För jävla tidigt!

Varför? Varför? Varför? Varför envisas jag med att gå upp så sjukt tidigt för nu för tiden då? Vakna 05.50 när jag inte behöver gå upp förän 07.30! Och när jag i vanliga fall inte ens vill gå upp 07.30, utan fortsätta sova! Hmm, de är något lurt på gg. Jag tror det är för att jag har slutat röka... Jag vaknar till vid 5-6 tiden på morgonen och är sjukt jäkla röksugen men eftersom jag värken har några cigg och på köpet har slutat så kan jag inte röka och därmed kan jag inte somna om för jag får typ damp!
I vanliga fall, hade jag gått upp, gått på toa, tagit en cigg och sedan gått och lagt mig igen och somnat. No problemo! Men men, nu tvingas man upp i ottan ;) Hahaha.

Idag ska jag till Nödinge med Sanna :) Hanna ska köra oss dit vid 10.00. Och Nödinge betyder ju bara en sak: MCDONALDS!!!!! <3 Fyyy så jag längtar! Ska bli så sjukt gott! Älskar verkligen McDonals, bästa resturangen ever ;) Hahahaha.
Färgade ju håret igår kväll, blev bättre än de va innan, men ska slinga håret idag och köpa silver shampo så jag får bort dom röda tonerna. Sen får jag shoppa lite smink, efter det in på bolaget och shoppa lite vin :) Och mat får vi inte glömma :P

Fasiken vad hungrig jag är nu :S Men får vänta tills McDonalds, vill inte förstöra min aptit tills dess ;)

Over and out!

sjuk?!

Tror jag håller på att bli sjuk eller nått :s Känner mig gött konstig nu asså... Men kan ju för fasiken inte bli sjuk på en torsdag, det känns ju jävligt onödigt! Så tänker skita i att bli sjuk nu, vänta tills på måndag iaf tills på söndag. Ne, wtf är det här, varm som in i hellsefyr och känner av att jag börjar få ont i halsen och har ont i huvudet. Aja, får la knarka alvedon idag så löser det la sig till imorgon, och dricka mycke te med honung i!

Ne, nu kan min far komma hem tycker jag, så jag kan åka med honom till Älvängen och köpa hårfärg! Ååååh, kom på det nu att jag kommer ju få ännu mer ont i huvudet av hårfärgen! :S My gOd! Men men, vill man vara fin får man fan i med lida pin!!!

Illa mår jag nu med, men det är chipsens fel! Ätit för mycket!

Over and out!

Hellsefyr!

Nu har jag läst igenom lite äldre inlägg som jag skrivit här i bloggen och kommit på att 1. Frida och Anna va ju för fan gravida redan då, men jag hade inte skrivit något om de iaf. Och 2. Jäääävlar vad arg och nere jag var där ett tag, att jag ens orkade! Men men, man lär sig av sina misstag som man säger och aldrig i helvete att jag tänker gå igenom något sånt igen! Fuck heller! Men det som har hänt det har hänt och det som är gjort det är gjort... Bara att gå vidare, släppa det och nu mår jag mycket bättre än jag gjort på länge :)

Vad ska man göra idag då?
Jo, om 1 timme ska jag lämna Alvin på dagis, sen hem till Hanna och väcka henne.
Om 2 timmar ska jag upp till affären med min mamma och handla.
Sen hem, äta, äta, äta och kolla på TV eller något.
Sen, städa, städa, städa, städa tills jag ska hämta Alvin på dagis kl 15.00
Sen när min far kommer hem så blir det att åka till Älvängen, köpa hårfärg :) & Pizza!
Hem och äta pizza och sedan lägga Alvin
När han somnat så ska jag färga håret :D Hoppas på det bästa! Hahahaha.

Neeee.... Inget mer att skriva just för tillfället!

Oj oj oj

Det va ett bra tag sedan jag skrev något här nu! Illa, illa! Kom inte ens ihåg mitt lösenord när jag skulle logga in så fick varsågod be dom skicka ett mail till mig.

(så här ser håret ut nu, haha)

Jaha ja... Så vad är nytt då, förutom året ;) Jooo... Jag har blivit ett år äldre och det känns i hela kroppen och mitt minne börjar svika, förjävligt att vara hela 24 år ;) Jag mår mycket bättre efter att ha gjort mig av med en viss ..... , jag har färgat håret (ska bli blondt men är inte riktigt där än), Min älskade Hanna har flyttat till Alvhem <3 Loves it! Min älskade Frida har bebis i magen <3 Loves it! Fridas lillasyster Anna har bebis i magen <3 Loves it 2! Jag har faktiskt slutat röka med :) Vilket jag är mäktigt stolt över! Det trodde jag aldrig jag skulle klara, men när folk säger till mig att jag inte kommer klara det, fuck vad pisst off man blir då ;P
Hmm, vad mer vad mer... det är en massa mer som har hänt men som sagt mitt minne är inte vad de brukade vara... Så får ta och tänka efter under dagen!

 


RSS 2.0