arg

va fan ska folk gå och rota bland mina saker för? spenderade en jävla bra stund till leta efter mina jävla p-piller! Kul att folk gömmer dom för mig! -andas, andas, andas- Men jag hitta dom iaf, någon smart jävel hade lagt dom i en annan förpacknig, kul! Ååååååhhhhhh!!!!! Orkar inte vara arg.

Orkar ingenting just nu... sitta här och vänta, och på vad? det vet jag inte ens, ingenting?!

Är trött, arg och jävligt ledsen! Så kommer förmodligen inte kunna sova i natt heller... Helt underbart ju!


Confused

Är det något jag hatar att vara så är det förvirrad. Och det kan man lugnt säga att jag är nu. Vet värken ut eller in. And I hate it! Lyckades inte somna föräns vid fem tiden på morgonen, ibörjan låg jag i sängen och var nervös, orolig och spänd, sedan gav jag upp och la mig och kolla på en massa dokumentärer för att försöka tvinga min hjärna att tänka på annat. Och det funka, ett tag iaf...

Men jag är en sån som tänker alldeles för mycket på saker och ting och överanalyserar allt. Tex. om någon är snäll mot mig, så kan dom inte bara vara det, utan dom är snälla för att dom vill ha något i gengäld och jag kan tänka på det hur länge som helst... Och kommer jag inte fram till något så blir jag galen och börjar undra vad fan det är för sjuka jävla mind-games dom spelar på mig... Helt sjukt jag vet, men jag är inte van vid att folk bara är snälla mot mig bara för att... Speciellt inte killar.

Men jag börjar bli trött på mig själv just nu, varför måste jag tänka så mycket? :S

Och jag är speciellt förvirrad efter i natt... Vad var det som hände? Vad menas med det? Åååh, vad frustrerande det här är! Vad händer nu då? Ska man bara låtsas som om inget har hänt? Jag orkar inte ta upp det och sedan bara få veta att det va ingenting osv osv...

Det man har gjort har man gjort och det man har sagt har man sagt, man kan inte ta tillbaka det, hur mycket man än vill så går det inte.

Blev jävligt rörigt det här, men skit samma.. nu ska jag återgå till mitt jävla tänkande :S

movietime

Nu har jag lagt lillplutten och han däcka direkt haha! Han hade fått massor med godis, bullar och pengar :) Också är han så snäll så han räckte mig en tjuga och sa att jag kunde få den, haha, men sa att han kunde få behålla den. Sen satte vi oss och kolla på film, Ice Age 2 och åt godis, men hann aldrig se klart den, för han va så trött så han sa själv att han ville gå och lägga sig.

Och nu ska jag dricka lite cola och kolla på film och bara glömma bort verkligheten en stund. Ska bli sååå skönt. :)

bläääää

Så känner jag mig just nu :S Gårdagen började bra men den slutade skit! Och jag som hade hoppats på att det skulle bli en bra kväll, men men. Får väll hoppas att denna kvällen blir bättre, inte för att jag vet vad jag ska göra än... Stanna hemma och glo på film? Det är väll det säkraste, så slipper man kanske bråk och vel...

Just nu är Alvin ute med min bror, sin kompis Pelle och hans bror Robert och knackar på dörrar, shit vad han har gått och väntat på det.

Ne, om man kanske skulle ta och tvätta bort gårdagens smink, och göra ordning sig så man ser ut som människa igen? Har inte haft någon energi till det innan men frågan är om jag har energi till det nu... Men men, kan ju inte gå och se ut så här hela kvällen.

Sammlar krafter

Sitter just nu och sammlar krafter så att jag orkar att diska mitt berg av disk :S Fy fan säger jag bara! Vet att det egentligen går relativt fort att diska men hatar det! Men det är då fan ingen som gör det åt mig!

Och fy fan vilket väder det har vart idag då! Va helt ok när jag och Frida åkte till Nödinge, men helt plötsligt bara öser det ner regn! Blev helt pissevåt! Inte bra! Kallt var det med. Men fick iaf köpt mitt smink + lite annat onödigt... Men men.
Har legat och vilat i 1½ timme nu så är lite piggare än när jag kom hem, då gick ögonen i kors på mig... Ne nu ska jag ta och diska min jävla disk så jag har de gjort iaf, sen duscha! Underbart det ska bli!

För övrigt har jag fått en mus bland mina sopor! Vägrar tro att det är en stor äcklig råtta, utan det är en liten äcklig mus istället, ställt för en stol där nu och får ringa hyresvärden imorgon! Jobbigt! Men men, disken vare...

skadat mig

Skulle öppna Alvins Darth Vader dräckt förut för han ville testa den innan han gick till dagis (vilket gick bara bra att göra idag, kanske för att han fick nya spiderman kängor igår :P ), så jag tog en kniv och skulle ta bort ett jäkla snör-grej och då va kniven så vass så den gick av utan problem men grejen va den att mitt lillfinger va ivägen sen, så skar mig :( Gjorde rätt ont, men man är väl tuff, så de va bara på med ett plåster sen vart det bra igen :P haha! Men nu känns det rejält jobbigt eftersom plåstret sitter så att jag inte kan böja fingret helt :S Vilka problem man har.

För övrigt så börjar jag bli lite trött nu, men har mycket att göra idag, som att shoppa, städa, tvätta, städa, laga mat osv osv. Får nog köpa en ny duschcream för jag kliar överallt av den jag använder nu :S Inte speciellt kul. Men jag har faktiskt blivit bra på det här med att hålla i pengar nu. Har hittills inte köpt någonting till mig själv, förutom hårfärg då, men inget annat. Känner mig rätt duktig :)

Ne, nu ska jag kolla på Criminal Minds :) Sen vetta fan.


I'm back

Har inte bloggat på ett braaa tag, I know. Men hade tänkt ge mig på det igen, vad är det för mening med att ha en blogg och inte blogga? :S

Har försökt byta profilbild men som vanligt, vill det inte funka! Irriterande. But anyways...

Vart vaken sedan 1.49 och nu är klockan snart 6:40 på morgonen, och jag är fortfarande pigg, undrar hur länge det varar!? Men men, får bara stå ut med att vara trött och gå runt som en zombie idag. Ska snart ta och väcka min lilla son, får se hur det går, han har börjat bli extremt morgontrött... hmm, undra vem han fått det ifrån.. haha! Han har även börjat med att han inte vill gå till dagis, för han är "sjuk" hmm, det här bådar inte gott. Men får se vilket humör han är på idag, kanske VILL han faktiskt gå till dagis, så slipper vi tjaffsa om det. Hoppas kan man ju iaf.

Kl 11.00 ska jag och Frida ta bussen ner till Nödinge, ska in på kicks och köpa min dyra fuondation igen :S Sen in på bolaget och shoppa inför imorgon :) Ska ha en liten halloween fest då hade jag tänkt :) Ska bli rätt så intressant... Hoppas att allt går bra... Ska vara Polis, i år igen :P haha.

Köpte halloween dräckt till Alvin igår med, han älskar ju Star Wars (även om han aldrig kollat på en enda film i hela sitt 4-åriga liv) Så han valde att vara Darth Vader! Mohahaha, rätt fräckt endå! Fick ett svärd också, men inget lasersvärd, utan det var ett piratsvärd som var neon grönt. Visste inte att pirater va så coola :P haha...

Men men, ne, nu ska jag ta mig en cigg och lite cola (perfekt frukost) och sedan... ah det vet jag inte, vänta på att kl ska bli 7.00 kanske ?

RSS 2.0