A smart man? exists such a thing?

Var inne på FL och läste en tråd där en tjej som är gravid blev anklagad av pappan till barnet för att vara egoist då hon tänker behålla barnet trotts att han inte vill. Man slutar aldrig förvånas över dessa jävla idioter till killar! Dom var tillsammans men han gjorde slut när hon bestämde sig för att behålla barnet. Jag känner mycket väl igen vissa punkter där.

Men grejen är den att det var planerat från både mitt håll och mitt ex håll att vi skulle ha barn. Han bad mig sluta med P-piller, för han ville så gärna ha barn med mig, leva sitt liv med mig, gifta sig med mig och bla bla bla. Jag slutade med mina P-piller och två månader senare ca blev jag gravid. Gjorde ett grav test och båda två blev glada.
Sen gjorde han en helvändning helt plötsligt, sa att han inte var redo att få barn (dude, du har barn sen innan med!), han ville fokusera på jobbet och gav mig en massa annan bullshit till förklarning. Lätt att vara efterklok? Lixom, varför då be mig/tjata på mig om att sluta med P-piller, varför då gå runt och säga "Jag hoppas att det ligger en liten bebis i din mage" osv, varför ha oskyddat sex om man inte är redo? En 24 åring som har barn sen innan dessutom borde ju veta hur det går till när man skaffar barn.

Är jag egoist för att jag behåller barnet? Kanske det. Men det är fan så mycket mer egoistiskt att planera tillsammans med någon, göra en tjej gravid och sedan försöka tvinga och utpressa en abort. Det mitt ex körde med var: "Om du gör abort så kan det bli vi igen... Jag vill bara ha min flickvän tillbaka... Jag älskar dig och jag saknar dig men jag klarar inte av att få ett barn just nu... Om några år kan vi skaffa barn, vi kan köpa hus allt du vill, men gör abort..." Är inte det egoistiskt? JO! Som fan!

Men tillbaka till den här tråden på FL, var en kille där, eller man rättare sagt, som ärligt talat verkar smart och som har vettiga synpunkter att komma med. Här är lite av det ha skrev:

"Om inte annat borde ju HAN förstå att det till slut blir ett barn, han är väl knappast efterbliven?

Tänk över vad det innebär och vara 'ensam mamma' och vad som händer om han 'kommer tillbaks' i ditt liv (oberoende om du anger honom som fader eller ej, det kan ändras längre fram). Sen gör du som du själv vill. Det är inte egoistiskt. Det som är egoistiskt är att knulla på utan skydd och sedan försöka 'utpressa' fram en abort när det *surprise, surprise* blir barn!

Jag blir så förbannad på alla ryggradslösa killar och deras kvinnliga hejaklackar när jag hör sånt här. Visst det är ett komplicerat beslut, men vi har varken tvångsabort eller tvångsgraviditet i det här landet så det är bara att gilla läget!"....

"Tja, har man sex utan skydd kan man väl knappast klaga på att det blir barn, det är ju liksom det alla 'grejor där nere' går ut på...".....

"Alltid samma intelligensbefriade argument i dessa trådar. Det lustiga är att det sällan är de 'stackars papporna' som beklagar sig, utan mest deras kvinnliga hejaklackar.

Klarar du inte av att bli pappa, se till att inte bli det. Finns ngt som heter KONDOM...inte ens en ny uppfinning.."

Blev lite smått förvånad över att det existerar killar av detta slag! Alltså icke ryggradslösa, fega, lögnaktiga svin!

Jag har då inte tvingat mitt ex att ha oskyddat sex med mig, och han visste mycket väl om att jag inte åt några P-piller då han själv bett mig sluta, då han själv hade bättre koll på min ägglossning än vad jag hade. Så jag har inte tvingat honom att bli pappa igen, han var mycket väl delaktig i det beslutet. Sen att han försökte tvinga mig till abort, DET var egoistiskt gjort av honom!
Punkt slut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0