte träffat på hundra år vilket var riktigt kul :) Träffade desstutom Björn med, inte träffat honom heller på skit länge.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt, mår lite illa om jag ska vara ärlig, det är nog för att jag ätit godis, var så hungrig så orka inte vänta tills jag kom hem. Får väl ta och käka lite tacos som blev över från igår. Men väntar nog en stund med det.
Lite små seg är man med, hade vart skönt att krypa ner under täcket och kolla på en bra film, dock har jag ingen bra film just nu, eller har flera stycken men har ju kollat på dom flera ggr.
Ne, ska ta och spela lite nu och sedan äta :)

Over and out!

Part II


They live on

Fy fasiken vad jag har vart trött idag. Ligger fortfarande i sängen. Har iaf fått ihop ett gäng nu som ska med och kolla på fotbollen ikväll :) Hoppas fan på vinst nu, och hoppas det går bättre för oss som hejjar denna gången :P Sist vi va och kolla så visade det sig att jag och Linda hade noll koll, trodde det stod ca 5-1 till Alvhem och hejjade som fan, visade sig efter en bra stund att för det första låg Alvhem under med ca 3-1 och vi hejjade på helt fel lag :P Haha, ska inte göra om samma misstag denna gången ^^

Men det ska allt bli kul :) Behöver komma ut lite och umgås med folk. Har börjat tänka för mycket just nu, jag är ju sån, tänker för mycket och överanalyserar allt :/ Vissa saker kan man ju inte göra något åt, och ibland får man helt enkelt vänta och se med tiden hur det blir.
Börjar dock känna mig lite smått stressad, vilket inte är bra, tänker på barnvagnar, kläder, spjälsäng osv. Är ju i vecka 17 nu, vecka 20 har halva graviditeten gått, det är ju ett tag kvar tills bebisen kommer, men kan inte hjälpa att jag känner mig stressad. Haha. Så mycket som ska göras och fixas innan bebisen kommer, men det ordnar sig, än finns det tid.
18 dagar kvar till UL nu iaf :)

Over and out!

Insane

Åh herremingud! Så här flumig var det längsen jag var, övertrött till max. Pratade med Marietta i över 2 timmar, la precis på. Höll på och skriva med Daniel på fb och jobba mig med honom, tillslut sa han åt mig att gå och lägga mig, hahaha. Stackaren :P Men jävlar vad roligt det var, Marietta var med på ett hörn med.

Blev btw uppringd av en kompis till Bolan förut, som drev med mig. Sa att han hade hittat mobilen på gatan och bara ringde upp någon för att se vems det var osv osv. Fick ju lite smått panik känsla och bara tänkte "Fuck, jävla Bolan!!" Haha. Men tillslut hörde jag Thomas i bakrunden, frågade denna kille jag prata med om han var med någon som heter Thomas, nej nej nej, va han ju inte. Tillslut så erkände han att han bara drev med mig :P Fråga om jag fick prata med Bolan, men nej det fick jag inte, utan Thomas tog telefonen och prata, jag är tydligen en bra tjej, rolig, artig och söt och jag förtjänar något bra, hahahaha. Han blev lite sne på mig för han trodde inte att jag trodde på honom när han sa det. Men tillsluuuut fick jag övertalat honom att jag trodde på honom och fick äntligen pratat med Bolan. Hör i bakrunden hur dom skriker att dom ska till Alvhem, tur man känner dom och vet att dom inte alls kommer, hahaha.

Ne, mat nu igen tror jag, sedan kanske sova. Är en dag imorgon med, och jag har lovat Daniel att komma och kolla när dom spelar match imorgon :)

Nighty night!

Para-noir


Finns ingen bättre än Marilyn Manson <3


Oh happy day

Fick iaf städat lite :P Fick oväntat besök av Daniel :) Som stannade en bra stund, satt och tjöta om allt och inget. Inte träffats sedan midsommar, så det var riktigt roligt, Pelle som fyller 7 idag, Daniels lillebror och Alvins kompis, kom också hit en stund. Så har vart full fart.

Men nu är det bara att dammsuga och bädda, så är allt klart. Hungrig är jag med, tur man snart får äta :P haha.
Ne dags att sätta igång innan man får fint besök :)

Over and out!

Love is a sign from the heavens that you are here for a reason

Idag går jag in i vecka 17 :D Och så här står det om just vecka 17:


Barnet:

Vikten har fördubblats de senaste två veckorna. Barnet har koncentrerat sig på att organen ska växa och utvecklas och har hittills varit ganska smal.
Nu börjar den samla på sig fett. Fettet behövs för att kunna hålla värmen när barnet kommer ut, men också för att skydda de inre organen.
Vikt 170 gram.


Mamman:

Se till att fortsätta äta rätt. Du kan börja svettas mer än normalt. Detta beror på den ökade blodmängden i din kropp. Många gravida blir även täppta i näsan. Du bör undvika nässpray, men koksaltlösning går bra. Det finns som spray och pipetter. Du kan även få smärtor i ljumskarna. Nu är det dags för ultraljudsundersökning.

Pappan/partner:

Dags för ultraljud. Nu kan du få se ditt barn för första gången. För många blir det en aha-upplevelse och först nu förstår man vad som faktiskt försiggår i den växande magen. För pappan känns det otroligt att där finns ett litet liv som ni skapat tillsammans. Vid en del mottagningar får man en bild eller video att ta med sig hem



Nu känner man sig verkligen gravid, har lätt gått upp i vikt, hur mycket vet jag inte och än sålänge är det bara magen och brösten som växt. Låren verkar istället blivit smalare :S haha. Men nu ser jag gravid ut också, och inte bara fet :P haha. Bebisen sparkar och rör sig nästan hela tiden, känner hur det "bubblar" till i magen, men nu även riktiga sparkar. Bara jag som har känt det än sålänge, så fort Claudio är i närheten och ska känna lugnar bebisen ner sig och slutar, haha, så tyket. Men var ju samma med Frida och Mattias pojk ibörjan med. Bebisen känner väl av att man själv blir lugn, hör röster osv. Så kanske inte så konstigt.
Vi funderar även på att ta reda på könet, men vet inte hur jag ställer mig till det, hade ju vart kul. Vi får se, är ju ett tag kvar tills man kan göra det. Namnen är iaf så gott som bestämda
:)

Sweet dreams

Jahaja, blev att spendera kvällen/natten borta igår igen, men nu är jag hemma. Hade verkligen jätte trevligt igårkväll/natt. Kollade som vanligt på film, fram till ca klockan 03.00. Såg på Polisskolan 1 & 2, också på Rec 1 & 2, Rec är förövrigt, jääävligt bra. Spansk skräckfilm, var faktiskt läskig med :P Båda två ryckte till ett antal ggr, haha, både 1.an och 2.an var bra dessutom :)

Ikväll blir det tacos hemma hos mig :) , grymt hungrig just nu, som vanligt. Men middagen blir inte fören 19.00 ca. Får allt ta något annat att äta så länge. Måste hinna städa innan man får besök också så ska sätta igång nu :)

The love song



Piggnade inte till speciellt efter duschen, men jag har iaf fått duschat och gjort mig i ordning. Städa orkar jag verkligen inte just nu. Börjar må lite illa och känner att jag verkligen MÅSTE få i mig något att äta. Frågan är bara vad? Tror ärligt talat att den här bebisen kommer bli stor som fan, äter ju hela tiden känns det som :P Är iaf hungrig hela tiden haha. Längtar tills McDonalds, men jag vet ju inte vilken tid det blir.
Ne nu måste jag snart hämta Alvin på dagis :) Bye bye.

Bebismagen <3


New Model No.15

Det här med att gå upp i tid idag gick ju sådär :P haha. Har inte orkat med att gå upp ur sängen fören nu typ. Är fortfarande seg men ska ta mig en dusch och se om jag piggnar till lite, hoppas på det iaf.
Idag är det 20 dagar kvar till UL. Så segt, varför kan tiden inte gå lite fortare? Imorgon går jag in i vecka 17, iaf så som jag räknar nu, det kan ju förändras efter UL, men hoppas inte på det. Hade ju vart segt om dom säger att jag inte är lika långt gången som jag tror jag är, då vill jag hellre att dom säger att jag har gått längre :P Haha. Men handlar ju egentligen bara om dagar isf och anledningen till att man gör UL är ju för att kolla så barnet är okej och att fastställa ett mer exakt förlossningsdatum. Hade först den 31 januari men efter det VUL så blev det 27 januari, så ska bli spännande och se vad dom säger nu. Men som sagt det är ju ett par dagar kvar :/


Nepp, duschen nu :)


Smile

Satan vad trött jag är just nu :/ Funderar starkt på att lägga mig en stund igen och vila. Iaf tills 10.30. Ska agera väckarklocka sedan, så får gå upp lite innan så man inte låter nyvaken själv :P Haha.
Kom förresten på vad det var jag hade glömt bort igår, jag skulle få massage om jag var snäll :D Vilket jag alltid är, så det kommer bli gött som fan :P Nu längtar jag ännu mer. Hur kan man glömma av en sådan viktig grej, är som om jag skulle glömma bort att vi ska till McDonalds sedan ;) Hahaha. Usch vad hungrig jag blev nu, men det är jag iofs alltid.

Klagar väldigt mycket nu för tiden, men det är för att jag är gravid. Jag och Frida har pratat om det och kommit fram till det att det är helt ok att klaga hur mycket man vill när man är gravid :P Men ska försöka dra ner på det lite smått, då det börjar gå mig själv på nerverna, haha.

Påtal om Frida, hade ett långt samtal med henne igårkväll, om graviditet, sex och hormoner. Haha, man kan seriöst bli galen av alla dessa hormoner, men mer exakt vad som sa's tänker jag icke skriva ut här i bloggen, lite för privat kanske ;) Haha. Men det var längesedan jag skratta så mycket, Frida skratta inte lite hon heller :P

Ne, nu gäspar jag mer och mer här så ska vila mig nu.

Over and out!


Apologize

God kväll. Ska snart ta och fixa lite kvällsmat och sätta mig och kolla på ytterligare ett avsnitt av CSI, loves it. Har allt fått städat en del idag. Men kör ju på riktig städning nu, vilket innebär skrubba luckor, lister osv. Allt. Men är snart klar med köket iaf :P haha. Satte ju igång så sent. Blir till att fixa resten imorgon, och då blir det att gå upp i tid med.

Fredag imorgon med :) Då är det bara 20 dagar kvar till UL.
Så först blir det städning och senare blir det McDonalds. Blir verkligen bortskämd just nu ;) Efter det vet jag inte, vi får väl se vad det blir, eller så är det något mer jag ska göra imorgon som jag har glömt av, jag har en sådan känsla av att det var något mer. Vad kan jag bara inte komma på. Men vi får väl se.

Nighty night! 

Can't you hear that boom

Är på grymt bra humör just nu :) Ska snart hämta Alvin på dagis sen ska jag upp till affären och köpa bla ett födelsedagskort till Mattias som fyllar år den 17.de, så man får skicka iväg det i tid :)
Efter det blir det hem, lyssna på musik och städa, vilket kan behövas.

Har funderat ett tag nu på att klippa mig, så imorgon ska jag ringa och boka en tid. :D
Ska även skicka iväg en bild på tatueringen jag vill ha och fråga om hon har lust att tatuera mig snart :)

Nu får jag sätta igång med det som ska göras!

I'm not stupid you know.

Precis hemkommen från Edet. Spenderade natten hos Claudio, kollade på en massa filmer, åt middag och hade allmänt trevligt. Känns skönt att kunna träffas, prata och umgås igen, after all, we're having a baby together. Så det känns mer än skönt :)
Fattar dock inte varför han klagar på att det är varmt hemma hos mig när man ska sova, när det är ännu varmare hos honom :P haha. Kom hem nu och frös när jag kom innanför dörren. Men det blir väl snart varmt här med.

Over and out!

When it's all said and done

Sådär, nu var allt klart och nerpackat :) Så nu ska jag och Alvin snart promenera hem till mina föräldrar. Sedan blir det att åka iväg :)
Så blir sista inlägget för idag. Och inte mycke till inlägg blev det heller :P haha.

Over and out!

Quots

"Doubt is not a pleasant condition, but certainty is absurd."
Voltaire (1694 - 1778)

"Our doubts are traitors,
And make us lose the good we oft might win
By fearing to attempt
."
William Shakespeare (1564 - 1616), "Measure for Measure", Act 1 scene 4

"I have long since come to believe that people never mean half of what they say, and that it is best to disregard their talk and judge only their actions."
Dorothy Day (1897 - 1980), The Long Loneliness, 1952

"Speak when you are angry--and you will make the best speech you'll ever regret."
Laurence J. Peter (1919 - 1988)


Strong reasons make strong actions.

God morgon?! Haha, har dock vart vaken ca 1 timme, suttit i telefon större delen av den timmen. Funderar på vad man ska käka till frukost... Kan inte komma på något alls som jag är sugen på, men jag måste äta och jag är hungrig. Får väl bara ta och trycka i mig något helt enkelt.

Eftersom det började åska igårkväll, så blev det inget med det här att duscha, så jag får ta det efter jag fått i mig mat, sen blir det att packa lite smått, då jag ska spendera natten borta. Åker väl någon gång mellan 17-18 tiden.
För övrigt har jag gått från att vara jätte stressad och allt blir klart ca 3 timmar innan men ens ska iväg/det ska vara klart tills att bli tidsoptimist, hahaha. Tänker hela tiden "Ah men jag kan vänta med det, det hinner jag allt.." Osv.

Idag är det btw, 22 dagar kvar till UL :D Och nu blir det frukost.

Over and out!

If you want it, you work for it

God kväll :) Va hur trött som helst för en stund sedan, men självklart piggnar man till när det börjar bli ok att lägga sig :P Haha. Men det gör inget, ska snart hoppa in i duschen, men först ska jag äta lite gott och kolla på ett avsnitt av CSI tror jag det får bli. Alvin ligger och snarkar och sover sedan kl 19.00, helt slut efter dagis och lek här hemma med :)

Mitt huvud känns faktiskt lite bättre :) Men skulle nog kunna behöva en massage iaf, ska se om man kan fjäska till sig det imorgon ;) Mohahaha.

Nepp, nu blir det att äta och glo på CSI. Sedan duscha.

The life and love we create is the life and love we live


Bebisen i magen V.16 ♥


Make me immortal with a kiss

Vaknade första gången vid 9 men ringde bara och prata med Frida en stund, sedan la jag mig igen, för att sedan vakna vid ca 13.00. Är seg som fasiken och hungrig som fan. Försöker komma på vad man ska ta och äta men kan inte komma på något gott jag vill ha :P Hahaha.

Nu har jag precis pratat med Hanna med, tjatat lite skit. Har blivit som en rutin, ringer alltid Frida efter jag har vaknat, och Hanna ringer alltid efter hon har slutat jobbet, haha. Sedan pratar jag iaf med Frida flera gånger om dagen. Konstigt nog har vi alltid saker att prata om. Nu i det senaste har det blivit mycket bebis snack, så också med Hanna. Frida har ju för snart ca 2 månader sedan fått en liten och oerhört söt liten pojke, och både jag och Hanna ska ha barn i Januari nästa år. Känns skit kul verkligen när ens bästa kompisar har och ska få barn nästan samtidigt som en själv ^^

Skickade en bild till Frida igår på min mage för att se om hon såg att jag såg gravid ut, och det gjorde hon allt, "Du ser mer än lite gravid ut" sa hon :) Lägger upp bilden sedan, nu måste  jag få i mig lite mat :)

Over and out!

Love is a temporary madness.

"Love is a temporary madness. It erupts like an earthquake and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have become so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of promises of eternal passion. That is just being "in love" which any of us can convince ourselves we are.

Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident. Your mother and I had it, we had roots that grew towards each other underground, and when all the pretty blossom had fallen from our branches we found that we were one tree and not two."

- Captain Corelli's Mandolin


Walk the line

Vaknade för en stund sedan av att min ena arm hade somnat ^^ hahaha. Hicka har man fått nu med, var ett tag sedan :P
Sitter och skriver med en hand för tillfället då den andra vilar på magen och känner bebisen sparka :) Lite smått jobbigt att bara skriva med en hand, men det funkar.

Funderar på vad jag ska äta då jag självklart är hungrig igen! Blir väl en eller två smörgåsar och mjölk. Sjukt gott med mjölk! Sen ska jag nog kolla klart på filmen jag började kolla på förut, Just go with it. Ja så får det bli.


Over and out!

Amor vincit omnia et nos cedamus amori

Jisses, vad jag är trött nu :/ Inte okej. Börjar även bli hungrig. Ska väl snart ta och fixa lite kvällsmat, lägga mig och kolla på film och bara vila mig. Kan behövas. Tror ärligt talat att det hjälpte med massage vid nacken mot huvudvärken, läkaren sa ju det att jag var öm där och kan vara så att det är nerver som kommit i kläm ah + det här viruset då, men har iaf inte så ont längre. Sen har jag ju dåligt med järn i kroppen och det gör ju inte saken bättre, tror jag borde öka järn dosen, med två tabletter nu som bm sa va okej.
Lite sjukt är det ändå att man kan bli så van vid att ha ont i huvudet så man knappt tänker på det, fast det beror ju iofs på hur ont jag har.

Bebisen har sparkat och haft sig jätte mycket nu på eftermiddagen/kvällen :) Så sjukt mysigt att ligga och känna på magen. Det är dock bara två personer som får göra det just nu vid tillfället, då bebisen fortfarande ligger väldigt långt ner, och den ena är jag. Och imorgon när man vaknar är det bara 23 dagar kvar till UL, tycker tiden går mindre fort när man håller på och räknar ner så här, så kanske borde sluta :P Haha. Men det är bara så underbart! <3
Love love love!


Once more you open the door

Hemma igen efter läkarbesök och McDonalds :)
Gick rätt fort på vårdcentralen, tog kanske bara en halvtimme. Fick ta blodprover och grejer. Har tydligen något virus i kroppen, men det är inte såpass illa att jag behöver antibiotika utan ska ta två alvedon :/ Sjukt segt. Men allt farbror doktor sa var inte så negativt, han sa även att jag kunde behöva massage, nacken och ryggen ;) Underbart ju. Hahaha.

Sen blev det McDonalds, där jag var den enda som åt, hade jag vetat det så hade man ju kunnat köpa med sig hem, men men, haha. Stackare som fick sitta och titta på mig medans jag åt, och stackars mig för jag hatar när folk kollar på mig när jag äter.

Hade tänkt vila en stund nu, men det är ingen idé nu. Blir om en stund istället.

Idag är jag trött men glad, nöjd och tillfredställd... Med saker och ting, äntligen fått veta varför jag har huvudvärk hela tiden, bara att hoppas att viruset snart försvinner så jag slipper ha ont. Och idag är det 24 dagar kvar till UL :D Tycker tden går väldigt sakta just nu :P

Over and out.

Don't cry to me

Ja, god morgon alla. Vet inte när jag somnade i natt, men jag fick något mycke bättre att göra tillslut iaf än att glo på film ensam, sova eller ät :P
Kollade tillslut på film med, Huset vid vägens ände. Svensk skräckfilm, haha. Visste inte att den var svensk, men så fort jag satte på filmen märkte man det, och när dom började prata skånska så blev det direkt en skräckfilm! Haha, ne men helt seriöst, så farlig var den inte, den var ju läskigare än Insidious iaf, haha. Men blir man skrämd under hela filmens gång av någon så blir det läskigare.

Vaknade tidigt, som vanligt. Men gör inget eftersom jag ska till vårdcentralen 10.15. Har tur som slipper ta bussen. Får se vad läkaren säger, om man kan få reda på något vettigt, som varför och vad. Sen vet jag inte vad som händer, Frida ville att jag skulle komma hem till henne :) Så ska se om det går. Senare idag ska man bli bjuden på mat, rättare sagt McDonalds, ÄNTLIGEN ;) Hahaha. Sicken lyx! Men när det blir det vet jag inte.

Ska ta och äta lite frukost nu, sen göra mig i ordning och sedan blir det till att åka.
Byebye

Die, Die My Darling


What did you expect?

Kan absolut inte sova. Pratade med en sköterska på sjukvårdsupplysningen och hon bokade en tid åt mig på vårdcentralen imorgon klockan 10.15. Så blir inget jobb för mig imorgon heller, utan istället kanske jag kan bli av med den jävla förbaskade huvudvärken någon gg. För det här börjar bli lite tröttsamt. Försvann en stund igårkväll/natt men kom tillbaka igen imorse. Men men, nu gör det inte så ont som tur är.

Funderar på vad man ska ta och göra. Kolla på film? Försöka sova igen? Äta? Hmm, får se vad det blir. :)

25 days

Ja, nu är det "bara" 25 dagar kvar till UL och jag är på dag 107 av 280 dagar av graviditeten, 38,2% klar är bebisen :P Och "bara" 173 dagar kvar till beräknad förlossning :) Fast det är ju inte så exakt, mer exakt blir det ju efter det riktiga UL den 1 september. Och nu känns det faktiskt ännu roligare eftersom man slipper åka dit själv :) Slippa göra allt det där ensam en gång till.
Önskar bara tiden kunde gå liiite fortare :P Längtar verkligen <3

Att man kan vara så hungrig hela tiden är helt otroligt, haha. Men jag äter ju inte så mycket när jag väl äter så då är det väl inte så konstigt att jag blir hungrig ca en timme efter jag precis har ätit. Ska ta mig en smörgås nu hade jag tänkt, bara för att jag inte vill spy.

Borde sova sen men kommer inte gå, är för pigg för det tror jag. Ska upp 03.45 imorgon och jobba, men fan jag får väl bara vara trött imorgon, ingenting att göra åt saken. Är man inte trött så är man inte trött.
Kolla på en serie eller något sådant kanske, vila kan man ju göra.

Over and out!

And the winner is

"Årets nobelpris i fysiologi eller medicin borde naturligtvis ha gått till
Fredrik Reinfeldt för hans upptäckt att inga sjukdomar behöver vara
längre än ett år - en upptäckt som saknar motstycke i medicinens
historia
." -Gunnar Nordenstam - Läkare.


Clever liars give details, but the cleverest don't

Nu är Alvins pappa här, dom har precis vart ute och lekt en stund men kom tillbaka nu. Nu märker man verkligen hur beskyddande Niño är! Haha, Alvin tyckte att dom skulle brottas, han och hans pappa, det tyckte INTE Niño, han blev lite förbannad och ställde sig över Alvin när han låg på golvet och vägrade flytta sig förens jag kom och flyttade på honom :P Duktig "liten" vovve vi har :D

Jag är iaf jävligt hungrig! Och jag är sugen på McDonalds! Hahaha, fick frågan av en person i veckan som undrade hur många ggr jag ätit på McDonalds denna veckan och förra veckan, sanningen är den att jag har ju för fasiken knappt ätit på McDonalds alls, sen blev blev gravid, iaf inte nu i det senaste. Så det kanske jag ska ta igen, rätt snart med! Haha. Nästa vecka ska jag iaf äta på McDonalds, punk slut! Fast jag vill ju ha det idag! Buhu, vad synd det är om mig. ;)

Får gå hem till mina föräldrar sen och äta där, med Alvin och Niño, dom ska ju sova där hela veckan medans jag jobbar nästa vecka. Alvin börjar även på dagis igen imorgon, och åh vad han har längtat! Haha, träffa alla sina kompisar igen, få leka av sig riktigt ordentligt. :)

Over and out!

Destination Unknown

God morgon alla. Jag hade ärligt talat kunna sovit lite längre, men min kära son väckte mig för några timmar sen, försökte få honom att somna om, men han var så pigg så det gick inte, så fick varsågod gå upp, men vad gör det om hundra år?

Nu har han gått hem till mormor och morfar en liten stund. Och jag ska vila en timme hade jag tänkt. Allt jag hinner med just nu. Sms.a Alvins pappa och fråga när han skulle vara här, svaret blev, 12.52. Och jag måste städa lite innan.
Mår förövrigt lite illa, ej kul. Men det brukar gå över efter jag fått i mig lite mat. Huvudvärken är dock tillbaka, så får nog lyda folks råd och ringa till läkaren imorgon. Tydligen är det inte normalt att ha konstant huvudvärk i 4 dagar, och tabletter funkar inte. Kanske tar och ringer sjukvårdsupplysningen senare idag först, för att höra vad dom har att säga. Tycker det är mycket mer givande att ringa och prata med dom än att ringa vårdcentralen och boka tid och vänta, och sen när man får träffa en läkare, så fattar man inte vad människan säger :S
Bara lite förbannad efter jag var på vårdcentralen med Alvin sist och fick en läkare som inte kunde svenska. Jävligt bra, tycker ju änna att det borde vara ett krav, att kunna svenska, om man ska jobba som läkare i sverige, på en vårdcentral. Men men, tydligen är det inte det.

Nu ska jag vila en stund var det tänkt ja, hoppas på att slippa dom konstiga drömmarna jag hade i natt bara, haha. Om glassbilar och pengar i sandlådor mm. Sjukt!

Over and out!

Moving in the right direction

Jahaja, blev ännu en sen kväll/natt för min del. Men ska strax lägga mig, är bra trött och jag kommer garanterat sova helt underbart. Har blivit av med min huvudvärk, spank you very much :P

Måste upp och städa och greja imorgon innan Alvins pappa kommer hit. Orkar inte egentligen, men får ta det värsta, inte så mycket som måste städas som tur är, bara att diska och städa lite på Alvins rum typ, och det gör ju han själv. Så jäkla underbart att man kan muta ens unge med att "Om du städar ditt rum, så får du dammsuga det med." Och han blir överlycklig och börjar städa direkt :P haha.

Imorgon (eller va fan klockan är över tolv, men skit samma) så blir det att lägga sig vid 19 tiden igen, upp och jobba klockan 03.45 på måndag. 1 vecka kvar bara. Det är inget höjdar jobb när man är gravid kan jag tala om för er, får knappt sitta ner något, och jag får ont i ryggen och i fötterna. Sen är det ju inte så kul om man börjar må illa, eller börjar känna sig svimmfärdig, vilket jag har en tendens att göra om jag står upp för länge. Ibland känner jag bara att jag MÅSTE sätta mig ner, men jag kan ju för fasiken inte. Inga långa raster heller, åker från ställe till ställe, så när man sitter i bilen får man vilat sig lite. Äter även lunch i bilen, typ max 20 min lunch rast. Haha, men hade jag inte vart gravid hade det nog inte vart så illa. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul också :) speciellt tack vare min arbetskollega, Malin.

Men men, det här blev längre än jag trodde. Nu säger jag god natt. Så God natt :)

I know more than you think

Sitter hemma hos mor och far just nu. Precis ätit lite mat och känner mig väldigt seg. Blivit alldeles för sena kvällar/nätter för min del nu i det senaste. Vaknar ju alltid tidigt iaf, och kan inte somna om. I natt somnade jag väl, vid tre/fyra tiden och vaknade vid 9/10 tiden. Låg i sängen tills ca 12.20 och bara låg där och glodde. Haha.
Så får väl försöka lägga mig lite tidigare ikväll kanske. Får se.

Imorgon kommer Alvins pappa och hälsar på, han skulle komma vid 13 tiden sa han förut idag när han ringde. Får se hur det går.

Neee, om man skulle ta och vara lite social mot ens föräldrar kanske istället för att sitta här och skriva massa onödigt ;)

Bye bye

Sweet sixteen

Barnet:

Fostret är nu en liten minibebis som du skulle kunna hålla i en hand. Navelsträngens fäste flyttar ned på barnets mage för att hamna på rätt plats. Fingrar och tår är tydliga. Barnet är cirka 11 centimeter och väger cirka 80 gram.

Mamma:

Några få kvinnor, framför allt omföderskor börjar känna sparkar redan nu, men det kan också dröja flera veckor till. De känns som ett sprattlande grodyngel och kan lätt blandas ihop med gaser och tarmrörelser. Stanna upp och känn efter och lär känna barnets rörelser. De blir mer och mer tydliga. Din kropp fortsätter växa och midjan försvinner mer och mer. Ditt hjärta pumpar runt en större blodmängd än vanligt vilket kan göra att du lätt blir andfådd.

Vid det här laget har ni säkert fått en kallelse till ultraljud. Undersökningen görs i graviditetsvecka 17-20 på den ultraljudsmottagning som du har valt. Undersökningen är den vanligaste formen av fosterdiagnostik och är givetvis frivillig. Med ultraljud kan man beräkna barnets storlek och utifrån det fastställa tiden för förlossningen. Man tittar även efter om det är ett eller fler barn, var moderkakan sitter och om det finns allvarliga missbildningar. Du och din partner får möjlighet att se barnet på en bildskärm. Ni kanske ser armar, ben, ryggraden och hur hjärtat slår. Det är spännande och många tycker att barnet blir mer verkligt


26 dagar kvar till Ultraljud :D Längtar som fasiken!


Right back where we started

Déjà vu någon? Känns på något sätt som jag vart i den här situationen förut, dock är vissa saker annorlunda nu, like I'm pregnant. Men på något konstigt sätt känns det som om det rättfärdigar det lite lite. Men jag har ingen ångest längre, för det känns helt enkelt inte fel längre. So there.
Ingen fattar om vad fan det är jag babblar om just nu endå, haha. Men kan och tänker inte skriva ut allting i bloggen. A promise is a promise.

Skulle btw precis öppna en cola som Alvin kom hit med, självklart borde jag ju tänk efter, när det var Alvin som kom med den, men det gjorde jag ju tyvärr inte, utan öppnade den och det skvätter cola överallt, på mig, på bordet, på datan, på golvet, överallt! Så jäkla typiskt! Hahaha.

 Only time will tell


Better times will come


Här sitter man och väntar... Och fryser ska tilläggas, då fläkten är på, fönster är öppna så även balkong dörren. Ligger under täcket som tur är, så fryser inte så mycket. Blir väl snart varm igen tror jag väl. Dock börjar mina ögon ogilla fläkten rätt rejält nu.

Fick min kebabtallrik förut ju, käkade den, och den kom upp för kanske en halvtimme sen, inte allt men lite. Ofräscht, jag vet. Men wtf, är man gravid så är man, sånt här hör till. Det är inte så värst glamouröst att vara gravid, för er som inte vet det. Hahaha.

Huvudet gör inte lika ont längre, praise the lord! Gött skönt. Börjar bli lite små trött, men sova kan jag inte än på en stund, inte vill jag det heller.

Ne, jag har verkligen inget bättre för mig än att skriva onödig skit just nu, så ska sluta. Blir nog sista inlägget för ikväll.

Bye bye and nighty night!

Are you hypnotized, by secrets that you're keeping?

I know what you're keeping


Headache

Jisses, vad mitt jävla huvud gör ONT! Börjar bli seriöst trött på det nu! Hela huvudet! Varför funkar inte tabletterna?! Jo för jag är troligen imun mot dom. Får köpa alvedon istället tror jag. Hellsefyr att jag inte kan ta ipren vid sånna här tillfällen. Asså, jag brukar aldrig ta tabletter, fick nog av tabletter för jävligt längesen, då läkare envsades med att skriva ut en massa olika till mig för alla möjliga anledningar, antidepprisiva, sömntabletter, panikångest tabletter osv. Få funkade överhuvudatget, lyckades med förmågan att bara få dom där otäcka biverkningarna som tex hallucinationer. Lixom, kul att behöva ringa sitt ex mitt i natten så han får komma hit för att det tydligen är människor som bor i min tv som vill komma ut och döda mig! Satt och prata med en avstängd tv när han kom. Normalt eller inte. Ne då fick jag nog av tabletter, klarar mig bättre utan dom. Dom tabletterna jag fick som väl funka var ju beroendeframkallande, så dom fick man ju bara ett visst antal av... Men men. Därefter tycker jag inte ens om att ta ipren, alvedon osv heller. Har jag ont vill jag veta vart fan jag har ont någonstans och när det går över. Inte så kul alltid med tanke på den fruktansvärda mensvärk jag brukade få, aj aj aj. Men sånt behöver jag inte oroa mig för nu när jag är gravid :) Haha.

Pratade precis med Hanna nu, fick skrattat lite, eller lite och lite, haha. Har vart ovanligt populär idag faktiskt. Telefonen har ringt och pipt hela dagen verkligen. Härligt, får man något annat än den förbaskade huvudvärken att tänka på.

Nepp, nu ska jag ta två tabletter till och sedan duscha, innan det börjar åska om det nu ska göra det, de vet jag icke.

Over and out

Here we go again

Igen! Åååh, vad trött jag blir på mig själv. Hur kan man bara lyckas koppla bort sin hjärna så? Inte tänka alls... Det förblir ett mysterium för mig antar jag... Om ingen här har svaret på den frågon? Varför gör man vissa saker, helt utan att tänka? Har ångest, inte över själva händelsen men över omständigheterna. Men jag skyller på att min hjärna helt enkelt slutade fungera då och kopplades inte på igen förens efter allt var gjort. Kan nog stämma då jag har förbaskat ont i mitt huvud idag, fruktansvärt ont. Och rör jag mig gör det bara ondare och ondare.

Men gjort är gjort, det är inget att älta över. Bara att försöka lära sig någon jäkla gång och försöka få hjärnan att funka i alla samanhang. Lättare sagt än gjort.
Orkar inte hålla på och hacka ner på mig själv, ingen idé. Som sagt, gjort är gjort och jag kan inte ändra på något utav det, även om jag skulle vilja. Så ska inte tänka på det mer nu.

Ska lägga mig och kolla på det första avsnittet av Jersey Shore season 4 nu och längta efter min kebabtallrik som pappa lovat att komma med sen :) Bestest dad in the whole wide world! <3

For me to stay

Jag är trött men jag tror inte jag kommer kunna somna om jag lägger mig ändå. Tänker för mycket just nu.
Plus att jag är rejält jäkla hungrig! Seriöööst! Varför har ingen kommit hit med mat till mig? Är det ingen jag känner som läser min blogg är det bara en massa random folk, för övrigt ni är bäst för ni läser min blogg och ni kan inte hjälpa att ni inte vet vart jag bor vet att ni säkert hade kommit hit med mat till mig så fort ni kunde annars ;) haha.

Mitt huvud gör förövrigt ont. Men ska ta två tabletter nu, se om jag har något ätbart (läs, gott att äta) hemma, äta det isf och sedan försöka sova och hoppas på det bästa.

Nighty night.

Gaaaah!

Den som kommer hit med en kebabtallrik gifter jag mig fan med, boy, girl, dosen't matter! Sen beror det ju på vem det är iofs, tänker ju inte gifta mig med vem som helst, haha, men den som kommer hit med en kebabtallrik ligger jävligt bra till iaf ;) Hahahahaha.

Confused

God kväll. Den här kvällen har vart en väldigt intressant kväll. Lite smått förvirrad är jag allt måste jag erkänna. Och får väl även erkänna att jag var lite smått nervös inför det här eftersom jag inte visste vad som skulle sägas eller något... Men var nog inte ensam om det heller. Men allt gick väl relativt bra tror jag väl. Som sagt, jag är smått förvirrad. Hahaha.

Jag ska nog ta mig en smörgås eller två nu samt ta mina vitaminer och järntablett, så bebisen får allt det den behöver. Också ska jag sätta mig och kolla på någon serie. Kollade aldrig klart på Stake Land, var inte riktigt på humör för att kolla på film antar jag. 


Bye bye bitches! 

So call me Simba little mama, cause Mufasa couldn't stop a bitch


Give me!

Kan inte någon söt jävel komma hit med mat till mig? ;) Hade vart VÄLDIGT uppskattat, jag är så förbaskat hungrig just nu, är alltid hungrig nu för tiden. Kebabtallrik hade inte vart helt fel, eller en Big Tasty & co. Buhuuu, ge mig mat! Hahaha. Varför har dom inte något sådant, typ McDonalds eller en grill här i Alvhem, typ utanför min lägenhet? Varför måste man behöva åka hela långa vägen till Älvängen eller Lödöse för det? Till Nödinge om man vill till McDonalds! Men får väl för fasiken vara nyttig och äta sallad och crap!
Men nu bad jag pappa köpa toastbröd & appelsin marmelad, muuuummms! Fast han skulle inte åka och handla än på en stund, så får bara vara hungrig ett tag till för jag vill inte ha den maten som jag har hemma. Inte gott. Hahaha.
Jag vill verkligen ha en kebabtallrik känner jag nu. Fan vad irriterande sånt här är. Kanske kan unna mig det på lördag eller söndag. Så långt tills dess. :'(

Men nu ska jag sluta grina om mat! Pratade precis med mamma och hon tycker synd om mig nu när jag är sjuk så hon lagade gröt till mig imorse och nu frågade hon vad jag ville ha till middag, men jag kom inte på något annat än kebabtallrik, hahaha. Sa att det inte spelade någon roll, så hon får bestämma det. Sen sa hon åt mig att vila, och det är precis det jag ska göra nu, ska lägga mig och kolla på film, Stake Land, och jag hoppas fan den är bra, så många dåliga filmer jag har kollat på i det senaste.

Bye bye.

Kiss me and free me

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.


I'm still in love with Judas, baby.

God morgon! Idag mår man lite bättre, men bara lite. Inte ont i huvudet men i halsen har jag fortfarande ont :/ Inte speciellt kul. Hungrig är man med, men har inget gott att äta hemma och orkar inte gå upp till affären och handla heller för den delen.
Idag måste jag fixa tvätten för det orkade jag aldrig igår. Också måste jag diska så det inte bara samlas en massa diska för då kommer jag aldrig orka diska det. Fy fan.

Tänk när man var sjuk när man var liten och fortfarande bodde hemma och man inte behövde bry sig om något sådant, utan man behövde bara koncentrera sig på att bli frisk, allting annat skötte mamma och pappa. Dom kom med dricka till en och mat. Fy fasiken vilken lyx och man tog det för givet. Okej, nu kom min pappa med mat och dricka till mig igår med :P Men dom kommer då inte hit och städar och tvättar för mig! Men lite lyx har jag ju allt :)

Vad mer ska man göra idag tro? Ingenting kanske. Ska snart ta och släppa in katterna och ge dom mat, kan jag passa på att fixa tvätten. Ska bara hitta orken och ta på mig med.

Over and out!

The Simple Life

Inte hunnit äta något än, vart upptagen med mycket viktigare saker :P hahaha.
Men nu ska jag allt ta och käka lite, pappa var ju så snäll förut och kom hit med mat till mig nu när jag är sjuk :) Vilket jag är oerhört tacksam för. Känns skönt att inte behöva ställa sig och laga mat nu.
Tror att tabletterna börjar funka nu, har inte ont i huvudet längre, dock har jag fortfarande ont i halsen. Får ta lite te sen igen innan man ska sova. Slutat åska har det gjort med så man kan ta den där efterlängtade duschen sen :)
Men som sagt nu blir det mat och att kolla på några avsnitt av The Simple Life med Paris och Nicole, var ett tag sen nu...

"I love you man"


Sååå söt så! :)


But what if?

Har det slutat åska nu tro? Får hoppas på de då jag är för lat för att dra ut alla kontakter.
Har fruktansvärt tråkigt, inte kul alls att vara sjuk :( Huvudet gör fortfarande ont, men inte lika mycket längre. Så typiskt att den enda tabletten som funkar på mig i sånna här fall, ipren, är den tabletten jag inte kan ta. Får nöja mig med panodil som jag typ är imun mot :/ Men men. Det är bara att gilla läget.

Något positivt har iaf hänt idag, och det är att jag har fått tid till UL :D Så jäkla lycklig så det finns inte! Dock är det ett tag kvar tills dess, men det är något att se fram emot!
Nu känner man bebisen mer och mer med! Som om något fladdrar i magen, så häftigt, och ibland ser man hur det står ut på ena sidan av magen. Det blir bara mer och mer verkligt. Längtar tills jag får större mage, eller ah, tills bebisen blir lite större så man verkligen kan känna hur den sparkar och har sig, och se det. Finns det någon häftigare känsla?! Nee, tvivlar på det, hehe.

Ska ta och käka lite snart igen (ätit hela dagen non-stop känns det som och är fortfarande hur hungrig som helst), och försäkra mig om att det verkligen slutat åska så man kan hoppa in i duschen, har ju svettats som fan idag så ska bli skönt med en lång och härlig dusch :)

Over and out!

Fighter

Aj aj aj mitt huvud! Känns som om det ska sprängas ibland. Håller jag huvudet stilla är det inga problem men va fan lixom orka!
Känns så jävla segt att vara sjuk nu! Jag ville ju åka och jobba! Och jag har tvätt som måste tvättas, har tvätt i torktumlaren som ska hämtas och jag är kattvakt från och med idag tills på lördag åt min granne. Men men. Jag får väl helt enkelt bara ta och vakta katterna och gå ner och fixa tvätten iaf. Det fixar ju inte sig självt tyvärr.

Men först ska jag ta och kolla klart på IT, inte läskig alls nu men när man var yngre var den ju hemsk. Men det är en klassiker alla borde ha sett. Btw, The Countess, SÖG! Stod under genren skräck, men det var bara ett långtråkigt jävla drama, typ en B- tvfilm. Fy fasiken vilket slöseri med tid det var att kolla på den. Just so you know!


I heard, you're going around, playing the victim now

Vaken, feber, huvudvärk x1000, halsont och plus allt det här mår man illa med! Usch och fy! Vill ha tabletter, men har inga hemma så måste vänta tills pappa vaknat, se om dom har några hemma. Dumma, dumma mig som inte har köpt hem tabletter som jag kan ta. Har bara jävla ipren hemma och det kan man inte ta när man är gravid. Bufuckinghu!

Så med andra ord blir det inget jobb på mig idag och förmodligen inte imorgon heller :( Suger verkligen, gillade ju att jobba med Malin. Hade jag inte vart gravid hade jag knarkat ipren, knaprat halstabletter och hällt i mig te med honung i. Men ipren, det enda som verkligen funkar på mig, kan jag ju som sagt inte ta, halstabletter får mig att må illa. Te kan jag däremot dricka. Ska ta och koka lite vaniljte om en stund, så jäkla gott med en tesked honung i. Sen be till gud att jag blir frisk snart?

Vad ska man göra vaken nu då? Om man inte ska åka och jobba... Måste iaf försöka få i mig något att äta då jag mår illa och inte vill må illa, räcker med allt det andra. Äta, och sedan försöka vila tills pappa ringer kanske?

Får ta en bit pizza och sedan lägga mig och blunda för datan orkar jag inte glo på längre :(

Don't underestimate the things that I will do


nighty night, sweet dreams ;)


Sweetiepie


Min älskade son <3


Nu har Alvin gått hem till mormor och morfar. Och jag ska snart försöka sova. Kommer bli förbannat jäkla skönt ska jag be att få tala om.
Så btw mig själv i profil i spegeln förut och jääävlar vad tjock min mage börjar bli redan nu. Mys. Jag tycker verkligen att det syns att jag är gravid, men andra som inte vet kanske inte vet om jag är gravid eller bara tjock :P haha.
Nu i det senaste känns det som om jag bara skriver massa random saker i bloggen, men fan jag är trött, varm och gravid :P då får man lov till det. Haha. Ska ta mig något att dricka och sedan nana. Natti natt.

there's a fire starting in my heart

Hemkommen från jobbet nu :) Har väl vart hemma i ca en halvtimme. Har haft en toppen dag på jobbet idag med, trots värmen och trots att jag fick reda på att vi har Posten varje dag denna vecka, så fruktansvärt varmt där inne så man dör nästan när man ska jobba där, ingen ac alls! Fattar inte hur dom anställda där orkar med att jobba där om jag ska vara ärlig. Men men, 3 dagar kvar där bara.
Känner mig inte alls lika trött idag, kan bero på att jag har fått sova bättre inatt :) Väldigt skönt. Har inte ont alls heller, igår hade jag ju ont som fan i både fötterna och ryggen. Men inte dag :D


Utsickten jag och Malin hade på ett av våra jobb, eller rättare sagt innan vi gick in :P

Nu ska jag tvätta och sedan blir det pizza :D


"Love is the triumph of imagination over intelligence"

Nu är jag gött trött och jag ska upp klockan 03.45 imorgon så det börjar bli dags för mig att lägga mig och sova och det är precis vad jag tänkt göra nu med. Får ju räkna med att jag kommer vakna minst 2 ggr av att jag behöver gå på toa. Hoppas bara på att jag somnar nu och att det inte blir som igår kväll, bara låg och vände och vred mig, kunde inte somna, men det berodde på värmen. Nu är det som tur var inte så varmt här, så nu går det förhoppningsvis bättre :)
Borde dock köpa mörkläggningsgardniner, tror allt jag ska ta och investera i ett par sådana. Skönt det hade vart.

Nighty night :)


You dug your own grave

Nu var man äntligen hemma igen :) Känns väldigt skönt. Har varit fruktansvärt varmt idag, och det är inte skönt alls när man går runt i jeans och t-shirt och jobbar. Haha, men det funkade. Och jag har haft otroligt roligt idag :) Malin kom och hämta mig vid 04.45 och vi var framme vid Östra, första stoppet, 05.20 ca. Dagen har gått väldigt fort måste jag säga. 13.15 var vi klara med allt. Sköna är ju att jag behövde ju inte lära mig speciellt mycket eftersom jag redan visste det mesta, det enda hon behövde visa mig var vart vi skulle vara och det gick snabbt. Så hon blev allt lite imponerad och sa att jag var förvånansvärt duktig för att det var min första dag. Men hade ju lite sånna uppgifter när jag jobbade på Klockareängen som tur är.
När klockan var 10 tyckte jag tiden hade gått skit snabbt och då säger Malin: "Ah, halva arbetsdagen gjord.". Haha. 

Malin släppte sedan av mig i Älvängen men självklart hade jag glömt både leg och bankkort hemma i en annan väska, så pappa fick komma med det, fixade det jag skulle på banken och allt gick fort. Sedan hem till mina föräldrar för att titta på tanden Alvin tappat, eller rättare sagt, som han fick sin morfar till att dra ut :P hahaha. Han var verkligen jätte stolt! Hans första tappade tand! Tänk att han är så stor nu, tiden går fasiken fort, och snart blir han storebror med! Tiden kommer gå fort tills dess med :) Längtar som bara den, både jag och Alvin!

Men nu ska jag snart ta och diska och fixa mat tills imorgon :)

Bye bye! 


Mornin'

Vart vaken sen 03.27. Självklart vaknar jag innan alarmet och var extremt kissenödig :/ Så lyckat, hahaha. Men men. Nu är jag redo och klar, har fått i mig lite att äta iaf, en halv macka. Är inte så hungrig just nu men vill inte må illa. Ska ha med mig 2 smörgåsar och en sallad. Tror det räcker :P

Slutar förmodligen runt 14 tiden så hoppas på att hinna till banken innan den stänger iaf, så jag kan fixa allt och få det överstökat. Sen ska jag hem och tvätta. Så kul. Kommer nog vara helt död efter den här dagen :P Skönt att slippa laga middag iaf, blir hem till mor och far sen. Saknar redan Alvin. :( Men får träffa honom om några timmar ju :D

Nepp, borsta tänderna nu och sedan vänta på att Malin ska komma och hämta mig :)
Ska bli riktigt kul!

See yah!

RSS 2.0