Without any warning

Hade verkligen en super mysig kväll/natt igår. Claudio kom lite tidigare så vi åkte iväg och handla lite gott, bla paj, som Frida fick mig så sjukt sugen på :P
Satt och kolla på film och myste fram till, njaa kanske 3-4 tiden på morgonen. Så man var rätt trött när Alvin väckte en imorse, men de va bara upp och fixa, lämna honom på dagis sen hem igen och krypa ner i en varm säng :)
Claudio åkte för kanske en halvtimme sedan, såg nu att han glömt sina glasögon här så får skicka iväg ett sms till honom snart. Sen blir det nog att promenera över till mina föräldrar en stund.

Btw, har tänkt på det här ett bra tag nu men sex under graviditeten är sjukt nice, hahaha. Vet inte vad är som händer med en riktigt men seriöst asså... Jävlar! ;) haha. Har ju hört att sexlusten kan öka men inte bara de tydligen, sexet blir sjukt mycket bättre, och då var det redan sjukt mycket bra innan med. Men de har jag inte hört något om. Måste vart hemligt. hahaha.

Over and out!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Håller med dig darling med sexet asså! Fast du har ju turen på din sida med en man iaf ;) Haha aja man får la va nöjd med de man fått hahahaha.. ;P

2011-08-24 @ 18:34:45
URL: http://offrode.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahahaha. Ja eller hur :P Det är underbart!

2011-08-24 @ 18:37:57
URL: http://dirrtymind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0